- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Patates puresi olmamis... gune erken basliyorsun bence sen 3 ana ogun 3 ara ogun yap... cubuk kraker yerine badem findik olabilirdi...Sabah musli yedim yanında da sütlü kahve ve 3 hurma yedim saat 7de.
Öğlene doğru tuzlu kraker 7 8 tane yedim .
Öğlen saat 12de 1 kase ezogelin çorbası,1 bardak ayran , 2 parça tavuk ve 2 kaşık patates püresi yedim.
Akşam 6da 4yk yoğurt 2 tavuk baget yedim.
Aslında yediklerin güzel ama sana çok geliyorsa akşam salataya ağırlık verSabah musli yedim yanında da sütlü kahve ve 3 hurma yedim saat 7de.
Öğlene doğru tuzlu kraker 7 8 tane yedim .
Öğlen saat 12de 1 kase ezogelin çorbası,1 bardak ayran , 2 parça tavuk ve 2 kaşık patates püresi yedim.
Akşam 6da 4yk yoğurt 2 tavuk baget yedim.
Simiti bende cok ozledimSabah 9.30
1 dilim ekmek
Yarim avakado
1 dilim peynir
11.30
Filtrekahve
Oglen 14
Ceyrek simit arasi kaşarla tost
Sutlu kahve
18.30 tavuklu noodle
Su 15 bardak
Spor yok
E yesene :))Simiti bende cok ozledim
1. sayfada detaylar var canım. Ben kendimi bi alıştırayım daOlur özel birşey varmı sadece şekerli hiçbir şey yokmu
Beni şekersiz yaşama alistirirsan ellerinden öperim
Kraker aklımda yoktu oradakiler çayla verince al da al al da al yedim yerinde hoşuma gitti. Püre de çok yemedim aslında ama güzeldi vallaPatates puresi olmamis... gune erken basliyorsun bence sen 3 ana ogun 3 ara ogun yap... cubuk kraker yerine badem findik olabilirdi...
Bugün öğlen ıslak kekde vardı ama yemedim bile. Onu yeme bunu yeme iyice sıkıldım yeter artık
Teşekkür ederim canimada81 menun gayet iyi
Allah diet yapan bizlere sabır versin .Suan ev halki dondurma yiyorben su iciyorum..
Ben 80 kalorilik olanlardan yiyorum bazen,çok canım çekiyorSuan ev halki dondurma yiyorben su iciyorum..
AminnnnAllah diet yapan bizlere sabır versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?