Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçen yıl tam 8 ay şekersiz beslenerek 15kg verdim.Şekersizliğe alışinca hiç canin tatli abur cubur istemiyor.Ama ben hata yaptim.Bırakınca hareketsiz geçen kışın ardindan yavaş yavaş 6 ayda 10kg aldım.Pazartesi gününden itibaren ben de şekersiz beslenmeye başladım.

Menün çok iyi.Şekersiz nice 21.g

Ooo süpersin canım maşallah 8 ay dile kolay ben çikolata çok yiyiyorum sanırım alerjim var fazla yiyince yüzümde kızarıklık oluyor vücudumu temizlemem ve bu aliskanliktan kurtulmam lazım inşallah basarabilirim Max 1 hafta sürüyor

Memlekete gininceye kadar hedefim 55.500 olmak yani 2 kilo vermek istoyorum 14 gunum var beni bekleyen bir regli var ama ben regli haftasında kendimi tutarsam iyi kilo veriyorum ...

Memlekete gininceye kadar hedefim 55.500 olmak yani 2 kilo vermek istoyorum 14 gunum var beni bekleyen bir regli var ama ben regli haftasında kendimi tutarsam iyi kilo veriyorum ...
Reglide dikkat edersen spor ve diyetine iyi kilo veriliyor

Sabah kahvaltısı saat7 15
2 dilim tam buğday ekmeği,3 4 kaşık menemen, bir parça beyaz peynir

Öğlen saat 12 00 ye doğru
1 kase yayla çorbası,2 büyük kasap köfte,salata ,1 bardak ayran

(Kemalpaşa tatlısı da vardı ama almadım)

Akşam saat 18 00
6 7kaşık barbunya,4 yk patlıcanlı yoğurt

2 buçuk ltsu

Süper canım muthissin afiyet olsun

Çok güzel.Dengeli bir menü.Afiyet olsun

Afiyet olsun canim gayet güzel menü

Sabah;uyanır uyanmaz 2 bardak su,bir dilim ekmek,iki zeytin,1 yemek kaşığı kadar lor peynir,1 çay kaşığı kadar tereyağ,domates salatalık
Öğle menüm;köz patlıcan biber salatası iki kaşık yoğurt ile beraber
Ara ;eti form (en ince olanlardan)
Kaçamak;1 tane peynirli poaça
Akşam;kıymalı bezelye yemeği 6-7 yemek kaşığı,yoğurt,ev yapımı pancar salatası
2.5 litre su
Bu saate kadar 5000 adım
Daha akşam sporu yapılmadı

Bayıldım ben bu menüye,iradeli oluşunda Harika

Menun güzel gözüm sadece salata ve biraz meyve aradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…