Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanırım tam hazır değilsin bunun etkisi olabilir , ben önceleri kendime ada yalancı çoban oldun derdim hergün bu son derdim ertesi günü yine yerdim .....
Aynen ben de öyleyim işte, daha doğrusu sıkıldım artık, her doğum da kilo al ver al ver al ver 3 doğum yaptım, doğum yapmış olmasam en fazla bir iki kilo alırım dengeler korurum vs
Bu doğumlar mahvetti beni :)

1 ayda 5 kilo vermem lazım cok sıkıldım artik yapıştı gitmiyor sanki. Pko da var bende o yuzden de zor veriyorum. Bebekte düşünüyorum 1 senedir olmuyor.kilo verirsem daha kolay olur insallah
Canim bendede pko vardi... kilo verdikce regli duzene giriyor... birde sogan kuru ile pkoyu yendim...

Bulgur pilav ne kadar yenildi canim.... bulgur mercimek ve leblebi hepsi bakliyat siskinlik yapabilir )

Iyi dayanmissin ben 6-7 adet mercimek koftesini sikmalarken agzima atiyorum tam ölçüsünde olmus.

Yeni gelen arkadaslar lutfen herkesin menuleri inceleyin bu sekilde yazarsaniz yorumlamamiz daha kolay olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…