Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama artık ana listedesin daha dikkatli olman lazım. Neden bırakıyorsun kendini hafta sonu. Lütfen düzene gir artık. O zaman çok mutlu olacağına eminim.
Tamam canım gerçekten bu hafta toparlayacağım. Bu hafta sonu canım sıkıldı biraz. Yemeğe sarıldım. Pişman ve üzgünüm

Moral bozukluğunda hepimiz yemege saldırıyoruz tuvalet cok etkiliyor tartiyi canim bol bol su ic ...
Gerçekten öyle canım, bu hafta sonu inadına yedim. Canım istemiyordu, aç değildim, ama sırf moralim bozuk diye yedim. Benimki psikolojik bir yeme bozukluğu galiba

Günlük özetim şu şekilde

Kahvaltı: 08:30
Yumurta pişmiş,2 adt peksimet,1dilim peynir,10adt yeşil zeytin,domates ,salatalık

Öğle: 12:30
Yarım kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt,2 kaşık kısır, salatalık ve domatesten nar ekşili salata

Ara: kepekli grissini
Akşam :Yeşil detox suyu
Su : 2,5lt
Spor: 15 dk lık pilates+kardiyo programım (telefona indirdiğim 30 günlük program)
45 dk Leslie 3 mile

(Bugün 2 sigara içtim ve çok pişmanım )

Sağ ol canım, bir deneyeyim. Sizler hep yiyorsunuz semizotu, bir bildiğiniz vardır
Semizotu yag yakici bir tarif vereyim sana )
Semizotu dogra cacik yapmak icin ...icine 1 adet salatalik dogra , nane , bulbiber , ve varsa 1 cay kaşığı dolusu corekotuyagi bunu buyuk bir kasede aksam yemegi niyetine ye canim... çörek otu yagi kullanirsan iyi olur sindirime iyi geliyor...
Yansin yağlar

Sabah 7 00
2 dilim çavdar ekmeği,2 dilim karpuz ,1 dilim peynir,1 çay bardaği mistik çay

Saat 9
Yeşilçay

Öğlen 12 00
1 kase yayla corba,karışık yoğurtlu sebze yemeği 4 kaşık,3 4 kaşık yoğurtlu makarna

Saat 4
1 bardak şekersiz kahve

Saat 6 .20
1 kase mercimek çorbası, 5kofte,1 domates,2 biber 3yk yoğurtlu patlıcan

2lt su

Mistik cay sütlu mu yapıyorsun...

Bugun menu
Sabah 10.40
1.5 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
1c.bardagi kefir ve 3 kucuk kırmızı erik

Aksam 17.10
9 yk kiymali kabak yemeği
1 kase semizotlu cacik
1 adet kizarmis form ekmek

2.5 lt su içildi... LAydLiNe

Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk cardio yürüyüş yapildi...

Eski düzene dönülmüş çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…