Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe canım kızının 1. sınıf kaydını yaptırdın mı ? biz bugün okula gittik yeni müdür gelecekmiş bekletiyorlar ... şu tatil öncesi yaptırabilseydik iyi olurdu..

Yok canım yaptırmadım henüz adrese dayalı olacak. Sistemden bir bakacağım. Düştüğü zaman tekrar görüşeceğim. Anka özel okul değil canım ben devlete göndereceğim.

Cumaya kalmam kızlar sıkılmaya basladilat

Yok canım yaptırmadım henüz adrese dayalı olacak. Sistemden bir bakacağım. Düştüğü zaman tekrar görüşeceğim. Anka özel okul değil canım ben devlete göndereceğim.
Otomatik kayıt oluyor ya ondan sordum. Bizim burda kesinlikle öğretmen seçmek yasak. Kaç müdür soktular araya komşular geçen sene kesinlikle kabul ettiremediler.

Ama artık ana listedesin daha dikkatli olman lazım. Neden bırakıyorsun kendini hafta sonu. Lütfen düzene gir artık. O zaman çok mutlu olacağına eminim.

Otomatik kayıt oluyor ya ondan sordum. Bizim burda kesinlikle öğretmen seçmek yasak. Kaç müdür soktular araya komşular geçen sene kesinlikle kabul ettiremediler.

Burada da sordum müdür yardımcısına kurayla çekiyoruz dedi. Eğer gerçekten kura ile belirliyorlarsa boynum kıldan ince. Ama eğer haksızlık yaparlarsa üzülürüm.

Burada da sordum müdür yardımcısına kurayla çekiyoruz dedi. Eğer gerçekten kura ile belirliyorlarsa boynum kıldan ince. Ama eğer haksızlık yaparlarsa üzülürüm.
Benim oğlanın girdiği sene ki müdür öğretmen seçtirtti. Biz seçmedik. Kimseden üstünlüğüm yok parası olan öğretmen seçmek isteyen özel okula göndersin bence. Bütün komutan, müdür vb çocukları bir öğretmene topladılar. Biri okulun karolarını yaptırmış biri boyasını biri kapılarını değiştirmiş noldu 1. Sınıfın ortasında öğretmen hamile kaldı 2. sınıfta yoktu ondan sonraki senelerde müdür değişti. Bu kesinlikle kura dışında öğretmen seçtirmiyormuş.

Formsante dergisinden tarifler ekliyorum kızlar denemek isteyenler için. Ara öğünlerde tercih edilebilir.

Eklentiler

• 130C25D1-B980-443C-8422-F9C06DFE92C5.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 5CC0614C-23AB-43BF-9DBF-BE1CC53BE400.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 30
  • FE905C45-8A42-4AC7-B1B4-BD6EDC153377.webp
    26 KB · Görüntüleme: 27
  • 0EE9599E-2FF2-42A4-8001-B8F1524C69C5.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 4044E74B-4208-4DB1-861B-021EA33385C4.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 30
Açım bu gün çok zorlanıyorum
İyi de yedim aslında ama neden böyle oldu anlamadım. 3 günden sonra kolay olacaktı hani
Çok sıcak ondan olabilir mi acaba. Benim bir arkadaşım yazın sıcakta iştahım o kadar acikki hiç doymam der. Sabır biraz yarın daha iyi olur

Süper olmuş

Bende dua ediyorum inşallah iyi bir öğretmene düşer diye. Zaten iki sınıf var. Okulda öğle yemeği çıkmıyor. Çok tercih etmiyorlarmış veliler çalışan olunca. Ben öğle yemeklerini kendim götüreceğim. Hem ablası da aynı okulda. O nedenle sınıf mevcudu 12-13 müş geçen sene. Veliler çok memnundu okuldan. Dönem ortasında öğretmenle anlaşamazsa sınıf değiştiriyorlarmış. İnşallah öyle bir durum olmaz.

Parayı veren öğretmenini seçiyor bizim okulda abc şubeleri para verip öğretmen secenlerdi

Aaaa ne kadar az. Benim oğlum M şubesinde. ki daha da var hangi harfe kadar gidiyor bilmiyorum. Sınıflar 35 kişilik

Moral bozukluğunda hepimiz yemege saldırıyoruz tuvalet cok etkiliyor tartiyi canim bol bol su ic ...

ÖZel okula mı göndereceksiniz?
Yok canim ilk okul 4 e kadar gerek yok dedi herkes... ogretmen iyi olsun yeter dediler.... Allah kismet ederse 4 ten sonra gondereyim diyorum... esim özel okula cok karsi ikna olsaydi bu yildan gonderirdim ....

Canim burada neler donuyor neler.... istedigimiz ogretmene kayit icin paralar dönüyor bagis adi altinda ....yeni mudur kura derse noter huzurunda yaparsa amenna yoksa kurada bile neler donuyor diyorlar....

Burada kurada bile cok sey donuyormus... istenilem rakamlarda 3000 tl ile 5000 tl arasinda Olabilirmis gecen sene kayit yaptiranlar en az 2500 tl hazir tutun dediler..

Aaaa ne guzel 12 -13 kisi bizim burada 30-35 kisi bide ustune para veriyoruz iyi ogretmen olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…