- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kaptanım sağlık yönünden teşekkür ederim ...
Evet doğru değil diyen de var siz daha uyuyun neler neler yapıyorlar diyenler de.Yapay deprem nasıl oluyormuş dışardan müdahale falan çok şaşırdım..
Vazgeçme tamam geç olabilir ama vazgeçmeyelimSabah 9da esimle kucuk bir topkek yedim ev yapımı.
12.30 2 yumurtadan menemen
16.00 kucuk bir topkek
20.00 1 kase yayla corbasi, 4 kucuk kofte ve yoğurt
Epey hareketli bir gündü ama yine de kekleri açıklamaztoparlayamiyorum kendimi nedense. Sanirim vazgeçeceğim kilo verme sevdasindan
Rabbim şifa versin...Slm kizlar iyi pazarlar nasilsiniz
Hasta olan arkadaşlarada gecmiş olsun
Olardan birde benim
Persembe gununden beri çok kotuyum
Astimda olunca malum agir geçiyor
Çok da berbst değil üzülme toparlayacağızSelam kızlar berbat bi menü ile karşınızdayım :)
Saat 11.30 da bi tane çiğköfte dürüm :) çok canım istedi
13.30 da 7 tane fındık
15.30 da türk kahvesi yanında 1 kare bitter
17.30 da 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
20.00 de çay 1 avuç çekirdek ve bir kurabiye
Berbat demiştim dimineyseki bugün 25 dakika bile olsa aşırı tempolu bir yürüyüş yaptım şimdide mekik çekicem
1 buçuk litre su içtim
Tebrikleeer :))Gunaydin kizlar.Herkese güzel bi gün olsun insallah.
Cuma :59.5 kg
Bugün :58.9 kg
-600gr.Sonunda kurtuldum 59dan.Ucundan bile olsa.
Ay sorma toparlanamıyorum yaa aşırı bi abartmam yok çok şükür krizlerim geçti ama 4 4lük de moda giremiyorumGünaydınlar, haftasonu çoğunlukla kaçamak olmuş kızlar listelerde, toparlayalım hafta ici. Ben de kaçamak olmadı ama regl olamadım, şişkinlik var çok fazla ve bugün canım inanılmaz tatlı çekiyor.
Cuma 64.8
Pzt 64.4
Tebrikler :))Günaydın kızlar ben herhalde ödem atıyorum kısa sürede bu kadar fark olmaz çünkü
79.5 önceki kg
bugün 78.00 kg fark 1.5 kg
Çabuk toparlanırdın inşallahGünaydın kızlar
Henüz hastalığımı atlatamadan işe başladım. Ve tek başıma çalışıyorum. İnşallah en kısa sürede toparlarım. Hafta sonu yatak döşek yattım. Bir iyi hissediyorum kendimi bir kötü hissediyorum.
Ben bugün çok saçma bir sonuç gördüm. Ödemdir inşallah. Ya da kesin tartı bozuldu.
Cuma: 71.8
Bugün: 74.4
Ben döndüm artık.Geçen hafta neredeyse hiç gelemedim kızlar. Bi yoklama yapalım. Kim var kim yok? Durumlar nasıl? Listede olmayanları bu hafta listeye almaya çalışacağım. Mesajımı okuyanlar yazsın lütfen![]()
Hoşgeldin.Merhaba herkese , inşallah bundan sonra diyet serüvenime sizlerle devam etmek istiyorum... cuma günü 12. Takımdan transfer olacağım ...![]()
Harika ne kadar zamanda :)Merhaba hoşbulduk burası zaten benim eski takımım burada 72.5 dan 57 ye düşmüştüm...
Canm yaa kıyamam tam da memlekete gidince hava değişiminden mi oldu acabaBerbat menüm
11.00. 2dolma( patlıcan biber), çay, 1tatlı kaşığı çikolata.
15.00. 1sucuklu milföy böreği, 3dolma, 1kase patates salatası, 1dilim ağlayan pasta, 1elmalı kurabiye.
19.00 1 kase tarhana çorbası, 1dolma
![]()
![]()
![]()
Suyu hesaplayamadım, 2 litre olmuştur, egzersiz yok ama kızım gece 1den beri çok sık uyanıp ağladı, 15-20 kere uyuttum uyandı, egzersiz gibi çok yorucu oldu. Grip olmuş burnu tıkalı, gündüzde uyumadı huzursuz..