Menume baktim yogurt ve sebze yokmuş mesela bugun. Evde biraz taze fasulye var.Vakit bulup Pisirebilirsem zeytinyağlı fasulye yaninda cacik veya yogurt dusundumBende akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum. Öğlen bizim yemekte de tavuk vardı.
Bugün seninle aynı gidiyoruz galiba. Benim de evde yeşil fasulye var. Sabah baktım bozulmamış. Pazardan almıştım. Akşama pişiririm diye düşündüm vaktim olursaMenume baktim yogurt ve sebze yokmuş mesela bugun. Evde biraz taze fasulye var.Vakit bulup Pisirebilirsem zeytinyağlı fasulye yaninda cacik veya yogurt dusundum
Samsun Trabzon Rize
Gayet güzeldi
Yani menü yazma na buraya gelmene gerek yok mu diyorsun ki öyleyse oyle olsun
Ben menülerin bize fazla geliyordu ama demek ki değilmiş. Zaten menülerin çok güzel sadece diyetisyenin listesine uymazsan bunu da belirt ki biz de öğrenelim demek istediğini anladım ama sen niye öyle anladınbulmuş senin gibi çalışkan üye niye gelmeni istemesin
Ayy evet çok güzelgit memleketime trabzon güzeldir
senin regl vaktin gelmişti dimiçok belli
bende tam olarak böyle anladım
Saat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.Bugün seninle aynı gidiyoruz galiba. Benim de evde yeşil fasulye var. Sabah baktım bozulmamış. Pazardan almıştım. Akşama pişiririm diye düşündüm vaktim olursaİyi fikir yani
Lahmacun,adanaSaat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.
Esim de disardan soyleyelim vakit gitmesin yemege diyor.
Disardan eve gelecek en saglikli secenek ne olabilir kizlar. Siz olsaniz ne secerdiniz
Saat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.
Disardan eve gelecek en saglikli secenek ne olabilir kizlar. Siz olsaniz ne secerdiniz
Valla kaptanim gece tekrar tekrar okudum mesajı acaba yanlış mi anladım diye ama ne biliim içinde gizlidenn gizliye sanki sitem iceriyordu uykum kacti uyuyamadim sikintidan 4 u geciyordu yattigimdaSitem etmedim ki canım öyle mi anlaşıldı? Yorumu diyetisyen menüsü olduğu için yapmıyorum. Çünkü değişik bir yöntem izliyor diyetisyenin. Listeni de bilmediğim için liste dışına çıkıyor musun çıkmıyor musun onu merak ediyorum. Onun için yazdım. Sanırım gece gece cep telefonundan da emoji koymayınca yanlış anlaşıldı
Bana yazaydın ben de uyumuyordumValla kaptanim gece tekrar tekrar okudum mesajı acaba yanlış mi anladım diye ama ne biliim içinde gizlidenn gizliye sanki sitem iceriyordu uykum kacti uyuyamadim sikintidan 4 u geciyordu yattigimda
Peynirle salata yap kendine protein salatası en kolay ve pratikSabah 9
Yarim su bardagi leblebi
10
1/2 simit
1 dilim peynir
Domates
13
Orta sekerli cappuccino
15.30
Tavuk sote
Salata
Aksam ne yiyim bilmiyorum. Hazırda yemek yok ona gore hazirliycam. Onerisi olan var mi?
Lahmacun bol salata yanına ayranSaat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.
Geldim kapına baktım son giriş saatin bayağı olmuş ciktim varsayan yazacaktim çok sikinti yaptim uzuldumBana yazaydın ben de uyumuyordumkaptanın dedikodusunu yapariduk
Lahmacun yiyebilirsin ekmeksiz döner İskender olurSaat kac oldu yapamadim yemek. Cocuk uyumadi bi turlu . Arada da evi temizlemeye calistim.
Lahmacun,adana
Lahmacun hamurlu simdi onu yemek istemiyorum.lahmacun olabilir ya da adana döner tarzı olanları porsiyon söyleyip lavaşsız yiyebilirsin
Peynirle salata yap kendine protein salatası en kolay ve pratik
Lahmacun bol salata yanına ayran
Disardan yerken herkesin favorisi lahmacun galiba.Lahmacun yiyebilirsin ekmeksiz döner İskender olur
Pizza pek sağlıklı olmuyor lahmacuna göre 2 lahmacunda iyiymisDisardan yerken herkesin favorisi lahmacun galiba.
Eskiden diyetisyene giderken o da vermisti bana disarda yersen 2 tane diye. Pizza mesela orta boy pizzanin bir dilimine izin vermisti sadece. Lahmacun insani doyuruyor cok guzel ama 1 orta boy dilim doyurmuyor :))
Köfte piyaz çok severim oda olurLahmacun hamurlu simdi onu yemek istemiyorum.
Lavassiz porsiyon bir seyler olur belki
Lahmacun hamurlu simdi onu yemek istemiyorum.
Lavassiz porsiyon bir seyler olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?