emzirmeden dolayı olabilir ben hiç emiziremedim sütüm hiç olmadıDoğumdan sonra gece kalkıp Nutella kasikliyordum
Emdikce gelmedimi niye olmadı acabaemzirmeden dolayı olabilir ben hiç emiziremedim sütüm hiç olmadı
Ayyy çook sıcak adabende evi toparladım , eşim öğle yemeğine geldi onu gönderdim mutfağı toparladım birazdan çamaşır asacam
Ayy kıymetini bil canım bende çook özledim annem lekahve içmeyi. Rahmetli olduBende annemdeyim şimdi kahve içtik sanada afiyet olsun
kızım emmek istedi yok bir çay kaşığı zor geldi... ne pompalar yaptık neler içtim yedimki yeter ki süt olsun diye olmadı dr bile gittimEmdikce gelmedimi niye olmadı acaba
Artık spora çok çökme ada. Benim fikrim öğlen yapacaksan sabah sporunu yapma başka şekilde degerlendir. Korumada da bir düzen kursan kendine daha kilo almazsin.kızlar , ben spor yapmayınca yemeye saldırıyorum ben gidip gelip dolabı açıyorum gündüz spor beni oyalıyor.. öğlenleri mutlaka spor yapacam) birazdan kızıma öğle yemeği hazırlayıp spora geçecem
ben bi ara hiç ütü yapmazdım ütücüye gönderiyordum ama şimdi hergün gömlek değiştiriyor eşim mecbur ütülüyorum resmen ütü yaparken eriyorum heryerimden ter damlıyor...Ayyy çook sıcak adaütü yapacam diğer astiklarim da kurusun birden kurtulayim utuden.
canım bence ben kendimi korumada görmüyorum çünkü hedefim 55 önce 55 i göreyim sonra korumaya geçeyimArtık spora çok çökme ada. Benim fikrim öğlen yapacaksan sabah sporunu yapma başka şekilde degerlendir. Korumada da bir düzen kursan kendine daha kilo almazsin.
Ne güzelben bi ara hiç ütü yapmazdım ütücüye gönderiyordum ama şimdi hergün gömlek değiştiriyor eşim mecbur ütülüyorum resmen ütü yaparken eriyorum heryerimden ter damlıyor...
55 i görürsün mutlaka. İstikrarlisin.canım bence ben kendimi korumada görmüyorum çünkü hedefim 55 önce 55 i göreyim sonra korumaya geçeyimspor olmazsa ben saldırırım herşeye
Tamam işte ilk aşama insülin direnci ikinci aşama şeker. Yani şekerin yüksek olduğuna göre insülin direncin var zaten.açlık şekerim ve 3 aylık şekerim yüksek çıktı6 ay sonra kontrole gel dedi.
HOMA-IR diye bi test varmış insülin direnci için olmadı bi dahaki kontrolde gidip yaptırayım
Iyi gidiyor iyi.daha sık gel aramıza
Yaa süpersin korumak da önemli bak biz koruyamıyoruz hemen artıya geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?