Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dun cok kacirdim bide ustune kunefe olunca cok rahatsiz oldum anlatamam... kalbim carpmaya basladi midem sıkıştırdı... soda vs ictim ama etkili olmadi....az ve saglikli beslenmek ne guzel bir kez daha anladim... benim gibilere bir dilim tatli bile cok... cunku bir dilimle bir isirikla yetinmeyi bilmiyorum... bu yuzden tatli hayatima son verdim

Benimde regli baslayana kadar sacma bir ruh ve sinir hali oluyor... normal de hic sinirlenmiyecegim hatta kahkaha atacam seylere o donemde sinirleniyorum... birde sunu farkettim karbonhidrat cok tuketildiginde o ay regli agrilari siskinlikleri cok fazla oluyor....

Sabah sporu yapildi kahvalti yapildi sira evi toparlamakta ben kacar ogle esim yemege gelecek ... cok sukur yemek varda kim ısıtıp koyacak masaya hic bisey yapasim yok bugun.... 1 ay sonra ogle yemek derdinden kurtuluyorum esimler yeni daireye gececekler orada yemekhaneleri olacak....

annemdeyim buradaki tartı farklı oyuzden
Tamam canım. Cumaya dönecek misin yoksa aynı tartıyla mı devam edeceksin?
Benim de çok ilginç bitmeye yakın değişiyor ruh halim. Saçmalıyorum. Hem beslenmem değişiyor hem duygularım. Aynen çok sinirli oluyorum. Birde isteksizlik geliyor. Yataktan çıkasım gelmiyor. Bu kez bir günde atlattım şükür.

kızlar merhaba dün cıktım tartıya 67.1 bugun 68 > anlayamadım :))
affedersiniz ama aşırı kabızlık olduk çok şişkinliğim var varmı çaresi kayısı falan dışında

kızlar merhaba dün cıktım tartıya 67.1 bugun 68 > anlayamadım :))
affedersiniz ama aşırı kabızlık olduk çok şişkinliğim var varmı çaresi kayısı falan dışında
rezene kimyon çayı da iyi geliyor

kilo çok nankör canım dikkat etmeyince hoop hemen geliyor... evet yazın diyet yapmak çok zormuş seneye istediğim kiloya mart ayında ulaşmayı hedefliyorum yaza bırakmayacam ....

Sen çözdün mü
hahahha çözdümde benim ki regliden kaynaklanıyor regli oluncaya kadar dünyanın lifinide tüketsem kayısısınıda yesem bi yerden sonra tutuyor vucud... o yüzden regli olmayı bekliyorum ağrılarım var kendi yok... zaten günüde değil ama bu ay erken olacak gibiyim çünkü bütün berlitiler erken başladı

Yaklaştı aslında beraber olmuyor muyuz

LAydLiNe canım kızının 1. sınıf kaydını yaptırdın mı ? biz bugün okula gittik yeni müdür gelecekmiş bekletiyorlar ... şu tatil öncesi yaptırabilseydik iyi olurdu..

kilo çok nankör canım dikkat etmeyince hoop hemen geliyor... evet yazın diyet yapmak çok zormuş seneye istediğim kiloya mart ayında ulaşmayı hedefliyorum yaza bırakmayacam ....
Aynen canım ben geçen sene de haziran da 71 dim ocağa kadar 78 olmuş buraya gelmiştim
Çok diyette olmak istemiyorum da zaten günlük leslie yapsam yeter ama hala gücüm yok yarın kan vercem ins tansiyonum yüksek çıkıyor sürekli başım ağrıyor kalbim de çarpıntı var bende durumlar karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…