Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pek iyi bir gün olmamış canım, yarın daha iyi olur inşallah

Anka hala bisey yemedim bugunu atlattim sukur yarinida boyle atlatirsam tekrar alisirim insallah....

ŞEKERSİZ 8. GÜN

Sabah (07:00)
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
1 dilim süzme peynir

Ara (15:30)
1 sütlü kahve (dışarıda içtim)

Akşam (19:30)
1 tabak hindi sote (yağsız)
1 büyük kase yoğurt

Su 1,5 litre.

Beni su aralar dondurma zorluyor once kavun karpuza sarmistim onlari biraktim dondurma basladi....ev halki hergun dondurma yiyor benimde canim istiyor
Kavun karpuz dondurma 'yla aşk yaşıyorum bende sürekli yiyorum şekerim yükseliyor tekrar acikiyorum kısır döngüdeyim resmen

Kavun karpuz dondurma 'yla aşk yaşıyorum bende sürekli yiyorum şekerim yükseliyor tekrar acikiyorum kısır döngüdeyim resmen
Ayyy biz bu zinciri niye kiramiyoruz ki .... o kadar diyet yapiyoruz sekerden uzaklasiyoruz... sonrasinda bir dilimle doymamiz gerekirken önünü alamiyoruz ... ayni bende o kisir dongudeyim sanki aylarca sekerden uzak ben.kalmamis gibiyim...

Kızlar bugün spora başlayacaktım, Leslie’yi açtım akşam. Oğluma birlikte yapalım dedim. Benim oğlan gerçekten çok tuhaf, kendime bir şey yapmamı istemiyor. Bacaklarıma sarıldı, önüme yattı vs. Anca 15 dakika dayanabildim. En sonunda ağladı. Ben nasıl spor yapacağım ama

Kacta uyuyor canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…