Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar , ben spor yapmayınca yemeye saldırıyorum ben gidip gelip dolabı açıyorum gündüz spor beni oyalıyor.. öğlenleri mutlaka spor yapacam ) birazdan kızıma öğle yemeği hazırlayıp spora geçecem

Emdikce gelmedimi niye olmadı acaba
kızım emmek istedi yok bir çay kaşığı zor geldi... ne pompalar yaptık neler içtim yedimki yeter ki süt olsun diye olmadı dr bile gittim kv hergün arıyordu emzir ha emzir en son bir kızdım süt varda ben mi vermiyorum yeter diye isyan ettim... o dönem gerdiler beni .. görümcemde fiziği bozulmasın diye emzirmiyor mama kolayına geliyor demiş ayyyy beni delirttiler en son dedim ne fiziği ortada fizik mi kalmış 86 kilo ile doğuma girdim... önceliğim çocuğum fiziği kim düşünür yanii ağzı olan herkes boş konuştu

Artık spora çok çökme ada. Benim fikrim öğlen yapacaksan sabah sporunu yapma başka şekilde degerlendir. Korumada da bir düzen kursan kendine daha kilo almazsin.

Ayyy çook sıcak ada ütü yapacam diğer astiklarim da kurusun birden kurtulayim utuden.
ben bi ara hiç ütü yapmazdım ütücüye gönderiyordum ama şimdi hergün gömlek değiştiriyor eşim mecbur ütülüyorum resmen ütü yaparken eriyorum heryerimden ter damlıyor...

Artık spora çok çökme ada. Benim fikrim öğlen yapacaksan sabah sporunu yapma başka şekilde degerlendir. Korumada da bir düzen kursan kendine daha kilo almazsin.
canım bence ben kendimi korumada görmüyorum çünkü hedefim 55 önce 55 i göreyim sonra korumaya geçeyim spor olmazsa ben saldırırım herşeye

açlık şekerim ve 3 aylık şekerim yüksek çıktı 6 ay sonra kontrole gel dedi.

HOMA-IR diye bi test varmış insülin direnci için olmadı bi dahaki kontrolde gidip yaptırayım
Tamam işte ilk aşama insülin direnci ikinci aşama şeker. Yani şekerin yüksek olduğuna göre insülin direncin var zaten.

Akşam a kendime yeşil fasulye yaptım esime de menemen yaparım. Yemiyor fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…