- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben diyet yaparken biliyordum böyleAyyy biz bu zinciri niye kiramiyoruz ki .... o kadar diyet yapiyoruz sekerden uzaklasiyoruz... sonrasinda bir dilimle doymamiz gerekirken önünü alamiyoruz ... ayni bende o kisir dongudeyim sanki aylarca sekerden uzak ben.kalmamis gibiyim...
Dondurma sevmiyorum ben, ama iki gündür kavun beni çok zorluyor. Oğlum kavunu çok seviyor, 2 gündür ona keserken kokusunu almamak için burnumu kapatıyorum. Şekersiz günleri bozar kavun değil mi?Beni su aralar dondurma zorluyor once kavun karpuza sarmistim onlari biraktim dondurma basladi....ev halki hergun dondurma yiyor benimde canim istiyor
Hafif oturuyor sıkıyor eteklerim çok rahatsız oluyorum halimdenKiyafetlerden fark edilir canim... nasil pantolonlar vs...
Benide liste tutuyor kesinlikle... tekrar listeye girelim canim... ben bu sefer 200 verdim sabit kaldim diye cok dert etmeyecem kendi kendimi strese sokmayacam...Ben diyet yaparken biliyordum böyle
Olacağımı beni listede olmak tutuyordu
Kavun , uzum , incir bozar canim... karpuz 2 dilim olabilir...bu meyvelere oranla seker orani daha düşükmüş...Dondurma sevmiyorum ben, ama iki gündür kavun beni çok zorluyor. Oğlum kavunu çok seviyor, 2 gündür ona keserken kokusunu almamak için burnumu kapatıyorum. Şekersiz günleri bozar kavun değil mi?
10-10,30 gibi yatıyor canım, ama akşam bana hiçbir şey yaptırmıyor. Daha akşam yemeğinin bulaşıkları duruyor. Uyuyunca hemen yapacaklarımı düşünüyorum, bulaşık, çamaşır, ütü vs. Hangisini yapsam diye? Yemeği de o uyuyunca akşamdan yapıyorum, çünkü eve birlikte geliyoruz. Bir de duş falan aldım mı sızıp kalıyorum zaten. Sabah en geç 6’da ayaktayız çünküKacta uyuyor canim ?
Insan emeklerine uzuluyor degil mi ? Ama iste nereye kadar boyle surecek oda muammaHafif oturuyor sıkıyor eteklerim çok rahatsız oluyorum halimden
Haklisin canim , ozel olmazsa bisey soracam hic babasi gun icerisinde alip vakit gecirmiyor mu ? Seninde kendine vakit ayirmis olursun.illa spor degil ev islerini bile cabuk cabuk yaparsin...10-10,30 gibi yatıyor canım, ama akşam bana hiçbir şey yaptırmıyor. Daha akşam yemeğinin bulaşıkları duruyor. Uyuyunca hemen yapacaklarımı düşünüyorum, bulaşık, çamaşır, ütü vs. Hangisini yapsam diye? Yemeği de o uyuyunca akşamdan yapıyorum, çünkü eve birlikte geliyoruz. Bir de duş falan aldım mı sızıp kalıyorum zaten. Sabah en geç 6’da ayaktayız çünkü
Canım listeden çıkışın çok ani oldu bence. Ben ne yapayım? Bana baksana çok dikkat ediyorum ama haftada anca birkaç yüz gram veriyorum. Sen en azından bir hafta az versen diğer hafta daha çok veriyorsun. Bugün moralim bozuldu zaten, Cumartesi, Pazar kilom düşmüştü, bu sabah o verdiğim gramları geri almışım. Hem de hiçbir sebep yok. Bozmadım, kaçamak yapmadımBenide liste tutuyor kesinlikle... tekrar listeye girelim canim... ben bu sefer 200 verdim sabit kaldim diye cok dert etmeyecem kendi kendimi strese sokmayacam...
Ayyy bir hafta sabit geldim diye kendi kendime alıp veriyorum yok yok listeden cikayim ...yok listeye zarar veriyorum diye hemen bu düşüncelere giriyorum bu dusunceden arinmam lazim... olabilir bir hafta sabit gelirim yada arti sonra yine eksi.. listeden cikmak banada yaramiyor
Evet ani ciktim az az veriyordum korkmaya basladim kendi kendime panikledim listeyi kötü etkilerim diye ... birazdaha kalmaliydim listedeCanım listeden çıkışın çok ani oldu bence. Ben ne yapayım? Bana baksana çok dikkat ediyorum ama haftada anca birkaç yüz gram veriyorum. Sen en azından bir hafta az versen diğer hafta daha çok veriyorsun. Bugün moralim bozuldu zaten, Cumartesi, Pazar kilom düşmüştü, bu sabah o verdiğim gramları geri almışım. Hem de hiçbir sebep yok. Bozmadım, kaçamak yapmadım
Ağustos 15eaypare ackerman 57 olma hedefin ne zamana?
