Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam 27 ocak listem

11.30 da 2 çatal menemen çay

13.30 da 5-6 fındık
16.00 da 4 hurma
18.00 de 3 yk tavuk sote
19.00 da büyük bir bardak ayran
21.30 da adacayı ve patlamış mısır yedim

15 dakika aşırı tempolu bir yürüyüş
1 buçuk litre su

Kızlar şuan geçmişi okumadım nasılsınız benim pek keyfim yok o yüzden biraz uzak kalmak istedim insanlar göçük altında canıyla uğraşırken ben diyet dedikçe suçlu hissediyorum :(

Çok coşmadım merak etmeyin ama çok diyet tarzı da beslenmedim yokluğumda.

Bol bol uyudum sanırım gece otur sabah uyu akşama kadar... Aynen devam.

Psikolojik olarak toparlanmaya çalışıyorum sürekli deprem olmuş mu diye bakıyorum deprem sayfalarında yorumlara bakıyorum felaket senaryolarını okuyorum :(

Yapay deprem nasıl oluyormuş dışardan müdahale falan çok şaşırdım..
Evet doğru değil diyen de var siz daha uyuyun neler neler yapıyorlar diyenler de.
Hani arkasında iz bırakan uçaklar var ya onlarla beynimize düşünce yapımıza sağlığımıza ruhsal durumumuza ve depremlere müdehale ettiklerini ve buna göz yumulduğunu söylüyorlar.

Sabah 9da esimle kucuk bir topkek yedim ev yapımı.

12.30 2 yumurtadan menemen

16.00 kucuk bir topkek

20.00 1 kase yayla corbasi, 4 kucuk kofte ve yoğurt

Epey hareketli bir gündü ama yine de kekleri açıklamaz :KK43: toparlayamiyorum kendimi nedense. Sanirim vazgeçeceğim kilo verme sevdasindan
Vazgeçme tamam geç olabilir ama vazgeçmeyelim

Selam kızlar berbat bi menü ile karşınızdayım :)

Saat 11.30 da bi tane çiğköfte dürüm :) çok canım istedi
13.30 da 7 tane fındık
15.30 da türk kahvesi yanında 1 kare bitter
17.30 da 2 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
20.00 de çay 1 avuç çekirdek ve bir kurabiye
Berbat demiştim dimi :KK43: neyseki bugün 25 dakika bile olsa aşırı tempolu bir yürüyüş yaptım şimdide mekik çekicem
1 buçuk litre su içtim
Çok da berbst değil üzülme toparlayacağız

Dün sabah 7 de kızım brn hiç uyumamışken uyandı annemlere indik annem de uyumamış
Saat 10 a doğru ben dayanamadım uyudum. 2 saat falan olabilir. Tam dalamadım salonda uyuduğm için.

Uyanınca salonu toparladım evi havalandırdım o arada annem kahvaltı hazırladı ben 1 zeytin yedim 16 civarı olabilir saat.

17:30 civarı 2,5 köfte yedim
18:05 de kızımla beraber uyudum.

Akşam 22:30 civarı uyandım
5 köfte
2 marul
Yarım domates
Çeyrek soğan
Biraz ranch sos
2 lavaş ekmeğiyle dürüm yaptım yedim.

23:30 3 tane küçük ananaslı gofret (iyiki beğenmedim yani bi de beğensem paketi bitirecektim herhalde )

Sabah 5 te acıkınca 1 tabak kapuska yedim.

Su 2 bardak.

Spor sadece salonu topladm o kadar. Yani neredeyse hiç hareket etmedim bugün.

Günaydınlar, haftasonu çoğunlukla kaçamak olmuş kızlar listelerde, toparlayalım hafta ici. Ben de kaçamak olmadı ama regl olamadım, şişkinlik var çok fazla ve bugün canım inanılmaz tatlı çekiyor.
Cuma 64.8
Pzt 64.4
Ay sorma toparlanamıyorum yaa aşırı bi abartmam yok çok şükür krizlerim geçti ama 4 4lük de moda giremiyorum

Geçen hafta neredeyse hiç gelemedim kızlar. Bi yoklama yapalım. Kim var kim yok? Durumlar nasıl? Listede olmayanları bu hafta listeye almaya çalışacağım. Mesajımı okuyanlar yazsın lütfen :KK200:
Ben döndüm artık.
Durumlar stabil sanırım.
İnşallah girerim listeye çarşamba misafirim gelecek perşembe ya da bugün detoks yapıcam sanırım. Çiğköfte yapıcam çok seviyorum kaç tane yesem kilo yapmaz acaba akşam yemeğimi de hafif tutucam

Berbat menüm
11.00. 2dolma( patlıcan biber), çay, 1tatlı kaşığı çikolata.

15.00. 1sucuklu milföy böreği, 3dolma, 1kase patates salatası, 1dilim ağlayan pasta, 1elmalı kurabiye.

19.00 1 kase tarhana çorbası, 1dolma
:KK43: :KK43: :KK43:

Suyu hesaplayamadım, 2 litre olmuştur, egzersiz yok ama kızım gece 1den beri çok sık uyanıp ağladı, 15-20 kere uyuttum uyandı, egzersiz gibi çok yorucu oldu. Grip olmuş burnu tıkalı, gündüzde uyumadı huzursuz..
Canm yaa kıyamam tam da memlekete gidince hava değişiminden mi oldu acaba

Screenshot_20200128-073405~2.webp

Kızlar bakın cushing in zirvesindeyken yüzümün hali :(
Geçen gün gördüm bu fotoyu inanamadım ben ne hale gelmişim dedim. Yaşarken bu kadar da fazla gelmemişti bana.

Back
X