- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
1 tk zeytinyağı iç istersen.Bende o işe yaradı.Sigarayı bıraktıktan sonra kabızlık başlamıştıKızlar benim 2 gündür kabızlık sorunum var. Midem sis top gibi.gun kurusu yedim şimdi. Inşallah ise yarar.
Öyle icemiyorum hic1 tk zeytinyağı iç istersen.Bende o işe yaradı.Sigarayı bıraktıktan sonra kabızlık başlamıştı
Limon sık bardağa kat 1 kaşık zeytinyağı kat üzerini suyla tamamla burnunu tıka dik kafayaÖyle icemiyorum hicdirek ıstifra ederim. Çok kötü oluyor yaa 2 gündür aşırı rahatsızım bu konudan. Inşallah gün kurusu ise yarar
Ağustosta hepimiz tatile gidiyoruz ablaNeye başlıyorsunuz bacilar
aynen o şekil yapman mideye de iyi gelir.aç karnına yapacaksın.Onu da yapamam diyorsan kızarmış kepek ekmeğini zeytinyağına bandır ye.Hatta az kekik de varsa koy (yüksek tansiyon yoksa) daha iyi olurLimon sık bardağa kat 1 kaşık zeytinyağı kat üzerini suyla tamamla burnunu tıka dik kafaya
Guzel menu afiyet oksunBugünkü menüm
Sabah kahvaltı 9:00
1 yumurta, 1 adet közLenmis kapya biber. 7 adet zeytin. Bir dilim peynir. 2dilim tam buğday ekmeği.
Çay ve yeşil çay
Akşam yemeği 17:30
1 küçük kase soğuk ayran çorbası.
1 tabak kabak dolması.
3 litre su
5000 adım yürüyüş
Bende bugun cok spor yaptimBende leslie yaptim 3 mil
Mezun olma bence izine ayril.... nasilsa izin hakkin var gelince devam eder istedigin rakamla mezun olursun...Ağustosta hepimiz tatile gidiyoruz abla
Bende dahil Ağustos ortasında mezun olacam ve tatile çıkacam. Eylülde tekrardan düzenli bı şekilde sıkı diyet yapacaz ona başlıyoruz
Yazın zor diyet yapmakiyiyim canım çok şükür. ben arada girip okuyorum sizi ama pek yazamıyorum. günlerim hep yoğun geçiyor. ben yazı severim aslında ama şimdi de kışın sakinliğini özledim
57 olabilirsem mezun olacam ablaMezun olma bence izine ayril.... nasilsa izin hakkin var gelince devam eder istedigin rakamla mezun olursun...
Hepsi neyse ama gazoz olmamis oraya.yine de afiyet olsun.Merhaba hanımlar bugün hastane koşturması icerisindeydik.
Sabah kahvaltısını 11 'de yaptım.
Ekmeksiz.
2 yumurta 2 dilim scuk domates salatası üç dört kaşık 3 tane acı biber 1 çatal salça bir tatlı kaşığı helva
Öğlen yemedim
5 buçuk gibi bir bardak gazoz içtim. Eşim yemek yedi ben inattan yemedim.
8 gibi eve ancak geldik
Uç küçük et parçası ve salata yapıp yedim.
Suyumu 2lt tamamlicam.
Spor olarak bool bol ordan oraya koşturdum.
2 saat ev işi yaptım yine....
Akşam misafirliğe gidicez
Çay kahve tuketebiilirim
Kalkınca 300 ml su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Lorlu biberli maydanozlu salata
Sade neskafe
Yeşilçay
Ara
Sade kahve
1 çk portakal kabuğu reçeli
1 ceviz
Öğle
3 adet mantarlı biberli tavuk şiş
1 yk yoğurtlu dereotlu makarna
1 yk kısır
1 yk salata (yağsız)
300 ml ayran
Yarım kase mercimek çorbası
Ara
Sütlü neskafe
Maden suyu
Akşam
200 gr tavuk ızgara
300 ml ayran
3 dal taze soğan
Gazoz haricinde güzel onun yerine ayran ne bileyim en kötüsü ev limonatasi olsaydiMerhaba hanımlar bugün hastane koşturması icerisindeydik.
Sabah kahvaltısını 11 'de yaptım.
Ekmeksiz.
2 yumurta 2 dilim scuk domates salatası üç dört kaşık 3 tane acı biber 1 çatal salça bir tatlı kaşığı helva
Öğlen yemedim
5 buçuk gibi bir bardak gazoz içtim. Eşim yemek yedi ben inattan yemedim.
8 gibi eve ancak geldik
Uç küçük et parçası ve salata yapıp yedim.
Suyumu 2lt tamamlicam.
Spor olarak bool bol ordan oraya koşturdum.
2 saat ev işi yaptım yine....
Akşam misafirliğe gidicez
Çay kahve tuketebiilirim
evet kışın kilo vermek daha kolay
Meyveler mi zorluyor seni yoksa dondurmalar mi ?vallahi çok zorlanıyorum ada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?