Bursa derken şu yumurta gibi olan iki diyorsun kac tan aldın peki bende alacaktım annem erken dediEvet canım. Bursa çıkmış. 2 kasa yaptım. 50 kilo. Belim kırıldı çok yoruldum.
Inan kıpkırmızıydi. Biraz geç oluncada ezik çıkıyor çok. 5 tane ezik çıktı. Yerli domatesin konservesi olmuyor zaten şu oval olanlar bursa zaten. Kasası 25 kiloydu. 20 dedi 18 e aldım.Bursa derken şu yumurta gibi olan iki diyorsun kac tan aldın peki bende alacaktım annem erken dedi
eylül gibi başlarız canımSeni. Yalnız bırakmayız üçümüz başlarız şimdi yaz bitsin deAğustos 7 8inden Ağustos sonuna kadar gezecem o sıra halim ne olur bilmem ama eylülde başlarız dimiiii
evet kışın kilo vermek daha kolayama gerçekten kışın kilo vermek lazım mış bunu anladım ben
yazın çok zor
bende sabah 1,5 saat spor yaptım , birazdan bi lesli yapmayı planlıyorum8 de kahvaltımı yaptım
20 dakika spor yaptım
1,5 lt su içtim
geçmiş olsun canım .Selam kizlar
Haftasonu kosusturmacasi icinde ugrayamadim pek.
Pazartesiye +500le meehaba dedim.
Gece kucuk ateslendi. Buyuk te bogazdan hasta. Bugun de gun gecmek bilmiyor..
Aynen canım zaten benim ara öğünüm var akşam
Superrreylül gibi başlarız canımzaten ben bi tatilden döneyim bakalım kaç kilo ile dönecem ) hemen başlayabilirim
Bayağı ucuz almışsın bursa çıkmasını 1bucuktan veriyorInan kıpkırmızıydi. Biraz geç oluncada ezik çıkıyor çok. 5 tane ezik çıktı. Yerli domatesin konservesi olmuyor zaten şu oval olanlar bursa zaten. Kasası 25 kiloydu. 20 dedi 18 e aldım.
Bende leslie yaptim 3 milbende sabah 1,5 saat spor yaptım , birazdan bi lesli yapmayı planlıyorum
Neye başlıyorsunuz bacilarSuperrr
Evet o yüzden 2 kasa aldım 50 kilo. Belimin agrisindan uyuyamadim ama kurtuldum bir defadan.Bayağı ucuz almışsın bursa çıkmasını 1bucuktan veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?