Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyy biz bu zinciri niye kiramiyoruz ki .... o kadar diyet yapiyoruz sekerden uzaklasiyoruz... sonrasinda bir dilimle doymamiz gerekirken önünü alamiyoruz ... ayni bende o kisir dongudeyim sanki aylarca sekerden uzak ben.kalmamis gibiyim...
Ben diyet yaparken biliyordum böyle
Olacağımı beni listede olmak tutuyordu

Beni su aralar dondurma zorluyor once kavun karpuza sarmistim onlari biraktim dondurma basladi....ev halki hergun dondurma yiyor benimde canim istiyor
Dondurma sevmiyorum ben, ama iki gündür kavun beni çok zorluyor. Oğlum kavunu çok seviyor, 2 gündür ona keserken kokusunu almamak için burnumu kapatıyorum. Şekersiz günleri bozar kavun değil mi?

Ben diyet yaparken biliyordum böyle
Olacağımı beni listede olmak tutuyordu
Benide liste tutuyor kesinlikle... tekrar listeye girelim canim... ben bu sefer 200 verdim sabit kaldim diye cok dert etmeyecem kendi kendimi strese sokmayacam...
Ayyy bir hafta sabit geldim diye kendi kendime alıp veriyorum yok yok listeden cikayim ...yok listeye zarar veriyorum diye hemen bu düşüncelere giriyorum bu dusunceden arinmam lazim... olabilir bir hafta sabit gelirim yada arti sonra yine eksi.. listeden cikmak banada yaramiyor

Dondurma sevmiyorum ben, ama iki gündür kavun beni çok zorluyor. Oğlum kavunu çok seviyor, 2 gündür ona keserken kokusunu almamak için burnumu kapatıyorum. Şekersiz günleri bozar kavun değil mi?
Kavun , uzum , incir bozar canim... karpuz 2 dilim olabilir...bu meyvelere oranla seker orani daha düşükmüş...

Kacta uyuyor canim ?
10-10,30 gibi yatıyor canım, ama akşam bana hiçbir şey yaptırmıyor. Daha akşam yemeğinin bulaşıkları duruyor. Uyuyunca hemen yapacaklarımı düşünüyorum, bulaşık, çamaşır, ütü vs. Hangisini yapsam diye? Yemeği de o uyuyunca akşamdan yapıyorum, çünkü eve birlikte geliyoruz. Bir de duş falan aldım mı sızıp kalıyorum zaten. Sabah en geç 6’da ayaktayız çünkü

Haklisin canim , ozel olmazsa bisey soracam hic babasi gun icerisinde alip vakit gecirmiyor mu ? Seninde kendine vakit ayirmis olursun.illa spor degil ev islerini bile cabuk cabuk yaparsin...

Canım listeden çıkışın çok ani oldu bence. Ben ne yapayım? Bana baksana çok dikkat ediyorum ama haftada anca birkaç yüz gram veriyorum. Sen en azından bir hafta az versen diğer hafta daha çok veriyorsun. Bugün moralim bozuldu zaten, Cumartesi, Pazar kilom düşmüştü, bu sabah o verdiğim gramları geri almışım. Hem de hiçbir sebep yok. Bozmadım, kaçamak yapmadım

Evet ani ciktim az az veriyordum korkmaya basladim kendi kendime panikledim listeyi kötü etkilerim diye ... birazdaha kalmaliydim listede
Canim seninki odemdir yorgunluk odem yapar... yarin patlat bi maydanoz suyu odem kalmaz

Haklisin canim , ozel olmazsa bisey soracam hic babasi gun icerisinde alip vakit gecirmiyor mu ? Seninde kendine vakit ayirmis olursun.illa spor degil ev islerini bile cabuk cabuk yaparsin...
Canım sadece Pazar günleri sabah alıp akşam getiriyor. Ben de hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum. Ev işi mi yapsam, yemek mi yapsam, ders mi çalışsam, uyusam mı, kendime mi vakit ayırsam vs. düşünürken zaman geçiveriyor Bir de aldığı gün gündüz uyutuyor epey, nasıl başarıyor anlamıyorum, bende gündüz hiç uyumaz. Bu sefer gece çok geç yatıyor, sabah tabii yine erken kalkıyor. Anlayacağın en kötü gün de o oluyor

Insan emeklerine uzuluyor degil mi ? Ama iste nereye kadar boyle surecek oda muamma
Ben tatil dönüşü baslayacam sıkı bi sekilde hadi sende basla simdiden...
Inşallah ama yapamıyorum bakalım inşallah iyi olur her şey.anirmal olan şey gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum günlük içtiğim su 1 lt yı geçmez onda bile sorunluyum

Aslinda hafta icide bir gun 2-3 saat baba ogul keyfi yapsalar seninde kendine zamanin kalir... sende bi kuaforune gidersin bi evde kendine zaman ayirirsin....

Aslinda hafta icide bir gun 2-3 saat baba ogul keyfi yapsalar seninde kendine zamanin kalir... sende bi kuaforune gidersin bi evde kendine zaman ayirirsin....
Keşke canım, ama bu tür şeyler insanın içinden gelmeli. O zaten Pazar günü de kendini zorunlu hissettiği için alıyor. Adacığım bu benim kapanmayan yaram, bu konuyu düşününce o kadar çok kızıyorum ki... Ama ne yapacaksın zorla olmuyor hiçbir şey

Üzüldüm canim , en cok da oglun açısından zoŕ bi durum....haklısın icinden gelmesi lazim zorla olmaz... zaten alip uyutuyor demenden anladim... bir hafta cocugunu gormeyecek butun gun onunla etkinlik yapar....doya doya vakit gecirmek ister insan...
Yada hafta ici baba ogul yemek keyfi yapar ... bu zamanlari tekrar bulamiyacak büyüdüğünü kacirmak istemez insan ani biriktirmeye bakar....
Kusurabakma yarani açtım canim

Gazoz yerine sekersiz bir içecek tercih edebilirdiniz. Helva da olmamış. Böyle sekerli yiyecekler sizi daha çok aciktirir hataya dusmenlze sebeb olur.

Hem söyleyecek o kadar çok şey var hem de diyecek bir şey bulamıyorum canım Allah kimseye böyle çözümü olmayan dertler vermesin. Ben bile işteyken vicdan azabı çekiyorum çocuğumla yeterince vakit geçirmiyorum diye. Hem çocuğumun hem benim hayatımı mahvetti. Ben olsam bu kadar veballe rahat nefes alamazdım. Ama işte herkes farklı, ne diyelim hayırlısı

ada81 misafirim vardı benim. Listem dışında bişey yemediö ben de harikasın sen de yememişsin yarın döneceğim tek tek mesajlarına çocuklar yoruldu uyudu erkenden ben de yatayım hemen belki uyanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…