Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo veren herkese bravo kızlar, herkes az çok vermiş. En çok Betül vermişti galiba, süpersin arkadaşım
tesekkur ederim haftaya beraber verelimm

Yaa kiloya bak maşallah harikasın
Bu hafta bütün enerjimi sana yolluyorum haftaya 72 sin
Aldim canim tum enerjileri bomba gibi hafta gelsiinn

bu hafta betüle de yeter bana da tartı şov var bekle

Wuhuuuuu
amanınnnn amannnn harikaaaa maşallahhhh tebrikler canımmm
Tesekkur ederimmm

Kalorisi az olsa da bazı yiyeceklerden yemememiz lazım. O nedenle kalori hesabına çok dikkat etmiyoruz. Mesela listede bisküviler var, antep fıstığı var. O tür yiyeceklerden hiç tüketmiyoruz. Ama liste oldukça faydalı çok teşekkürler

Geldim kapına baktım son giriş saatin bayağı olmuş ciktim varsayan yazacaktim çok sikinti yaptim uzuldum
Canım yaaaaaa çok çok yanlış anlamışsın cidden. Sen benim hiç birine böyle davrandığımı gördün mü? Hayatta öyle şey yapmam ki bi sen öyle anlamışsın. Değişti mi şimdi düşüncelerin?
Geçmiş olsun canım. Kilo almamaya dikkat et.
lahmacun hamuru mayasız olduğu için fazla kalorili değil diyette dışarda yenecek en gözde yiyecek o yüzden herkes onu tavsiye etti
Karatay teyzemiz de izin veriyor lahmacuna. Bence de masum bir yiyecek dışarıda.
Günaydın

Eki Görüntüle 2282942

Gecen hafta : 57.100
Bu hafta : 57.500
Gelen + 400
LAydLiNe
5 gun dolu dolu yemistim olacagi bu
Az bile almışsın bence artık dengelemeye çalış veremesen bile bir süre koru. Yaptığın kaçamaklar dengeli olsun.
Kızlar geçen cuma 68.7
Bugün 68
Fark-700 gr. Idare eder durumdayım. Spora pek vaktim olmadı bu hafta daha dikkat ederim inşallah spira
Gayet güzel bir sonuç. Tebrikler
Herkese hayirli cumalar.66.6 ile basladik.Oglum hasta dunden beri Atesimiz çok.Bugunki sporum yogun tempo.Menu aksam bildiiricez galiba.
Hoş geldin canım. Evet menünü akşama bildireceksin.
canım kaptanım , şimdi söyleyecem kabul etmeyecen ama ben yinede söyleyecem sen bende kilo oturmaz diyorsun ama bence bir ileri iki geri yaptıkça kilo oturmuş görünüyor.....
Ben hala oturmadığını düşünüyorum Regl olacağım gün tartıda otomatik +1 çıktım. Zaten biliyorsun ödem problemim var. Haftaya güzel bir sonuç göreceğime çok inanıyorum çünkü şuan lokma kaçamak yapmıyorum.
ayyy canım abartmasaydım kesin 56lı bir rakam görecektim çok abarttım ... karpuzlar , kavunlar, dondurmalar ,pideler , büsküviler , kekler , poğacalar hepsini yedim valla havada uçuştu ...

Miden küçülmüş mü?

***13. Takım 628. Etap***

asya_01(68.7///%)
MrsParanoid(62.6///%)
soffty (57.3///%)
zulal83(69.6///%)
sisyphos (64.7///%)
zeyneppk(63.3///%)
betuld(76///%)

13. Takım ortalama: %

***13. Takım 628. Etap***

asya_01(68.7/68/0.7/%1.02)
MrsParanoid(62.6/62.9/-0.3/%-0.48)
soffty (57.3/57/0.3/%0.52)
zulal83(69.6/69/0.6/%0.86)
sisyphos (64.7/64.6/0.1/%0.15)
zeyneppk(63.3/63/0.3/%0.47)
betuld(76/74.7/1.3/%1.71)

13. Takım ortalama: % 0.607

Deneyimli arkadaşlar en çok hangi sporla kilo verebildiniz.ben yürüyüş ve Leslie yapmaya çalışıyorum ama malum hava çok sıcak bu aralar aksattım biraz

Kilo verme aşamasında en iyi spor kardiyo ağırılıklı sporlar. Bunun en kolay yolu da tempolu yürüyüş. Eğer evden dışarıda spor yapamıyorsan evde en iyi leslie. Takımda yapan çok. Ama benim şahsi düşüncem açık havada tempolu yürüyüş.

Kızlar bugün takıma katılan yeni arkadaş çok oldu. O yüzden free listemizi şimdi yapamayacağım. İnşallah bir aksilik çıkmazsa akşam yemeğinden sonra hallederim

beni beni

3 kilo vercem haftaya al beni deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…