Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle demezler 4 çocuk kadını kurutmuş yazık derler
Benim görümcem çok zayıf bence gayet güzel ama öyle diyorlar ona vebalı gibi davranıyorlar resmen
Toplum etli butlu seviyor
Aynen ya çok güldüm yorumuna annem de herkese anlatıyor gönül nasıl zayıflamasın canavar gibi 2 çocuğu var kurutmuşlar Kızı diyor halbuki ne savaşlar verdim o kiloya inmek için
He anne diyorum bunların peşine koşmaktan zayıfladım

okudum anladım kabul ediyorum Anka

Bencede coook kasmayin eylulde bi baslarsak hemen kilo veririz.. beni yalniz birakmayin ben nasilsa kürkçü dukkaninda oĺacam
Seni. Yalnız bırakmayız üçümüz başlarız şimdi yaz bitsin de Ağustos 7 8inden Ağustos sonuna kadar gezecem o sıra halim ne olur bilmem ama eylülde başlarız dimiiii

günaydın kızlar... valla yine kendimden geçtiğim yoğunnnn bir hafta sonu daha

ben diyorum hep bu hafta sonlarının yaşımdan saymasam mı yoksa on katı mı saysam.. yaşamıyorum ya resmen yaşamıyorum yani.. sürükleniyorum ben hafta sonları sadece

gene geberene kadar temizlik yaptım pazar günü kaynanamlar geldi şimdi accuk maaş hesaplamam lazım iş yerinde rahata kavuşunca yazarım gene

Mekik yrrinee başka bisey her mekik çekemiyorum bas dönmesi yapiuor

öyle demezler 4 çocuk kadını kurutmuş yazık derler
Benim görümcem çok zayıf bence gayet güzel ama öyle diyorlar ona vebalı gibi davranıyorlar resmen
Toplum etli butlu seviyor
Benim babaannemde beni bu sefer görünce öyle dedi kiz kurutmus seni

Yani tatilde pek olmuyor işte nasılsa bütün bir kış bizi bekliyor çok ta kasma istediğini ye saatlerine ve miktarına dikkat et
Bencede coook kasmayin eylulde bi baslarsak hemen kilo veririz.. beni yalniz birakmayin ben nasilsa kürkçü dukkaninda oĺacam

ama gerçekten kışın kilo vermek lazım mış bunu anladım ben
yazın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…