Aslinda hepinizi cok merak ediyorumBeni de merak et :))
Gecen hafta 76 idim.
Bu kotu menulerle yine de umutluyumm
Reglyim bugün sokuldu daha pazartesi net kilo belli olurCanim bu hafta senin kilonu merak ediyorum 55 e az kaldi
Senin boy kacti ada.Aslinda hepinizi cok merak ediyorum.. softy ile kilolarimiz cok yakindi ben pes ettim o devam etti... belki onda 55 rakami gorursem bende gaza gelirim
Ayy canım benim bende kendim yapsaydım pes edebilirdim ama bu ay son diyetisyenAslinda hepinizi cok merak ediyorum.. softy ile kilolarimiz cok yakindi ben pes ettim o devam etti... belki onda 55 rakami gorursem bende gaza gelirim
Benimde boyum 1.58 canim.... benimde hedefim 60 idi ama 60 da mezun olmak istemedim...57 olunca yoruldum birazda sıkıldim listede olunca kacamakta yapamiyordum o yuzden mezun olmak istedim yoksa istedigim kilo 55Senin boy kacti ada.
Ben de hedefi 58 dedim kaptan beni bildiginden bence 60 yazalim biz onu dedi :)))
Herkes hedefi 55 koymus benim boyum da uzun degil
Simdiye kadar en dusuk 57 gordugum icin herhalde 55i aklimdan bike gecirmemistim
Insallah 55 görürsün canim listene hep uydunAyy canım benim bende kendim yapsaydım pes edebilirdim ama bu ay son diyetisyen
Ben niyeyse seni hep boyle 1.70 fln biri hayal etmistim. Cok spor yapiyorsun ya ondan belki de ne alaka deme ama oyle :))Benimde boyum 1.58 canim.... benimde hedefim 60 idi ama 60 da mezun olmak istemedim...57 olunca yoruldum birazda sıkıldim listede olunca kacamakta yapamiyordum o yuzden mezun olmak istedim yoksa istedigim kilo 55))
Ben evlenirken 60 idim... 57 benim icinde mucizeydi..
Ben niyeyse seni hep boyle 1.70 fln biri hayal etmistim. Cok spor yapiyorsun ya ondan belki de ne alaka deme ama oyle :))
Benim de 1.60- 1.62 fln. Bakalim ben kacla mezun olucam 60a fln inince kendimi nasil hissedicem hayal bile edemiyorum su an. Nasil bi his yaa anlatsama azicik
Hikayeni okuyunca gaza geldim. Bozmustum bu hafta..
Tamam çok sağol anla öyle yapayım ama illa ana yemek çorba yoğurt vardır olmadı onları yermYanında kuruyemiş hurma binden galata al süt al baktım yemekler sana uymuyor 1 küçük paket süt 3 hurma 1 gazeteyle öğleyin gecirebilirsun ayda çay yanına 10 fındık 3 hurma yiyerek arkadaşlarına eşlik edebilirain
Ayyy Betül ablacim ksiura bakma sana kızmadım öyle anlaşılmış sanki ama genel olarak sitem ettim yoruldum diye sana demedim vallahaPardon yaa bana niye kiziyorsun :)
Olmuyo liste hergun heyecan yaşıyoruz ama bugün ne olacak diyeMenun cok guzell afiyet olsun
Onceden liste oluyor mu. Oyle olsa senin icin daha kolay olur
Bugun bizim okulda da irmik helvasi yaptirmis biri teyzesi icin . Ben de yemedim..
Sen emziriyormuydun canim ona gore yorum yapalim... pirinc yerine bulgur olsaydi daha guzel olurdu...bugün ilk gündü...
sabah kahvaltı.10 civarıydı
1yumurtadan lorlu omlet
1 domates 1salatalık 5yaprak roka 1 dilim beyaz ve kaşar peyniri 1 bardak acık cay
5zeytin
öğlen civarı ..açlık hissedince 1avuç ceviz
saat 3gibi küçük bir parça tavuk eti 1 bardak ayran
akşam 7de
yarım kepçe şehriye çorbası
4yemek kaşıgı yeşil fasulye 3kaşık pirinç pilavı 1küçük parça karpuz
yok emzirme olayı. 2gündür bulgur yeyince:)) bugunlük değişik olsun dedim ama bulgur bundan sonra sık olacak heraldeSen emziriyormuydun canim ona gore yorum yapalim... pirinc yerine bulgur olsaydi daha guzel olurdu...
Tamam çok sağol anla öyle yapayım ama illa ana yemek çorba yoğurt vardır olmadı onları yerm
Ayyy Betül ablacim ksiura bakma sana kızmadım öyle anlaşılmış sanki ama genel olarak sitem ettim yoruldum diye sana demedim vallaha
Olmuyo liste hergun heyecan yaşıyoruz ama bugün ne olacak diye
Ilk gum icin iyi bencebugün ilk gündü...
sabah kahvaltı.10 civarıydı
1yumurtadan lorlu omlet
1 domates 1salatalık 5yaprak roka 1 dilim beyaz ve kaşar peyniri 1 bardak acık cay
5zeytin
öğlen civarı ..açlık hissedince 1avuç ceviz
saat 3gibi küçük bir parça tavuk eti 1 bardak ayran
akşam 7de
yarım kepçe şehriye çorbası
4yemek kaşıgı yeşil fasulye 3kaşık pirinç pilavı 1küçük parça karpuz
Olur bence ama benim agzimda hep sekerli tad birakiyor onlar eger oyle olursa birak...kepekli galeta aldım kahvaltıda 2tane tüketsem olurmuki?
Sonradan nasil çektin ya :))bende evlendigimde 1.60 idim sonra cektim küçüldüm hala kendimi cok zayif hissetmiyorum kafamda bi 55 varya sanirim ondan.... oncelikle hic fotograf cekilmezdim cok kötü cikardim simdi kizimla selfi yapiyoruz..... bir kiyafet alirken once 36 bedeni denemek cok guzel bir duygu
Kolye takmazdim hic boyunuma yakistirmazdim simdi cesit cesit kolye takiyorum cok guzel duruyor..... gercekten zayiflik guzel bir sey
Bilmem küçüldümSonradan nasil çektin ya :))
Ay ne guzel gercekten anlattiklarin.. darisi basimiza.
Ben sizi bi yerden hatırlıyorum sanki. Daha önce takımlara girdiniz mikepekli galeta aldım kahvaltıda 2tane tüketsem olurmuki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?