Ben de bir ileri bir geri koruyorum kilomu:))
Aynen öyle :) hatta eşim WiFi nin şifresini değişti bağımlılığım geçene kadar da bana söylemiyecekmişOndan sonra zaman yetmiyor ev işi bitmiyor diye şikayet@klbk33
Aynen ben de öyleyim işte, daha doğrusu sıkıldım artık, her doğum da kilo al ver al ver al ver 3 doğum yaptım, doğum yapmış olmasam en fazla bir iki kilo alırım dengeler korurum vssanırım tam hazır değilsin bunun etkisi olabilir , ben önceleri kendime ada yalancı çoban oldun derdimhergün bu son derdim ertesi günü yine yerdim .....
Canim bendede pko vardi... kilo verdikce regli duzene giriyor... birde sogan kuru ile pkoyu yendim...1 ayda 5 kilo vermem lazım cok sıkıldım artik yapıştı gitmiyor sanki. Pko da var bende o yuzden de zor veriyorum. Bebekte düşünüyorum 1 senedir olmuyor.kilo verirsem daha kolay olur insallah
HahahaSeninki yine yakın 2015 biz MuMuyla 2010 da mı ne geldik
Bulgur pilav ne kadar yenildi canim.... bulgur mercimek ve leblebi hepsi bakliyat siskinlik yapabilirSabah 7 00
2 dilim tam buğday ekmeği,1 omlet,1 dilim peynir,1kucuk domates 1 salatalık
Öğlen 12.00
1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,bulgur pilavı, karnıyarık
Aksam 17 00
1 bardak sütlü kahve
8cilek,2hurma
1 fincan leblebi
2 lt su
30dk yürüyüş
Iyi dayanmissin ben 6-7 adet mercimek koftesini sikmalarken agzima atiyorumMenüm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
İki dilim t.bugday ekmeği
Domates salatalık
Ara 12.45
Sade türk kahvesi
Akşam :16.00
6-7 adet mercimek köftesi
1 sb ayran
Domates salatalık marul biber
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
5 kaşık vardı sanirimBulgur pilav ne kadar yenildi canim.... bulgur mercimek ve leblebi hepsi bakliyat siskinlik yapabilir)
Herkes spor listesi istedi kimsenin spor yaptığı yok ilginç gerçekten
Fazla olmus canim bakliyatlar bi arada5 kaşık vardı sanirim
Ama sen hic buralara gelmiyordun ki nette mi geziyordum ?Aynen öyle :) hatta eşim WiFi nin şifresini değişti bağımlılığım geçene kadar da bana söylemiyecekmişşuan mobil veriden giriyorum o da az kaldı idareli kullanmalıyım:)
Evet ama ne çıkarsa onu yiyorum leblebi de yok tutar diye yedim aslındaFazla olmus canim bakliyatlar bi arada)
Ben olsam ya corba yada pilavi tercih ederdim bunu gibi canimEvet ama ne çıkarsa onu yiyorum leblebi de yok tutar diye yedim aslında
teşekkürleradyas 13. Takim
Rica ederim.. 1. Sayfamizdaki kurallari okuyup tanitim formunu doldurabilirseniz herkes sizi daha iyi tanimis olur...teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?