Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günü dengelemissin iyi o zaman canim benimki öğle oturmasi arkadasim ben trilice seviyorum diye trilice yapacak hic anlamam yiyeceksin dedi... bu haftalik kacamagimda bu olsun ...
Ooo bende çok severim

Kete olmamis canim onun yerine 1 dilim cavdar ekmegi olabilirdi... dolma pirincli ise birde kizartma ile olmamis canim..

Sizin isyeri ne guzelmis islak kekler ohhh benide alin işe
Her gün mutlaka 1 çorba çeşidi.mutlaka pirinç /bulgur/makarnadan biri, ana yemek,yoğurt veya ayran veya cacık ve mutlaka tatlı oluyor.geceb kiraz vardı önceki gün dondurma önceki gunnirmik helvası.

Diyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Yanında kuruyemiş hurma binden galata al süt al baktım yemekler sana uymuyor 1 küçük paket süt 3 hurma 1 gazeteyle öğleyin gecirebilirsun ayda çay yanına 10 fındık 3 hurma yiyerek arkadaşlarına eşlik edebilirain

Her gün mutlaka 1 çorba çeşidi.mutlaka pirinç /bulgur/makarnadan biri, ana yemek,yoğurt veya ayran veya cacık ve mutlaka tatlı oluyor.geceb kiraz vardı önceki gün dondurma önceki gunnirmik helvası.
Irmik helvasi offff offf

Menun cok guzell afiyet olsun
Diyetten sıkıldım vallahi ama yiyince de suçlu hissediyorum.oglen kendi çikolatalı İslak kekimi arkadaşlara verdim. Artık düzenli dikkat etmem lazım pirinç pilavı da vardı öğlen
Onceden liste oluyor mu. Oyle olsa senin icin daha kolay olur

Irmik helvasi offff offf
Bugun bizim okulda da irmik helvasi yaptirmis biri teyzesi icin . Ben de yemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…