sanada kocaman alkışada81 misafirim vardı benim. Listem dışında bişey yemediö ben de harikasın sen de yememişsin yarın döneceğim tek tek mesajlarına çocuklar yoruldu uyudu erkenden ben de yatayım hemen belki uyanırlar
tünaydın diyeyim canım , nasılsın az kaldı cinsiyetini öğrenmeye heyecan var mı ?Günaydınnn
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsunGünaydıııın.Bugün doğumgünüm...Sabahtan çok güzel 30 dk pilates yaptım ama bir ihtimal yaş pasta yiyeceğim..İşletmedeki adamlar kek niyetine baklava getirmiş de ona hayır diyebildim..Allah 'a şükürler olsun sağlıklı,mutlu bir şekilde 35 yaşıma merhaba dedim..Yeni yaşımda bol highlighter lı , 50 kilo olacağım,yağuşuklu ve beni seven bir sevgili, işimde düzgün bir zam oranı yapılan bir yıl olsun.Dinimiz amin
ceza var mı kiben kaç gündür menü yazmıyorum ya cezam neyse razıyım
akşam yazarım diyorum hep birşey çıkıyor menü linki neresiydi
Aaa ne zaman nasılmezun üyeleri pro yapıyorlarmış haberiniz var mı ? hadi bakalım proluğu olmayanlar mezun olmak için bir neden daha
Kriter varmış neymiş o meraklardayımmezun üyeleri pro yapıyorlarmış haberiniz var mı ? hadi bakalım proluğu olmayanlar mezun olmak için bir neden daha
Var dedik ama bilemiyorumceza var mı kiAnka
Doğum günün kutlu olsun canım, kalbindekileri gerçekleşmesi dileğiyleGünaydıııın.Bugün doğumgünüm...Sabahtan çok güzel 30 dk pilates yaptım ama bir ihtimal yaş pasta yiyeceğim..İşletmedeki adamlar kek niyetine baklava getirmiş de ona hayır diyebildim..Allah 'a şükürler olsun sağlıklı,mutlu bir şekilde 35 yaşıma merhaba dedim..Yeni yaşımda bol highlighter lı , 50 kilo olacağım,yağuşuklu ve beni seven bir sevgili, işimde düzgün bir zam oranı yapılan bir yıl olsun.Dinimiz amin
Pro olmanin avantajı ne ada?mezun üyeleri pro yapıyorlarmış haberiniz var mı ? hadi bakalım proluğu olmayanlar mezun olmak için bir neden daha
Farkındayım hemde nasıl. Sapittim yine.Kısır sağlıkli ama akşam ki makarna olmamış ikisi ayni gun gerçi sende farkindasindur
Iki gun yiyince tarti hic affetmiyor... soyle yapmak lazim 55 kilo mu olmak istiyorsun 53 kilo olmak lazim ki o 2 kilo kacamaklara ayrilsin ... ben 52 olup 55 e kadar kendime tolerans taniyacam...Kızlar nerelerdeydiniz sadun yaptığım leslie nin açısı çok fena çıktık bacakların alt kısmının arkalari fe na ağrıyor bugüne 45dk yürüdüm ınş tartı yüzme güler
Sohbet te bugün çok güzel bi tatlı vardı yemedim ama nasıl içim gitti yeme yeme nereye kadar bilmiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?