Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anka canim simdi ben tekrar listeye girmem icin 57.100 ve aşağısı olmalıyım degil mi ? Yoksa 6 ay listeye giremiyorum degil mi ? Eğer oyleyse 6 ay cok degil mi yahuu
Evet canım aşağısı olman lazım. Çok değil canım vakti zamanında çocuk oyuncağına çevirdikleri için alındı bu kararlar.

Unutma kaşık hesabi yaparsan kilo verme devam eder )

mer93 iş arıyorum.26 yaşındayım. Nişanlıyım 2.5 ay sonra düğünüm var. Antalya’da yaşıyorum. 1.67 boyum. 95 kiloyum. Hedef kilom 60. Ama 2.5 ay içinde 8-10 kilo vermek istiyorum. İlaçlar yüzünden kilo aldım bipolar hastasıyım ayrıca sinir sıkışması ameliyatı olmadan önce kortizon iğnesi vuruldum.
Kilo vermeyi sağlıklı olmak için istiyorum sağlığım bozuldu ve daha önce katıldım 2 kere gruba olmadı. Kendi kişisel sebeplerimden ötürü.

Hosgeldin canim , takim kurallarimiz birinci sayfada yaziyor zaten daha oncede deneyimin oldugu icin biliyorsundur zaten... her aksam menulerimizi ve yaptigimiz sporlari paylasiyoruz birbirimizin menüsü yorumluyoruz....

Hosgeldin canim , takim kurallarimiz birinci sayfada yaziyor zaten daha oncede deneyimin oldugu icin biliyorsundur zaten... her aksam menulerimizi ve yaptigimiz sporlari paylasiyoruz birbirimizin menüsü yorumluyoruz....
Takım kurallarını okudum kabul ediyorum. Bu akşamdan itibaren yazayım o zaman uygunsa

Elbette suan nasil besleniyorsun... 3 ogun mu 2 ogun mu ?
Şu an çok değişken acıkınca yiyorum desem yalan Olmaz. insülin direnci var bende bazen utanıyorum ama gece kalkıp yiyorum gözüm dönüyor. Misal bugün sabah
Simit ve şade Türk kahvesi
Öğlen Elmalı soda ve Türk kahvesi ve döner
Akşam tavuk haşlama ve yine maden suyu
Şimdi de taze zencefil salatalık limon suyu ve su ile yaptığım detoks suyunu içiyorum.

Aclik hissini ortadan kaldirmak icin karbonhidrattan uzak durmam sporu artirman gerekiyor... insulin direncini en iyi spor kırıyor...

Aclik hissini ortadan kaldirmak icin karbonhidrattan uzak durmam sporu artirman gerekiyor... insulin direncini en iyi spor kırıyor...
Şu aralar yani bi 15 gündür bol bol yüzüyorum denize gidemezsem sitenin havuzunda. Spor salonuna da yazılacağım ha bir de Cuma günü diyetisyene gideceğim

BuGünkü menü
Sabah 10
2 dilim peynir
14 tane kiraz
15 fındık
Ara11.30.12
1bucuk top dondurma (kız yemedi onun kalani)
Öğlen 15
2 yk bulgur pilavı
2 yk zeytin yağlı fasulye
2 sk yoğurtlu patlıcan salatası
Ara 18
1maden suyu 3 kayısı
Akşam 20.15
1 tabak kıymalı taze fasulye
Salata 2 sub ayran

Afiyet olsun canım

Anka canim simdi ben tekrar listeye girmem icin 57.100 ve aşağısı olmalıyım degil mi ? Yoksa 6 ay listeye giremiyorum degil mi ? Eğer oyleyse 6 ay cok degil mi yahuu
Canım benim gibi ayrildigin kilonun altına dusmelisin
Ada evt burda ol benim senin desteğine ihtiyacim var bu hafta kötü bir hafta geçiriyorum modum çok düşük beslenmemde kötü eski gücüm yok iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var

Merhaba ben 36 yaşında 1.58 boyunda 78.1kiloyum.Yaklaşik 7 senedir bu kilolardayım.Geçen yil 83.3 görünce 8ayda şekersiz beslenerek, karbonhidratı çok azaltarak 15 kg verdim.Beslenme düzenimi tamamen değiştirdim.Yavaş fakat zorlanmadan geçen bir süreçti.Sonra yavaş yavaş esnemeler başladı.Önceleri ayda 1kg sonra haftada 1 kg olmak üzere 6 ayda verdiğim 10 kiloyu geri aldım.Bu pazartesi 78.1 kg ile tekrar diyete başladım.Sizlerin desteğiyle 62/65 kiloya düşmek istiyorum.

hayir
HayirDir zeynep neyin var insallah moralin duzelir bir an once sıkıntıların uçar gider

hayir

HayirDir zeynep neyin var insallah moralin duzelir bir an once sıkıntıların uçar gider
Net birşey yok ama bu ara yolunda giden birşey yok gibi ve üst üste olumsuzluklar gelince modum düştü sanırım
Betulcum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…