Canım sadece Pazar günleri sabah alıp akşam getiriyor. Ben de hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum. Ev işi mi yapsam, yemek mi yapsam, ders mi çalışsam, uyusam mı, kendime mi vakit ayırsam vs. düşünürken zaman geçiveriyorHaklisin canim , ozel olmazsa bisey soracam hic babasi gun icerisinde alip vakit gecirmiyor mu ? Seninde kendine vakit ayirmis olursun.illa spor degil ev islerini bile cabuk cabuk yaparsin...
Benide liste tutuyor kesinlikle... tekrar listeye girelim canim... ben bu sefer 200 verdim sabit kaldim diye cok dert etmeyecem kendi kendimi strese sokmayacam...
Ayyy bir hafta sabit geldim diye kendi kendime alıp veriyorum yok yok listeden cikayim ...yok listeye zarar veriyorum diye hemen bu düşüncelere giriyorum bu dusunceden arinmam lazim... olabilir bir hafta sabit gelirim yada arti sonra yine eksi.. listeden cikmak banada yaramiyor
Inşallah ama yapamıyorum bakalım inşallah iyi olur her şey.anirmal olan şey gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum günlük içtiğim su 1 lt yı geçmez onda bile sorunluyumInsan emeklerine uzuluyor degil mi ? Ama iste nereye kadar boyle surecek oda muamma
Ben tatil dönüşü baslayacam sıkı bi sekilde hadi sende basla simdiden...
Aslinda hafta icide bir gun 2-3 saat baba ogul keyfi yapsalar seninde kendine zamanin kalir... sende bi kuaforune gidersin bi evde kendine zaman ayirirsin....Canım sadece Pazar günleri sabah alıp akşam getiriyor. Ben de hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum. Ev işi mi yapsam, yemek mi yapsam, ders mi çalışsam, uyusam mı, kendime mi vakit ayırsam vs. düşünürken zaman geçiveriyorBir de aldığı gün gündüz uyutuyor epey, nasıl başarıyor anlamıyorum, bende gündüz hiç uyumaz. Bu sefer gece çok geç yatıyor, sabah tabii yine erken kalkıyor. Anlayacağın en kötü gün de o oluyor
Keşke canım, ama bu tür şeyler insanın içinden gelmeli. O zaten Pazar günü de kendini zorunlu hissettiği için alıyor. Adacığım bu benim kapanmayan yaram, bu konuyu düşününce o kadar çok kızıyorum ki... Ama ne yapacaksın zorla olmuyor hiçbir şeyAslinda hafta icide bir gun 2-3 saat baba ogul keyfi yapsalar seninde kendine zamanin kalir... sende bi kuaforune gidersin bi evde kendine zaman ayirirsin....
Üzüldüm canim , en cok da oglun açısından zoŕ bi durum....haklısın icinden gelmesi lazim zorla olmaz... zaten alip uyutuyor demenden anladim... bir hafta cocugunu gormeyecek butun gun onunla etkinlik yapar....doya doya vakit gecirmek ister insan...Keşke canım, ama bu tür şeyler insanın içinden gelmeli. O zaten Pazar günü de kendini zorunlu hissettiği için alıyor. Adacığım bu benim kapanmayan yaram, bu konuyu düşününce o kadar çok kızıyorum ki... Ama ne yapacaksın zorla olmuyor hiçbir şey
Gazoz yerine sekersiz bir içecek tercih edebilirdiniz. Helva da olmamış. Böyle sekerli yiyecekler sizi daha çok aciktirir hataya dusmenlze sebeb olur.Merhaba hanımlar bugün hastane koşturması icerisindeydik.
Sabah kahvaltısını 11 'de yaptım.
Ekmeksiz.
2 yumurta 2 dilim scuk domates salatası üç dört kaşık 3 tane acı biber 1 çatal salça bir tatlı kaşığı helva
Öğlen yemedim
5 buçuk gibi bir bardak gazoz içtim. Eşim yemek yedi ben inattan yemedim.
8 gibi eve ancak geldik
Uç küçük et parçası ve salata yapıp yedim.
Suyumu 2lt tamamlicam.
Spor olarak bool bol ordan oraya koşturdum.
2 saat ev işi yaptım yine....
Akşam misafirliğe gidicez
Çay kahve tuketebiilirim
Hem söyleyecek o kadar çok şey var hem de diyecek bir şey bulamıyorum canımÜzüldüm canim , en cok da oglun açısından zoŕ bi durum....haklısın icinden gelmesi lazim zorla olmaz... zaten alip uyutuyor demenden anladim... bir hafta cocugunu gormeyecek butun gun onunla etkinlik yapar....doya doya vakit gecirmek ister insan...
Yada hafta ici baba ogul yemek keyfi yapar ... bu zamanlari tekrar bulamiyacak büyüdüğünü kacirmak istemez insan ani biriktirmeye bakar....
Kusurabakma yarani açtım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?