Evet canım aşağısı olman lazım. Çok değil canım vakti zamanında çocuk oyuncağına çevirdikleri için alındı bu kararlar.Anka canim simdi ben tekrar listeye girmem icin 57.100 ve aşağısı olmalıyım degil mi ? Yoksa 6 ay listeye giremiyorum degil mi ? Eğer oyleyse 6 ay cok degil mi yahuu
Bende bahara yazayim 3 ay olmaz mi diye düşünmüştümEvet canım aşağısı olman lazım. Çok değil canım vakti zamanında çocuk oyuncağına çevirdikleri için alındı bu kararlar.
Unutma kaşık hesabi yaparsan kilo verme devam ederSorma yaa. Dondurma istiyor canım. Yeme diyorum kendime nasılsa tadını biliyorsun. Ama bazen canım istiyor .. en azından sabah kahvaltısını erken etmek işime geliyor yarında 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir domates keserim yanına yumurta öğlen ne yemek çıkarsa akşamda annem ne yemek yaparsa
Hosgeldin canim , takim kurallarimiz birinci sayfada yaziyor zaten daha oncede deneyimin oldugu icin biliyorsundur zaten... her aksam menulerimizi ve yaptigimiz sporlari paylasiyoruz birbirimizin menüsü yorumluyoruz....mer93 iş arıyorum.26 yaşındayım. Nişanlıyım 2.5 ay sonra düğünüm var. Antalya’da yaşıyorum. 1.67 boyum. 95 kiloyum. Hedef kilom 60. Ama 2.5 ay içinde 8-10 kilo vermek istiyorum. İlaçlar yüzünden kilo aldım bipolar hastasıyım ayrıca sinir sıkışması ameliyatı olmadan önce kortizon iğnesi vuruldum.
Kilo vermeyi sağlıklı olmak için istiyorum sağlığım bozuldu ve daha önce katıldım 2 kere gruba olmadı. Kendi kişisel sebeplerimden ötürü.
Takım kurallarını okudum kabul ediyorum. Bu akşamdan itibaren yazayım o zaman uygunsaHosgeldin canim , takim kurallarimiz birinci sayfada yaziyor zaten daha oncede deneyimin oldugu icin biliyorsundur zaten... her aksam menulerimizi ve yaptigimiz sporlari paylasiyoruz birbirimizin menüsü yorumluyoruz....
ElbetteTakım kurallarını okudum kabul ediyorum. Bu akşamdan itibaren yazayım o zaman uygunsa
Şu an çok değişken acıkınca yiyorum desem yalan Olmaz. insülin direnci var bende bazen utanıyorum ama gece kalkıp yiyorum gözüm dönüyor. Misal bugün sabahElbettesuan nasil besleniyorsun... 3 ogun mu 2 ogun mu ?
Aclik hissini ortadan kaldirmak icin karbonhidrattan uzak durmam sporu artirman gerekiyor... insulin direncini en iyi spor kırıyor...Şu an çok değişken acıkınca yiyorum desem yalan Olmaz. insülin direnci var bende bazen utanıyorum ama gece kalkıp yiyorum gözüm dönüyor. Misal bugün sabah
Simit ve şade Türk kahvesi
Öğlen Elmalı soda ve Türk kahvesi ve döner
Akşam tavuk haşlama ve yine maden suyu
Şimdi de taze zencefil salata limon suyu ve su ile yaptığım detoks suyunu içiyorum.
Şu aralar yani bi 15 gündür bol bol yüzüyorum denize gidemezsem sitenin havuzunda. Spor salonuna da yazılacağım ha bir de Cuma günü diyetisyene gideceğimAclik hissini ortadan kaldirmak icin karbonhidrattan uzak durmam sporu artirman gerekiyor... insulin direncini en iyi spor kırıyor...
Öğlen yapamıyorum ki. Evde yediğim gibi oluyor miktarları. Akşam dikkat ediyorum tabiki .Unutma kaşık hesabi yaparsan kilo verme devam eder)
Burdayim canım nasilsinKizlar nerdesiniz ?
Afiyet olsun canımBuGünkü menü
Sabah 10
2 dilim peynir
14 tane kiraz
15 fındık
Ara11.30.12
1bucuk top dondurma (kız yemedi onun kalani)
Öğlen 15
2 yk bulgur pilavı
2 yk zeytin yağlı fasulye
2 sk yoğurtlu patlıcan salatası
Ara 18
1maden suyu 3 kayısı
Akşam 20.15
1 tabak kıymalı taze fasulye
Salata 2 sub ayran
Canım benim gibi ayrildigin kilonun altına dusmelisinAnka canim simdi ben tekrar listeye girmem icin 57.100 ve aşağısı olmalıyım degil mi ? Yoksa 6 ay listeye giremiyorum degil mi ? Eğer oyleyse 6 ay cok degil mi yahuu
HayirDir zeynep neyin var insallah moralin duzelir bir an once sıkıntıların uçar giderCanım benim gibi ayrildigin kilonun altına dusmelisin
Ada evt burda ol benim senin desteğine ihtiyacim var bu hafta kötü bir hafta geçiriyorum modum çok düşük beslenmemde kötü eski gücüm yok iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var ☹
Net birşey yok ama bu ara yolunda giden birşey yok gibi ve üst üste olumsuzluklar gelince modum düştü sanırımhayir
HayirDir zeynep neyin var insallah moralin duzelir bir an once sıkıntıların uçar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?