Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de o alışkanlıktan kurtulman lazım. Çünkü sana en büyük zararı o verir.

Ay çok üzüldüm senin adına yaşadıklarını tahmin edebiliyorum çok sıkıntılı geçmiş en iyi onlar biliyor

Ya bugün coksicak bu ne yav
Burada da hava çok sıcak diyecektim. İçimden demişim sanki buraya yazmamışım @MrsParanoid
Ben regl oldum dün akşama doğru. Çok ağrılı sancılı oluyorum. Birkaç gündür de benim küçük kız başının döndüğünü söylüyor. Kuran öğretmeni aradı bugün. Başı dönüyormuş yine. Öğle arası sıcakta eve gittim. Yemeklerini yedirdim yanıma aldım geldim. Bugün bi gözlemleyeceğim. Acaba psikolojik mi diye düşünüyorum. İlgi istiyor bu aralar. Eğer devam ederse doktora götüreceğim. Kendim de felaket durumdayım. Saat 3 oldu hastanın ardı arkası kesilmedi hala kayıt almaya gelenler var. Çok yoruldum

Bu arada dün ve bugün ağzıma yasaklı hiçbir şey sürmedim. Dünün menüsünü hatırlamıyorum ama hepsi kararında ve güzeldi. Sadece saat 21:00 civarı eşim yemek yerken onunla birlikte 3 küçük dilim kavun yedim.

Son düzenleme:
Bende bu sabah hafif kırmızılık geldi öğlen gibi de oldum hatta saat 9 buçuk 10 gibi. Ağrım oldu bide yemeğe gittik geldik sıcak ve ağrı iyice sinirlendim yaa. Geçmiş olsun kaptanım inşallah birşeyi yoktur . Allah kolaylık versin size de . İnşallah hedef kilomuza geliriz artık bıktım bu 62 63lerden cidden yaa dikkat ediyorum ama takıma katkım yok gibi hissediyorum veremeyince de

Bir iki hafta biraz zorla kendini. Az kaldı hedefine. Seni de mezun edelim. Burada korumaya çalış bizimle birlikte. Öyle daha iyi olur. Az önceki mesajımı bir daha oku

Kaptanim çok geçmiş olsun inşallah geçicidir evt havalar çok sıcak yaa evimde çok sıcak oluyor beni çok bunaltiyor geçen sene bu vakitlerdede hamileydim son gunlerimdi çok zordu sıcaktan dolayı bu sene yine zorluyor beni inşallah bu yaz son yazim olur burdada evim biran önce biter

Ben if diyetine başladım kızlar. Bakalım yapabilecek miyim. 10:00 ve 18:00 de 2 öğün yiyeceğim diğerleri çay kahve su olacak

IF diyetine ben de bi ara takmıştım kafayı.. hatta bununla ilgili bi konu bile açmıştım güzel diyet umarım senin de işine yarar

Bence de o alışkanlıktan kurtulman lazım. Çünkü sana en büyük zararı o verir.

evet şu an kilo vermeme engel oluyor

Hadi kolay gelsin canım inşallah işe yarar peki biraz acarmisin nasıl bir yeme şekli var
8saat yemek yeme periyodun var 16saat açlık. Uyku dahil mesela sabah 10aksam6yakadar yiyorsun geri kalan zaman ağzına şekersiz içecek hariç tek bir lokma girmeyecek.kelime anlamı araliklu oruç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…