Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın
Cumartesi menüm:
Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet,1 dilim peynir,10 adt yeşil zeytin,limonlu çay,3 adt kızarmış kepek ekmeği
Öğle : yok
Akşam : akşama doğru 1 küçük porsiyon çubuk markarna,sade
Spor yok, Su: 3 lt

Pazar menüm:
Kahvaltı: Haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,10 adt yeşil zeytin,limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle :yok
Akşam: Yok
Arada: kayısı 5-6 adt
su: 2-2,5 lt (midem iyi değildi,sanırım sıcak çarptı)
Spor: yok

Haftasonu kaçamakları: İki gün orta kahve yanında bitter çikolata
Kahvaltı için değişik önerileri olan var mı? yumurtadan sıkılmak istemiyorum,değişik şeyler denemek istiyorum.Bir de buralar inanılmaz sıcak ve nemli.spor yapmak iyice zorlaşıyor

bugünkü programı da yazayım :)
Kahvaltı: 1 orta pişmiş yumurta,1 dilim peynir ,1 salatalık, 1 adt kırmızı acısız biber,2 adt peksimet,limonlu şekersiz çay
Öğle: yoğurt, limonlu salata
Akşam: Detox suyu
Spor: 30 dk leslie,30 dk pilates ve 8000adım ayrıca (kendimizi biraz sıkalım)
Su: 3 lt
Ara: Kepekli grissin,şekersiz türk kahvesi

Bursa derken şu yumurta gibi olan iki diyorsun kac tan aldın peki bende alacaktım annem erken dedi
Inan kıpkırmızıydi. Biraz geç oluncada ezik çıkıyor çok. 5 tane ezik çıktı. Yerli domatesin konservesi olmuyor zaten şu oval olanlar bursa zaten. Kasası 25 kiloydu. 20 dedi 18 e aldım.

Seni. Yalnız bırakmayız üçümüz başlarız şimdi yaz bitsin de Ağustos 7 8inden Ağustos sonuna kadar gezecem o sıra halim ne olur bilmem ama eylülde başlarız dimiiii
eylül gibi başlarız canım zaten ben bi tatilden döneyim bakalım kaç kilo ile dönecem ) hemen başlayabilirim

Inan kıpkırmızıydi. Biraz geç oluncada ezik çıkıyor çok. 5 tane ezik çıktı. Yerli domatesin konservesi olmuyor zaten şu oval olanlar bursa zaten. Kasası 25 kiloydu. 20 dedi 18 e aldım.
Bayağı ucuz almışsın bursa çıkmasını 1bucuktan veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…