Sendeki istikrarı görür görmez alacağım seni ana listeye. Bir de takımın genel ortalamasına göre ayarlıyorum listeye alımlarda.beni beni
3 kilo vercem haftayaal beni deee
kaptanım yapınca ilk sayfaya da ekle
Bende kulaklıkları takıp yürümeyi çok seviyorum
Yeni gördüm canım bakıyorum hemen.Anka canım listemizi kontrol edebilir misin müsaitsen?
hani arada kriz tutarsa hangi karbonhidratlar kaç kalori bilelimdiye;çünkü ben bazen inanılmaz zorlanıyorum.Pastalar ,börekler gözümün önünde resmi geçit yapıyor gibi:)) Kalorilerine bakıp onları yakmak için kaç saat yürümek gerektiğini hesaplayınca biraz daha tutarlı oluyor insan. rica ederimKalorisi az olsa da bazı yiyeceklerden yemememiz lazım. O nedenle kalori hesabına çok dikkat etmiyoruz. Mesela listede bisküviler var, antep fıstığı var. O tür yiyeceklerden hiç tüketmiyoruz. Ama liste oldukça faydalı çok teşekkürler
Kesinlikle Leslie çok etkiliDeneyimli arkadaşlar en çok hangi sporla kilo verebildiniz.ben yürüyüş ve Leslie yapmaya çalışıyorum ama malum hava çok sıcakbu aralar aksattım biraz
Yaaa kıyamam,bir sürü alıntı yapmıştım Hepsi gitmiş
5 gun abarrtim canim simdi kendime geldimKiiim sen miinanmammm
ŞEKERSİZ 1.GÜN
Menum
Sabah 10: 00
Kaşarlı yumurta (2 adetten )
Beyaz peynir 1 dilim
Domates kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği
Ara 16:00
2 hurma
Akşam 17.20
8 yk etli nohut yemeği ( üzerine pulbiber serptim)
5-6 yk kabak tarator
Su 2.5-3 lt
Spor 15 dk yürüyüş sadece
Yok midem kuculmemis masallahim varCanım yaaaaaa çok çok yanlış anlamışsın cidden. Sen benim hiç birine böyle davrandığımı gördün mü? Hayatta öyle şey yapmam ki bi sen öyle anlamışsın. Değişti mi şimdi düşüncelerin?
Geçmiş olsun canım. Kilo almamaya dikkat et.
Karatay teyzemiz de izin veriyor lahmacuna. Bence de masum bir yiyecek dışarıda.
Az bile almışsın bence artık dengelemeye çalış veremesen bile bir süre koru. Yaptığın kaçamaklar dengeli olsun.
Gayet güzel bir sonuç. Tebrikler
Hoş geldin canım. Evet menünü akşama bildireceksin.
Ben hala oturmadığını düşünüyorumRegl olacağım gün tartıda otomatik +1 çıktım. Zaten biliyorsun ödem problemim var. Haftaya güzel bir sonuç göreceğime çok inanıyorum çünkü şuan lokma kaçamak yapmıyorum.
Miden küçülmüş mü?
5 gun abarrtim canim simdi kendime geldim
Günaydın
Geçen hafta:78.1
Bu hafta:77.1
Fark:-1kg
ilk hafta için iyi gibi
Yok midem kuculmemis masallahim var
Guzel menu canim yarin bende basliyorum sekersiz 14 gune memlekete gidinceye kadar benim kiŞEKERSİZ 1.GÜN
Menum
Sabah 10: 00
Kaşarlı yumurta (2 adetten )
Beyaz peynir 1 dilim
Domates kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği
Ara 16:00
2 hurma
Akşam 17.20
8 yk etli nohut yemeği ( üzerine pulbiber serptim)
5-6 yk kabak tarator
1.5 dilim t.bugday ekmegi
Su 2.5-3 lt
Spor 15 dk yürüyüş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?