Kiiim sen miayyy canım abartmasaydım kesin 56lı bir rakam görecektim çok abarttım ... karpuzlar , kavunlar, dondurmalar ,pideler , büsküviler , kekler , poğacalar hepsini yedim valla havada uçuştu ...
tesekkur ederim haftaya beraber verelimmKilo veren herkese bravo kızlar, herkes az çok vermiş. En çok Betül vermişti galiba, süpersin arkadaşım
Aldim canim tum enerjileri bomba gibi hafta gelsiinnYaa kiloya bak maşallah harikasın
Bu hafta bütün enerjimi sana yolluyorum haftaya 72 sin
bu hafta betüle de yeter bana da tartı şov var bekle
Tesekkur ederimmmamanınnnn amannnn harikaaaa maşallahhhhtebrikler canımmm
Şu linki de şuraya bırakalım ihtiyaç oldukça bakarız
Kalorisi Az Yiyecekler Nelerdir?
Kilo vermek istiyorsanız besinlerden alacağınız kalori miktarları çok önemlidir. Kalorisine göre yiyecekler makalemizde kalorisi az yiyeceklere...www.kadinlarkulubu.com
Canım yaaaaaa çok çok yanlış anlamışsın cidden. Sen benim hiç birine böyle davrandığımı gördün mü? Hayatta öyle şey yapmam ki bi sen öyle anlamışsın. Değişti mi şimdi düşüncelerin?Geldim kapına baktım son giriş saatin bayağı olmuş ciktim varsayan yazacaktim çok sikinti yaptim uzuldum
Geçmiş olsun canım. Kilo almamaya dikkat et.Kızlar slm herkes iyidir inşallah ben tatile çıkmış çıkalı 1,5 kg aldım umarım daha artmaz 56 kg oldum
Dişlerimi yaptırmaya başladım bugün
Pembe estetik yapıldı ve iki implant için çeneme vida yerleştirildi iyileşmesini bekleyeceğim öncesi sonrası yaparım inşallah 3 haftaya biter bugün birşey yiyemiyimm
Karatay teyzemiz de izin veriyor lahmacuna. Bence de masum bir yiyecek dışarıda.lahmacun hamuru mayasız olduğu için fazla kalorili değil diyette dışarda yenecek en gözde yiyecek o yüzden herkes onu tavsiye etti
Az bile almışsın bence artık dengelemeye çalış veremesen bile bir süre koru. Yaptığın kaçamaklar dengeli olsun.Günaydın
Eki Görüntüle 2282942
Gecen hafta : 57.100
Bu hafta : 57.500
Gelen + 400
LAydLiNe
5 gun dolu dolu yemistim olacagi bu
Gayet güzel bir sonuç. TebriklerKızlar geçen cuma 68.7
Bugün 68
Fark-700 gr. Idare eder durumdayım. Spora pek vaktim olmadı bu hafta daha dikkat ederim inşallah spira
Hoş geldin canım. Evet menünü akşama bildireceksin.Herkese hayirli cumalar.66.6 ile basladik.Oglum hasta dunden beri Atesimiz çok.Bugunki sporum yogun tempo.Menu aksam bildiiricez galiba.
Ben hala oturmadığını düşünüyorumcanım kaptanım , şimdi söyleyecem kabul etmeyecen ama ben yinede söyleyecemsen bende kilo oturmaz diyorsun ama bence bir ileri iki geri yaptıkça kilo oturmuş görünüyor.....
ayyy canım abartmasaydım kesin 56lı bir rakam görecektim çok abarttım ... karpuzlar , kavunlar, dondurmalar ,pideler , büsküviler , kekler , poğacalar hepsini yedim valla havada uçuştu ...
Leslie ve cardio platesDeneyimli arkadaşlar en çok hangi sporla kilo verebildiniz.ben yürüyüş ve Leslie yapmaya çalışıyorum ama malum hava çok sıcakbu aralar aksattım biraz
Deneyimli arkadaşlar en çok hangi sporla kilo verebildiniz.ben yürüyüş ve Leslie yapmaya çalışıyorum ama malum hava çok sıcakbu aralar aksattım biraz
ben dün başladım ama yazayım tartı beni...
68.2 gösterdi
168Boyun kaçtı canım?
***13. Takım 628. Etap***
asya_01(68.7/68/0.7/%1.02)
MrsParanoid(62.6/62.9/-0.3/%-0.48)
soffty (57.3/57/0.3/%0.52)
zulal83(69.6/69/0.6/%0.86)
sisyphos (64.7/64.6/0.1/%0.15)
zeyneppk(63.3/63/0.3/%0.47)
betuld(76/74.7/1.3/%1.71)
13. Takım ortalama: % 0.607
Kızlar bugün takıma katılan yeni arkadaş çok oldu. O yüzden free listemizi şimdi yapamayacağım. İnşallah bir aksilik çıkmazsa akşam yemeğinden sonra hallederim
Bende kulaklıkları takıp yürümeyi çok seviyorumyapamıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?