- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
84.2 çıkmıştım kendi tartımda..Evde en son kaç kilo çıkmıştın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
84.2 çıkmıştım kendi tartımda..Evde en son kaç kilo çıkmıştın?
Vücudumda çatlamayan yer kalmadı neredeyse ğst kol üst bacak karın sırt bölgesi hep çatlak içinde kaldı bir de çok sarktı derim etlerim yumuşayıverdimHayırdır, ne gibi izler?
İnşallahBenim tartının neden öyle gösterdiği anlaşıldı. İlaçlar + regl ödemi. Bugün daha eksik çıktım 73.5 ama maalesef cumaya göre yine artıdayımİnşallah yarına kadar daha da azalır
![]()
Ödem atmışsındır benceBugun annemin tartısında 84.8 geldim, dün den 500 Gr eksik.. ya bol su içerek ödem vs attım, ya da tartı bozuk bilemedim ama sevindim yinede..
84.2 çıkmıştım kendi tartımda..
Vücudumda çatlamayan yer kalmadı neredeyse ğst kol üst bacak karın sırt bölgesi hep çatlak içinde kaldı bir de çok sarktı derim etlerim yumuşayıverdim![]()
Hastalık çok uzun sürüyor canım bugün bizim 14. Gün oldu hala ağzımın tadı yok bi tuhaf hala sesim grip gibiBugün hastanın biriyle kavga ettimOndan sonra başım ağrımaya başladı geçmedi hala. Hiç sevmiyorum hastalarla tartışmayı, kimseyi üzmeyi, kırmayı hiç istemiyorum ama bazıları var resmen insanın sabrıyla dalga geçiyorlar.Yeşil çay yaptım şimdi kendime belki yarına faydası olur biraz
Hem regl, hem geçmeyen hastalık, bir de baş ağrısı
![]()
Mmmm kuymak haYine epey dengesiz bir gün oldu
Sabah limonlu su
11.00 kuymak, ölçü nasil verilir bilmiyorum 1 su bardagi kadar diyebilirim sanırım
16.00 3 kuru kayısıyı kaynar suda beklettim, suyunu ictim ve kayısıları yedim
20.00 2 yumurtadan menemen, 2 cay kaşığı bal kaymak, yarim dilim ekmek
Su 3 litre
Derin ev temizliği yaptim cok yorgun hissediyorum. Yarin kayinvalidemler gelecek, haftasonu kalacaklar. Ipin ucu kacmaz umarim![]()
Hoşgeldin canım:)Merhabaa :) aranıza katılabilir miyim?
Hoşbuldum canımm:)Hoşgeldin canım:)