LAydLiNe canım kızının 1. sınıf kaydını yaptırdın mı ? biz bugün okula gittik yeni müdür gelecekmiş bekletiyorlar ... şu tatil öncesi yaptırabilseydik iyi olurdu..
Cumaya kalmam kızlar sıkılmaya basladilatTamam canım. Cumaya dönecek misin yoksa aynı tartıyla mı devam edeceksin?
Benim de çok ilginç bitmeye yakın değişiyor ruh halim. Saçmalıyorum. Hem beslenmem değişiyor hem duygularım. Aynen çok sinirli oluyorum. Birde isteksizlik geliyor. Yataktan çıkasım gelmiyor. Bu kez bir günde atlattım şükür.
Otomatik kayıt oluyor ya ondan sordum. Bizim burda kesinlikle öğretmen seçmek yasak. Kaç müdür soktular araya komşular geçen sene kesinlikle kabul ettiremediler.Yok canım yaptırmadım henüz adrese dayalı olacak. Sistemden bir bakacağım. Düştüğü zaman tekrar görüşeceğim.Anka özel okul değil canım ben devlete göndereceğim.
Merhaba kızlar, kusura bakmayın hafta sonu giremedim. Çok yoğun ve çok kötü bir hafta sonuydu. Bir gün dışarıda kahvaltı vardı, bir gün de misafirim vardı ve moralim çok bozuktu. Canım istemediği halde o kadar çok yedim ki. Ama çok pişmanımHala reglim gelmedi, tuvalet sorunu çözülemedi. Patlayacağım galiba
Otomatik kayıt oluyor ya ondan sordum. Bizim burda kesinlikle öğretmen seçmek yasak. Kaç müdür soktular araya komşular geçen sene kesinlikle kabul ettiremediler.
Benim oğlanın girdiği sene ki müdür öğretmen seçtirtti. Biz seçmedik. Kimseden üstünlüğüm yok parası olan öğretmen seçmek isteyen özel okula göndersin bence. Bütün komutan, müdür vb çocukları bir öğretmene topladılar. Biri okulun karolarını yaptırmış biri boyasını biri kapılarını değiştirmişBurada da sordum müdür yardımcısına kurayla çekiyoruz dedi. Eğer gerçekten kura ile belirliyorlarsa boynum kıldan ince. Ama eğer haksızlık yaparlarsa üzülürüm.
Çok sıcak ondan olabilir mi acaba. Benim bir arkadaşım yazın sıcakta iştahım o kadar acikki hiç doymam der. Sabır biraz yarın daha iyi olurAçım bu gün çok zorlanıyorum
İyi de yedim aslında ama neden böyle oldu anlamadım. 3 günden sonra kolay olacaktı hani
Benim oğlanın girdiği sene ki müdür öğretmen seçtirtti. Biz seçmedik. Kimseden üstünlüğüm yok parası olan öğretmen seçmek isteyen özel okula göndersin bence. Bütün komutan, müdür vb çocukları bir öğretmene topladılar. Biri okulun karolarını yaptırmış biri boyasını biri kapılarını değiştirmişnoldu 1. Sınıfın ortasında öğretmen hamile kaldı 2. sınıfta yoktu ondan sonraki senelerde müdür değişti. Bu kesinlikle kura dışında öğretmen seçtirmiyormuş.
Parayı veren öğretmenini seçiyor bizim okulda abc şubeleri para verip öğretmen secenlerdiBurada da sordum müdür yardımcısına kurayla çekiyoruz dedi. Eğer gerçekten kura ile belirliyorlarsa boynum kıldan ince. Ama eğer haksızlık yaparlarsa üzülürüm.
Valla bilmiyorum ya iş de yapmadım bu gün ev berbat. İnşallah düzelir. Şeker yemedim ama TB ekmeği yedim biraz fazla.Çok sıcak ondan olabilir mi acaba. Benim bir arkadaşım yazın sıcakta iştahım o kadar acikki hiç doymam der. Sabır biraz yarın daha iyi olur
Aaaa ne kadar az. Benim oğlum M şubesinde. ki daha da var hangi harfe kadar gidiyor bilmiyorum. Sınıflar 35 kişilikSüper olmuş
Bende dua ediyorum inşallah iyi bir öğretmene düşer diye. Zaten iki sınıf var. Okulda öğle yemeği çıkmıyor. Çok tercih etmiyorlarmış veliler çalışan olunca. Ben öğle yemeklerini kendim götüreceğim. Hem ablası da aynı okulda. O nedenle sınıf mevcudu 12-13 müş geçen sene. Veliler çok memnundu okuldan. Dönem ortasında öğretmenle anlaşamazsa sınıf değiştiriyorlarmış. İnşallah öyle bir durum olmaz.
Moral bozukluğunda hepimiz yemege saldırıyoruzMerhaba kızlar, kusura bakmayın hafta sonu giremedim. Çok yoğun ve çok kötü bir hafta sonuydu. Bir gün dışarıda kahvaltı vardı, bir gün de misafirim vardı ve moralim çok bozuktu. Canım istemediği halde o kadar çok yedim ki. Ama çok pişmanımHala reglim gelmedi, tuvalet sorunu çözülemedi. Patlayacağım galiba
Yok canim ilk okul 4 e kadar gerek yok dedi herkes... ogretmen iyi olsun yeter dediler.... Allah kismet ederse 4 ten sonra gondereyim diyorum... esim özel okula cok karsi ikna olsaydi bu yildan gonderirdim ....ÖZel okula mı göndereceksiniz?
Canim burada neler donuyor neler.... istedigimiz ogretmene kayit icin paralar dönüyor bagis adi altinda ....yeni mudur kura derse noter huzurunda yaparsa amenna yoksa kurada bile neler donuyor diyorlar....Otomatik kayıt oluyor ya ondan sordum. Bizim burda kesinlikle öğretmen seçmek yasak. Kaç müdür soktular araya komşular geçen sene kesinlikle kabul ettiremediler.
Burada kurada bile cok sey donuyormus... istenilem rakamlarda 3000 tl ile 5000 tl arasinda Olabilirmis gecen sene kayit yaptiranlar en az 2500 tl hazir tutun dediler..Burada da sordum müdür yardımcısına kurayla çekiyoruz dedi. Eğer gerçekten kura ile belirliyorlarsa boynum kıldan ince. Ama eğer haksızlık yaparlarsa üzülürüm.
Regli sıkıştırıyor bizi bence...Açım bu gün çok zorlanıyorum
İyi de yedim aslında ama neden böyle oldu anlamadım. 3 günden sonra kolay olacaktı hani
Aaaa ne guzel 12 -13 kisi bizim burada 30-35 kisi bide ustune para veriyoruz iyi ogretmen olsun diye...Süper olmuş
Bende dua ediyorum inşallah iyi bir öğretmene düşer diye. Zaten iki sınıf var. Okulda öğle yemeği çıkmıyor. Çok tercih etmiyorlarmış veliler çalışan olunca. Ben öğle yemeklerini kendim götüreceğim. Hem ablası da aynı okulda. O nedenle sınıf mevcudu 12-13 müş geçen sene. Veliler çok memnundu okuldan. Dönem ortasında öğretmenle anlaşamazsa sınıf değiştiriyorlarmış. İnşallah öyle bir durum olmaz.
Domates salatalık yeseydin serin serin. Ilk günleri zorluyor emzirdigin içinde aslında zorluyorValla bilmiyorum ya iş de yapmadım bu gün ev berbat. İnşallah düzelir. Şeker yemedim ama TB ekmeği yedim biraz fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?