Meyveler mi zorluyor seni yoksa dondurmalar mi ?
Anladim canim , bu donem oyle oluyor maalesef ... en azindan kilonu koru eylul gibi tekrar sıkı bisekilde baslarsin...ya çok sosyal ortam ve gezme var
spor yapamıyorum mesela ve karpuz kavun yiyorum
Pek iyi bir gün olmamış canım, yarın daha iyi olur inşallahMerhaba hanımlar bugün hastane koşturması icerisindeydik.
Sabah kahvaltısını 11 'de yaptım.
Ekmeksiz.
2 yumurta 2 dilim scuk domates salatası üç dört kaşık 3 tane acı biber 1 çatal salça bir tatlı kaşığı helva
Öğlen yemedim
5 buçuk gibi bir bardak gazoz içtim. Eşim yemek yedi ben inattan yemedim.
8 gibi eve ancak geldik
Uç küçük et parçası ve salata yapıp yedim.
Suyumu 2lt tamamlicam.
Spor olarak bool bol ordan oraya koşturdum.
2 saat ev işi yaptım yine....
Akşam misafirliğe gidicez
Çay kahve tuketebiilirim
Erken saatte bitirmeyi mi.Anka hala bisey yemedim bugunu atlattim sukur yarinida boyle atlatirsam tekrar alisirim insallah....
Beni su aralar dondurma zorluyor once kavun karpuza sarmistim onlari biraktim dondurma basladi....ev halki hergun dondurma yiyor benimde canim istiyor
Beni ikisi de
Evet erken saatte yeme isini bitirdim bugun... cunku ben son zamanlarda cozutmustum...Erken saatte bitirmeyi mi.
Ben de 6dan sonra yemedim bugün.. cpk oturcam ama bugun cok isim var. Kazincak midem..
Simit dışında güzel menü canımBen de menumu yazayim
Sabah 12 gibi
1 simit
Ara ogun
3 salatalik 1 domates
Aksam saat 18
1 kase ispanak
1 kase sulu kofte
Su 2lt
Spor yok
Kavun karpuz dondurma 'yla aşk yaşıyorum bende sürekli yiyorum şekerim yükseliyor tekrar acikiyorum kısır döngüdeyim resmenBeni su aralar dondurma zorluyor once kavun karpuza sarmistim onlari biraktim dondurma basladi....ev halki hergun dondurma yiyor benimde canim istiyor
Gelmedi canım geleceği günde belli degilde inşallah gelecdgim
Ayyy biz bu zinciri niye kiramiyoruz ki .... o kadar diyet yapiyoruz sekerden uzaklasiyoruz... sonrasinda bir dilimle doymamiz gerekirken önünü alamiyoruz ... ayni bende o kisir dongudeyim sanki aylarca sekerden uzak ben.kalmamis gibiyim...Kavun karpuz dondurma 'yla aşk yaşıyorum bende sürekli yiyorum şekerim yükseliyor tekrar acikiyorum kısır döngüdeyim resmen
Kiyafetlerden fark edilir canim... nasil pantolonlar vs...Tartılmaktan çok korkuyorum ama yürürken her yerim sallanıyor sanki
Kacta uyuyor canim ?Kızlar bugün spora başlayacaktım, Leslie’yi açtım akşam. Oğluma birlikte yapalım dedim. Benim oğlan gerçekten çok tuhaf, kendime bir şey yapmamı istemiyor. Bacaklarıma sarıldı, önüme yattı vs. Anca 15 dakika dayanabildim. En sonunda ağladı. Ben nasıl spor yapacağım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?