Oh çok şükür ada geldiCanim , bende bu aralar kötü gidiyorum artik dur diyelim... ben cuma gunu bir arkadasa gidecem diyet yuzunden gezmelerimi ertelemistim artik o arkadasa gitmem lazim... ister istemez orada bir iki bisey yenilecek.... eğer cumayi saymazsak bugun senle basliyalim zeynebim....
Inan ac yatmak ve ac uyanmak cok guzel bir his... buaralar bende kaybettim bu hissi
Hadi zeynep bugun basliyoruz eski duzene spora donuyoruz bu kadar emek verdik biz bunu yapabiliriz ki yaptikta.....
Artik birbirimizin menüsünü didikliyoruz agzina bisey atarken ayyy simdi ada ne der diye düşünbende ayni sekilde zeynep ne der diyecem
Bende bendeVe sonunda regl olutorum hafif kırmızılık geldi
Ahhh karsilasamadik artık daha sık gelecem ipin ucu kaciyor yoksa
Daha mezun olalı 1 hafta olmadı kilo alıp listeye dönmeyi düşünüyorgeldim canım teşekkür balkon konuşmamı yaptım hahahahabide arada isteğimi bahara ilettim
Çıktı alıp çerçevelet hakkındıro kupanın ekran görüntüsünü alacam hahahah
Menülerindeki çikolataları ve light kolayı beğenmedim. Gece neden atak geçiriyorsun o saatte? O saatte ne işin var ayrıca uyumuyor musun? Takıma girmekten çekinme lütfen. Gel yaz ne varsa. Dediğim gibi sen kilo verdikçe ben mutlu oluyorum. Bak meselaada81 mezun oldu kendim mezun olmuş gibi sevindim. Daha sık gel lütfen. Atak gelince yaz buraya.
geldim geldim canım yoksa ipin ucu kaçacak vala emeklerime yazık olacakOh çok şükür ada geldi
Tamam canım bende yarın arkadaşlarımla buluşacağım kahvaltı olacak ama ertesi gün tartı günü olduğu için kacirmayacagim.
Yemek hantallik yapıyor demi hiç mutlu olmuyor insan biz bir ömür boylemi olacağız .
Tmm beni didikle bende seni didiklerim
tatile gidinceye kadar buralarda olurum canımada bende göremiyorum seni arıyor gözlerim
karşılaşamadık bir türlü
teşekkür ederim canımselam kızlar
iki günlük menümü yazayım kaçıcam öğleden sonra girerim inşallahtakımda kim var kim yok onu bile farkedemiyorum artık hhaaa bu arada ada81 mezun olmuşsun galiba tebrik ederim
Eki Görüntüle 2282368
kötü başlayan günler kötü bitiyorbugüne güzel başladım umarım öyle gider
içimdeki yeme potansiyeli biliyorum korkuyorumDaha mezun olalı 1 hafta olmadı kilo alıp listeye dönmeyi düşünüyor
hahahaÇıktı alıp çerçevelet hakkındır
canım insülin için bir ilaç verdi mi dr kullanıyormusun ?kaptanım gece neden böyle oluyor bilmiyorum eski alışkanlık sanırım 5 seneden beri geceleri 3-4 sefer uyanırım bu 5 senenin 2,5 senesinde emzirdim genelinde diyet yapmadım ve gece kimseden ses çıkmazken yemek yemek çok güzeldi..
ama artık bu beter alışkanlıktan kurtulmalıyım
light kola içmiyorum artıl yaklaşık 20 günde 1 kere oldu.. sonuçta günde 1-1,5 lt içerim o kadarını mazur görün
çikolatayı da eşim almış ben almadım kahvenin yanında biraz tükettim gerisini kızlara yedirdim zaten
canım insülin için bir ilaç verdi mi dr kullanıyormusun ?
Kendi karneni beğenmemişsin amahahahasağol canım valla yıllardır buralardayım hep mezunların kupasına bakar imrenirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?