Benimde regli baslayana kadar sacma bir ruh ve sinir hali oluyor... normal de hic sinirlenmiyecegim hatta kahkaha atacam seylere o donemde sinirleniyorum... birde sunu farkettim karbonhidrat cok tuketildiginde o ay regli agrilari siskinlikleri cok fazla oluyor....Günaydın kızlar
Hafta sonu depresyondaydım şimdi çıktım geldim
Regl biterken böyle saçma bir ruh haline giriyorum. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Şükür kurtuldum bugün döndüm normal hayatıma
Tamam canım. Cumaya dönecek misin yoksa aynı tartıyla mı devam edeceksin?annemdeyim buradaki tartı farklı oyuzden
Benim de çok ilginç bitmeye yakın değişiyor ruh halim. Saçmalıyorum. Hem beslenmem değişiyor hem duygularım. Aynen çok sinirli oluyorum. Birde isteksizlik geliyor. Yataktan çıkasım gelmiyor. Bu kez bir günde atlattım şükür.Benimde regli baslayana kadar sacma bir ruh ve sinir hali oluyor... normal de hic sinirlenmiyecegim hatta kahkaha atacam seylere o donemde sinirleniyorum... birde sunu farkettim karbonhidrat cok tuketildiginde o ay regli agrilari siskinlikleri cok fazla oluyor....
8 saat telefonu hiç almadıysan seni uyudu zannetmiştir canım :)İphone kullanan arkadaşlar bu uyku incelemsi ne demek. 8 saat uyumuş görünüyorumhatırladığım kadarıyla 1 de ayaktaydım sabah 6 da da ayaktaydım bu 8 saati kim uyudu benim yerime
rezene kimyon çayı da iyi geliyorkızlar merhaba dün cıktım tartıya 67.1 bugun 68 > anlayamadım :))
affedersiniz ama aşırı kabızlık olduk çok şişkinliğim var varmı çaresikayısı falan dışında
Bilemiyorum almamış olabilirim8 saat telefonu hiç almadıysan seni uyudu zannetmiştir canım :)
Benim için de güzel motivasyon oldu.çok güzel canımmm
Sen çözdün mürezene kimyon çayı da iyi geliyor
kilo çok nankör canım dikkat etmeyince hoop hemen geliyor... evet yazın diyet yapmak çok zormuş seneye istediğim kiloya mart ayında ulaşmayı hedefliyorum yaza bırakmayacam ....ne çok iyiyim ne de kotuyum kaptan çok cıs yemiyorum ama hiç su içemiyorum hicte tartılmuyorum korkuyorum tartılma Ya ama kilo aldım sallanıyo her yanımyazın diyet yapamiyorum
Bende yiyemiyorum ve o yüzden de karnım karnım tok güne başlayamıyorum güne başlayamıyorum sonra sonra saçma sapan şeyler yiyorum
hahahhaSen çözdün mü
Yaklaştı aslında beraber olmuyor muyuzhahahhaçözdümde benim ki regliden kaynaklanıyor regli oluncaya kadar dünyanın lifinide tüketsem kayısısınıda yesem bi yerden sonra tutuyor vucud... o yüzden regli olmayı bekliyorum ağrılarım var kendi yok... zaten günüde değil ama bu ay erken olacak gibiyim çünkü bütün berlitiler erken başladı
msjların kusuruna bakmayız sen yeter ki yazzMesajların kusuruna bakmayun kızlar gerçekten yazamıyorum telefonum gelecek inşallah 15 güne
bilmemki benim 7 temmuz gelmesi gereken tarih ama 7 temmuza kalmaz .. kalksam 1 saat cardio yapsam belki gelirYaklaştı aslında beraber olmuyor muyuz
Bilmem ben tarih tutmuyorum her ayın ilk haftası kesin geliyorbilmemki benim 7 temmuz gelmesi gereken tarih ama 7 temmuza kalmaz .. kalksam 1 saat cardio yapsam belki gelirsenin tarih ne ?
Aynen canım ben geçen sene de haziran da 71 dim ocağa kadar 78 olmuş buraya gelmiştimkilo çok nankör canım dikkat etmeyince hoop hemen geliyor... evet yazın diyet yapmak çok zormuş seneye istediğim kiloya mart ayında ulaşmayı hedefliyorum yaza bırakmayacam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?