Toprakta yetişen hiç bişey bozmaz yamayın yahu. Rafine şeker bozuyor sadeceKavun , uzum , incir bozar canim... karpuz 2 dilim olabilir...bu meyvelere oranla seker orani daha düşükmüş...
Kısır sağlıkli ama akşam ki makarna olmamış ikisi ayni gun gerçi sende farkindasindurKızlar menum Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 dil form ekmek
Saat 14 de
1 porsiyon kısır ayran
Saat 17.30
4 kaşık makarna salata
Spor yok su 2 lt
Ben geç tanıdım burayı Aralık’ta başlamıştım şimdi Eylül’de tekrar başlayacağım yaza kadar çoktan istediğim kiloya ulaşırım Allah’ın izniyle bakalım Eylül’de kimler burada olacakama gerçekten kışın kilo vermek lazım mış bunu anladım ben
yazın çok zor
Ben simit yedimm ???Toprakta yetişen hiç bişey bozmaz yamayın yahu. Rafine şeker bozuyor sadece
Ben geç tanıdım burayı Aralık’ta başlamıştım şimdi Eylül’de tekrar başlayacağım yaza kadar çoktan istediğim kiloya ulaşırım Allah’ın izniyle bakalım Eylül’de kimler burada olacak
Gunaydinn
Cabim hic kahvalti yapmak istemiyor bugun..
Evde malzeme de kisitli. Domates salatalik kalmadi mesela. Boyle olunca isteksiz oluyorum
Günaydıııın.Bugün doğumgünüm...Sabahtan çok güzel 30 dk pilates yaptım ama bir ihtimal yaş pasta yiyeceğim..İşletmedeki adamlar kek niyetine baklava getirmiş de ona hayır diyebildim..Allah 'a şükürler olsun sağlıklı,mutlu bir şekilde 35 yaşıma merhaba dedim..Yeni yaşımda bol highlighter lı , 50 kilo olacağım,yağuşuklu ve beni seven bir sevgili, işimde düzgün bir zam oranı yapılan bir yıl olsun.Dinimiz amin
1. Sayfada var linkben kaç gündür menü yazmıyorum ya cezam neyse razıyım
akşam yazarım diyorum hep birşey çıkıyor menü linki neresiydi
domates ve peynir olmayınca bende zorlanıyorum
herşeyin hayırlısı canım biraz zaman belki zamanla bir çok şey değişir...Hem söyleyecek o kadar çok şey var hem de diyecek bir şey bulamıyorum canımAllah kimseye böyle çözümü olmayan dertler vermesin. Ben bile işteyken vicdan azabı çekiyorum çocuğumla yeterince vakit geçirmiyorum diye. Hem çocuğumun hem benim hayatımı mahvetti. Ben olsam bu kadar veballe rahat nefes alamazdım. Ama işte herkes farklı, ne diyelim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?