takıma hiç girmeedm belki yazmışsam yorum falan belki öyle hatırımda yok yaniBen sizi bi yerden hatırlıyorum sanki. Daha önce takımlara girdiniz mi
Anka menü versene bakalim neler yemissinBen sizi bi yerden hatırlıyorum sanki. Daha önce takımlara girdiniz mi
Belki de karıştırıyorumdur bilemedim ben detakıma hiç girmeedm belki yazmışsam yorum falan belki öyle hatırımda yok yani
Muhallebi, yaprak sarma, beyaz ekmek ne ararsan varAnka menü versene bakalim neler yemissin
Ben de çektim 1 cmSonradan nasil çektin ya :))
Ay ne guzel gercekten anlattiklarin.. darisi basimiza.
Afiyet olsun canim , ayyy bende bugun kim ne yediyse ondan canim cekiyor seninde sarmalarMuhallebi, yaprak sarma, beyaz ekmek ne ararsan var
Anka senin hedefin neden70?Muhallebi, yaprak sarma, beyaz ekmek ne ararsan var
Çok güzel olmuş gel beraber yiyelimAfiyet olsun canim , ayyy bende bugun kim ne yediyse ondan canim cekiyor seninde sarmalar
Nasıl uyuyacaksınÇok açım kızlar yaaaa bugün günü 15:30 da kapattım
Afiyet olsun canim , ben sararim da boyle kalin kalin oluyor uzun uzun saranlara hayranim...Çok güzel olmuş gel beraber yiyelimben oturmaya gelenin önüne koyuyorum yaprağı içi sardırıp dolaba atıyorum
Olsun aman nolcak kalın ince. öyle de yenir böyle deAfiyet olsun canim , ben sararim da boyle kalin kalin oluyor uzun uzun saranlara hayranim...
Uyur o yaa bi ada bi o maşallah dehşet uyuyorlarNasıl uyuyacaksın
Biran önce seni mezun etmek lazım galiba sen iyice söylenmeye başladınBugün öğlen ıslak kekde vardı ama yemedim bile. Onu yeme bunu yeme iyice sıkıldım yeter artık
HahahaUyur o yaa bi ada bi o maşallah dehşet uyuyorlar
Simdiye kadar neden yemedinÇok açım kızlar yaaaa bugün günü 15:30 da kapattım
Ahahha ilahiBüyük hedef koyup da ürkütmeyeyim beynimi dedim@betuld
Yarın tartıda güzel bir sonuç görmeyi istiyorum o yüzden dayanacağım. Akşam yemeği vaktinde dışarıdaydım mecburiyetten yiyemedim yoksa bilerek yaptığım bişey değildi. Eve geldiğimde vakit çok geçti. Bu saatten sonra da yenilmez hiçbir şeyNasıl uyuyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?