Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oh çok şükür ada geldi
Tamam canım bende yarın arkadaşlarımla buluşacağım kahvaltı olacak ama ertesi gün tartı günü olduğu için kacirmayacagim.
Yemek hantallik yapıyor demi hiç mutlu olmuyor insan biz bir ömür boylemi olacağız .
Tmm beni didikle bende seni didiklerim

Günaydın kızlar dün gelemedim hiç rsin izinliydi misafir vardı Akşam ugraysmadim. Güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah

selam kızlar

iki günlük menümü yazayım kaçıcam öğleden sonra girerim inşallah takımda kim var kim yok onu bile farkedemiyorum artık hhaaa bu arada ada81 mezun olmuşsun galiba tebrik ederim

kötü başlayan günler kötü bitiyor bugüne güzel başladım umarım öyle gider

kaptanım gece neden böyle oluyor bilmiyorum eski alışkanlık sanırım 5 seneden beri geceleri 3-4 sefer uyanırım bu 5 senenin 2,5 senesinde emzirdim genelinde diyet yapmadım ve gece kimseden ses çıkmazken yemek yemek çok güzeldi..

ama artık bu beter alışkanlıktan kurtulmalıyım

light kola içmiyorum artıl yaklaşık 20 günde 1 kere oldu.. sonuçta günde 1-1,5 lt içerim o kadarını mazur görün

çikolatayı da eşim almış ben almadım kahvenin yanında biraz tükettim gerisini kızlara yedirdim zaten

geldim geldim canım yoksa ipin ucu kaçacak vala emeklerime yazık olacak

teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallahhhhh

canım insülin için bir ilaç verdi mi dr kullanıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…