Sağ ol canım, bir deneyeyim. Sizler hep yiyorsunuz semizotu, bir bildiğiniz vardırSemizotu nu bir denesene canım salatana bolca kat. 2 gün sebze yap akşamları sebze gerçekten fos şişkinliği atıyor
Tamam canım gerçekten bu hafta toparlayacağım. Bu hafta sonu canım sıkıldı biraz. Yemeğe sarıldım. Pişman ve üzgünümAma artık ana listedesin daha dikkatli olman lazım. Neden bırakıyorsun kendini hafta sonu. Lütfen düzene gir artık. O zaman çok mutlu olacağına eminim.
Gerçekten öyle canım, bu hafta sonu inadına yedim. Canım istemiyordu, aç değildim, ama sırf moralim bozuk diye yedim. Benimki psikolojik bir yeme bozukluğu galibaMoral bozukluğunda hepimiz yemege saldırıyoruztuvalet cok etkiliyor tartiyi canim bol bol su ic ...
Semizotu yag yakici bir tarif vereyim sanaSağ ol canım, bir deneyeyim. Sizler hep yiyorsunuz semizotu, bir bildiğiniz vardır
Bu günü çöpe attım artık şeker yemedim ama çok hurma ceviz Tb ekmek yedimDomates salatalık yeseydin serin serin. Ilk günleri zorluyor emzirdigin içinde aslında zorluyor
Bak şeytan,Şeytan bu gün boz yarın 1 den başla diyor kızlar bizi şu şeytanı dövebilir mi
MemnuniyetleŞeytan bu gün boz yarın 1 den başla diyor kızlar bizi şu şeytanı dövebilir mi
Bak şeytan,bu ertesi günler hic bitmiyor cekil ankanin hayatindan....
Memnuniyetleahh şeytan ahh git surdan
Mistik cay sütlu mu yapıyorsun...Sabah 7 00
2 dilim çavdar ekmeği,2 dilim karpuz ,1 dilim peynir,1 çay bardaği mistik çay
Saat 9
Yeşilçay
Öğlen 12 00
1 kase yayla corba,karışık yoğurtlu sebze yemeği 4 kaşık,3 4 kaşık yoğurtlu makarna
Saat 4
1 bardak şekersiz kahve
Saat 6 .20
1 kase mercimek çorbası, 5kofte,1 domates,2 biber 3yk yoğurtlu patlıcan
2lt su
Tat versin diye yarı çay yarı su koydumMistik cay sütlu mu yapıyorsun...
Amandaha kullanmayacam süt ödem mi yapıyor senceMistik cay sütlu mu yapıyorsun...
Uzun süre cok guzel diyet yaptin ama genelde menulerinde sut vardi... sut mu kilo vermeni engelliyor acaba bi 10 gun hic icme sütlu kahvede dahil...deniyelim gorelimAmandaha kullanmayacam süt ödem mi yapıyor sence
Olur deneyelim... Yoğurt falan yerim kefir içerim 1 çay bardak..Uzun süre cok guzel diyet yaptin ama genelde menulerinde sut vardi... sut mu kilo vermeni engelliyor acaba bi 10 gun hic icme sütlu kahvede dahil...deniyelim gorelim
Eski düzene dönülmüş çok güzelBugun menu
Sabah 10.40
1.5 yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir ve 3 kucuk kırmızı erik
Aksam 17.10
9 yk kiymali kabak yemeği
1 kase semizotlu cacik
1 adet kizarmis form ekmek
2.5 lt su içildi...LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk cardio yürüyüş yapildi...
Yogurt ayran kefir ihmal etme onlari tuket... sadece sutten uzak duralim deniyelimOlur deneyelim... Yoğurt falan yerim kefir içerim 1 çay bardak..
Aynen abla İyiki dedin belki de o engelliyor icmeyeyimYogurt ayran kefir ihmal etme onlari tuket... sadece sutten uzak duralim deniyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?