Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

24 yaşındayım ismim merve ebeyim95 kiloyum.evliyim.kendimi bildim bileli kilo problemi yaşadım. üniversitede bu daha da arttı.simdi çocuk sahibi olmak istiyorum ve sağlığıma kavuşmak istiyorum.

24 yaşındayım ismim merve ebeyim95 kiloyum.evliyim.kendimi bildim bileli kilo problemi yaşadım. üniversitede bu daha da arttı.simdi çocuk sahibi olmak istiyorum ve sağlığıma kavuşmak istiyorum.
Hoşgeldin Merve kuralları okuyup hemen bu akşam menü vermeye baslayabilirsin aktif olarak takipte olursan motive olur kısa sürede kilolarını verirsin yeterki iste kendine inan

Hoşgeldin Merve kuralları okuyup hemen bu akşam menü vermeye baslayabilirsin aktif olarak takipte olursan motive olur kısa sürede kilolarını verirsin yeterki iste kendine inan
hoş buldum bugünden itibaren başlıycam cuma günü de kilo güncellemesi yapicam inşallah

ada81 şehir değişecek misiniz
evet istiyoruz çanakkale özellikle ilk tercihlerimizin arasında ama bizde tayin zorunlu değil yer açılınca yazabiliyoruz.. eşim şuan vekaleten şube müdürlüğü yapıyor asalet için sınav olacak ozamanı bekliyoruz... yinede 1 yılı bulur...

07.00 2 haşlanmış yumurta
10.00 1 bardak süt 1 tane muz
12 haşlanmış tavuk
15 yoğurt 1 kase
Menülerin az kahvaltıda yumurta peynir tam buğday ekmeği domates salatalık olabilir
Öğle ve akşam öğününde et sebze yoğurt olmalı bu şekilde yeme atağı oluşur uzun süreli diyet yapamazsin

hoşgeldin canım aramıza motive olmak istiyorsan takıma sohbete katıl canım

sende benim gibi uzun yıllardır mı buradasın ? benim ki teeee kaç yılına dayanıyor hahaha
Ben 2008yilindan beri kk ya uyeyim ama diyet topigini Ocak ayında keşfettim başka takımdan geldim ya oyuzden dedim

07.00 2 haşlanmış yumurta
10.00 1 bardak süt 1 tane muz
12 haşlanmış tavuk
15 yoğurt 1 kase
canım akşam hepimizin menülerini incele fikir edinmiş olursun menülerimizi her akşam yaptığımız sporlarla bildirim yapıyoruz... zaten gördükçe sende aynı düzende yazarsın menüleri....

Allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…