Bizim yapmaya calistigimizda bu degilmi 6 dan sonra yememek8saat yemek yeme periyodun var 16saat açlık. Uyku dahil mesela sabah 10aksam6yakadar yiyorsun geri kalan zaman ağzına şekersiz içecek hariç tek bir lokma girmeyecek.kelime anlamı araliklu oruç
Sen hangi ildesin bilmiyorum ama gelde osmaniyeyi gor alev alev disarisi... ogle sporu yaptim alnimdan terler damliyordu kiii ben zor terliyen biriyim...Ya bugün coksicak bu ne yav
Iyiki susan bir tip değilim , onlar soyledi ben soyledim icime atamiyorumAy çok üzüldüm senin adına yaşadıklarını tahmin edebiliyorum çok sıkıntılı geçmiş en iyi onlar biliyor
Canim , kizina cok gecmis olsun... ilgide istiyor olabilir mineral düşüklüğüde olabilir bi dr götür degerlerine bakilsin bence.... ben yemekleri hep tuzsuz yapiyorum cunku tuzu sevmem aklima bile gelmez ama kizimin ayranina belli oranda tuz atarim cok kosuyorlar cok terliyorlar vucud atiyor..Burada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışım@MrsParanoid
Ben regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çoek yoruldum
Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.
Osmaniye nerede yavSen hangi ildesin bilmiyorum ama gelde osmaniyeyi gor alev alev disarisi... ogle sporu yaptim alnimdan terler damliyordu kiii ben zor terliyen biriyim...
Hayır canım şart yok ama ben ara yaptım zaman bozuyorum durduramıyorum kendimi o sebeple 2 öğün yapacağımAra yapmiyacakmisin yanlis bilmiyorsam ifde saat araliginda abartmadan yiyebiliyorsun.. 2 öğün sarti mi var ?
Akdeniz bölgesinde doğu akdeniz diye geciyor adanadaya komşuyuzOsmaniye nerede yav
Aksama ne yapiyorsunuz ? Ben kiymali yumurta yapacam yaninda salataev halkinin yemegi farkli...
Oyyy oyyy ankarada sicaksa ulke yaniyor demek... genelde ankara serin olur...evdekilere kahvaltı var gözleme yapıcam
ama bende yumurta yemeyi planlıyorum ama çok sıcak
Çok sert olmaz mı bu senin için birden bire. Emziriyorsun hala.Hayır canım şart yok ama ben ara yaptım zaman bozuyorum durduramıyorum kendimi o sebeple 2 öğün yapacağım
Ne zaman geliyor telefonun tamirden..?
Aslında burdayım ara ara okuyorum ama bu telefon cok kasiyor okumakta yazmakta bir işkence canım o yüzden gelemiyorum2
Bende sen gibiyim ara ara yedikce hep yiyorum yemeyip uslu durunca sıkıntı yokHayır canım şart yok ama ben ara yaptım zaman bozuyorum durduramıyorum kendimi o sebeple 2 öğün yapacağım
Oyyy oyyy ankarada sicaksa ulke yaniyor demek... genelde ankara serin olur...
LAydLiNe canim mezunlarin basari öyküsüne yazdim gordun mu ?
Karnemi gorunce uzun yillar ne surunmusum diyet yolculugunda dedimBakamadım canım daha. Şimdi mesai bitmek üzere. Evde bakacağım karneni de inceleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?