Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yediklermiziden kaynaklanıyor canım , tansiyon ve kalp çarpıntıları dün ben ne yedim yaaaa başım ağrımadı ama kalp çarpıntısı vardı... mesala diyetteyken böyle sorunlar yaşıyormuydun ? biz doğru beslenmiyoruz diyeti bırakınca... vucud sağlığa alışıyor sonra veriyoruz vucuda şekeri hamuru hahahah

Tabi o da vardır ama ben diyetteyken de çok halsizdim sanırım kanım düşük ve artik idare edemiyor çarpıntı yapıyor diye düşünüyorum canım

Tabi o da vardır ama ben diyetteyken de çok halsizdim sanırım kanım düşük ve artik idare edemiyor çarpıntı yapıyor diye düşünüyorum canım
evet ferritin düşüklüğü olabilir canım mutlaka git benimde o dönem öyleydi hatırladım hem baş ağırısı hemde kalp çarpıntısı vardı.... ben hala demir ilacı kullanıyorum bu hafta ne alemde bir tahlil yaptıracam dr devam ederse ilaca devam genelde 6 ayda düzeliyormuş benim ağustpsta 6 ay olacak bakalım

Yok canım nasıl yapıoruz
1. sayfamızda kurallarımız var kurallarımız size uyuyorsa tanıtım formunu doldurup buraya yazıyorsunuz... her akşam menü veriyoruz ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz.. birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz...

Islerim vardı hallettim geldim. Ne kaynatmissiniz maaşallah yarın ilk iş pazara gidecem bugün ne yapsam diye şaşırdım

Canım ben bir yere gitmedim burdayım free listeden de çıkarmışsın İnternetim yoktu + yatılı misafirim var bu cuma o yüzden giremedim

Merhaba kızlar, kusura bakmayın hafta sonu giremedim. Çok yoğun ve çok kötü bir hafta sonuydu. Bir gün dışarıda kahvaltı vardı, bir gün de misafirim vardı ve moralim çok bozuktu. Canım istemediği halde o kadar çok yedim ki. Ama çok pişmanım Hala reglim gelmedi, tuvalet sorunu çözülemedi. Patlayacağım galiba

Semizotu nu bir denesene canım salatana bolca kat. 2 gün sebze yap akşamları sebze gerçekten fos şişkinliği atıyor

Canım ben bir yere gitmedim burdayım free listeden de çıkarmışsın İnternetim yoktu + yatılı misafirim var bu cuma o yüzden giremedim

Canım bildirim yapmayanların hepsini aşağıdaki listeye aldım. Cumaya bildirim yaparsan seni de free listeye eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…