Sizin isyeri ne guzelmis islak kekler ohhh benide alin işeDiyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Bizim işyeri de öyle buzdolabımız ağzına kadar dolu,ekipçe yemeği çok seviyoruz ziraSizin isyeri ne guzelmis islak kekler ohhh benide alin işe
Ben 5 gündür cok kacamak yaptim canim ...2 gundur telafi etmeye calisiyorum yoksa yerdimBen 80 kalorilik olanlardan yiyorum bazen,çok canım çekiyor
Ooo tehlikeli sularBizim işyeri de öyle buzdolabımız ağzına kadar dolu,ekipçe yemeği çok seviyoruz zira
Ooo bende çok severimGünü dengelemissin iyi o zaman canimbenimki öğle oturmasi arkadasim ben trilice seviyorum diye trilice yapacak hic anlamam yiyeceksin dedi... bu haftalik kacamagimda bu olsun ...
Kete olmamis canim onun yerine 1 dilim cavdar ekmegi olabilirdi... dolma pirincli ise birde kizartma ile olmamis canim..Menüm;
Sabah;bir dilim kete
Bir dilim peynir
Domates
Salatalık
Birkaç tane zeytin
Öğle
2 tane minik zeytinyağlı biber
2 yemek kaşığı kızartma
İki kaşık yoğurt
Akşam
İki kepçe yoğurt çorbası
40 gram ton balığı
2 lt su
7000 adım
Aslında 10000 adım atardım ama iki gündür çok yoğun çalışıyorum çok yorgunum
Her gün mutlaka 1 çorba çeşidi.mutlaka pirinç /bulgur/makarnadan biri, ana yemek,yoğurt veya ayran veya cacık ve mutlaka tatlı oluyor.geceb kiraz vardı önceki gün dondurma önceki gunnirmik helvası.Sizin isyeri ne guzelmis islak kekler ohhh benide alin işe
Neyse ki Pazartesi yıllık izine çıkıyoruz 15 günde 3 kilo vermek istiyorumOoo tehlikeli sularoyle ortamda insan kendini zor tutar...
Bunlar insani diyetten cikarir vallaHer gün mutlaka 1 çorba çeşidi.mutlaka pirinç /bulgur/makarnadan biri, ana yemek,yoğurt veya ayran veya cacık ve mutlaka tatlı oluyor.geceb kiraz vardı önceki gün dondurma önceki gunnirmik helvası.
Bugün hiç olmadı ki zaten,ama yarından sonra artık 15 gün evdeyim çok dikkat edecemKete olmamis canim onun yerine 1 dilim cavdar ekmegi olabilirdi... dolma pirincli ise birde kizartma ile olmamis canim..
Saglikli menuler ve sporla verebilirsim canim...Neyse ki Pazartesi yıllık izine çıkıyoruz 15 günde 3 kilo vermek istiyorum
Sorma hele kek yemek isterdimBunlar insani diyetten cikarir valla
Korursun bence iyi gidiyorsunAminnnnben yaz boyunca kilomu korusam yeter eylul gibi tekrar kilo verme seruvenime baslarim.... umarim korurum
Patates salatası peynir domates salatalık 4/1 simit 3 yk mihlama aklıma gelenler bunlarNe yedin
Yanında kuruyemiş hurma binden galata al süt al baktım yemekler sana uymuyor 1 küçük paket süt 3 hurma 1 gazeteyle öğleyin gecirebilirsun ayda çay yanına 10 fındık 3 hurma yiyerek arkadaşlarına eşlik edebilirainDiyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Irmik helvasi offff offfHer gün mutlaka 1 çorba çeşidi.mutlaka pirinç /bulgur/makarnadan biri, ana yemek,yoğurt veya ayran veya cacık ve mutlaka tatlı oluyor.geceb kiraz vardı önceki gün dondurma önceki gunnirmik helvası.
Pardon yaa bana niye kiziyorsun :)Bugün öğlen ıslak kekde vardı ama yemedim bile. Onu yeme bunu yeme iyice sıkıldım yeter artık
Menun cok guzell afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.40
1.5 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
1 kozlenmis kirmizi biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir ve 2 kirmizi erik
Aksam 17.15
1 kabak dolma kiymali ( 1 kabagi 2 ye boldum ikisini de yedim )
1 adette biber kiymali dolma .
1 kase semizotlu cacik
3 lt su içildi..LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk cardio yürüyüş yapildi ...
Onceden liste oluyor mu. Oyle olsa senin icin daha kolay olurDiyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Bugun bizim okulda da irmik helvasi yaptirmis biri teyzesi icin . Ben de yemedim..Irmik helvasi offff offf
Canim bu hafta senin kilonu merak ediyorum 55 e az kaldiIrmik helvasi offff offf
Beni de merak et :))Canim bu hafta senin kilonu merak ediyorum 55 e az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?