Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vücudumda çatlamayan yer kalmadı neredeyse ğst kol üst bacak karın sırt bölgesi hep çatlak içinde kaldı bir de çok sarktı derim etlerim yumuşayıverdim :KK43:

:KK61::KK61:Kötü olmuş canım yaaaa ama dert etme sakın zayıflama işin bittikten sonra toparlamaya çalışırsın. Sanırım bu durum vücutla alakalı bir durum. Bende hiç sarkma olmadı. Doğum yırtığım bile yok şükür. Ama son aldığım kilolardan sonra kollarımda ve iç bacağımda hafif çatlaklar var. Onlarında zayıflayınca gideceğine inanıyorum. İnşallah sende toparlarsın. Ama önce kilonun gitmesine bakmamız lazım.

Bugün hastanın biriyle kavga ettim :işsiz: Ondan sonra başım ağrımaya başladı geçmedi hala. Hiç sevmiyorum hastalarla tartışmayı, kimseyi üzmeyi, kırmayı hiç istemiyorum ama bazıları var resmen insanın sabrıyla dalga geçiyorlar.Yeşil çay yaptım şimdi kendime belki yarına faydası olur biraz :dua: Hem regl, hem geçmeyen hastalık, bir de baş ağrısı :işsiz:

Bugün hastanın biriyle kavga ettim :işsiz: Ondan sonra başım ağrımaya başladı geçmedi hala. Hiç sevmiyorum hastalarla tartışmayı, kimseyi üzmeyi, kırmayı hiç istemiyorum ama bazıları var resmen insanın sabrıyla dalga geçiyorlar.Yeşil çay yaptım şimdi kendime belki yarına faydası olur biraz :dua: Hem regl, hem geçmeyen hastalık, bir de baş ağrısı :işsiz:
Hastalık çok uzun sürüyor canım bugün bizim 14. Gün oldu hala ağzımın tadı yok bi tuhaf hala sesim grip gibi 🤔🤔

Iyi akşamlar kızlar.Tarti öncesi son gün.
Sabah ilik limonlu su
Kahvaltı 08.30
YARIM dilim tb ekmek
Bikac çatal patates kızartma.
1dilim peynir 2zeytin
1cay kas sekersiz fistik ezmesi

13.00
Yarım greyfurt yarim müz

16.00
Yeşilçay
Küçük 1dilim ıspanaklı borek

19.00 Akşam
Yarım dilim tb ekmek
4kasik etli patlıcan yemeği
1kasik çerkez pilavı
Bol limonlu brokoli havuç salatası
Yarım bardak ayran

2.5lt su
30dak egzersiz.bacak karin kalca

İyi akşamlar
10.30. Çeyreğin yarısı ekmek, 1 çatal patates kızartması. 2dilim sucuk, 1 kaşık yumurtasız menemen.
14.00. 1 taze hurma
16.00 1 kase patates salatası, 3 bardak çay
17.30. Yarım muz, 1 kivi, 1mandalina, yarım elma.
19.30. 1 kase mercimek çorbası.

2 litre su. Egzersiz yok

Yine epey dengesiz bir gün oldu :(

Sabah limonlu su

11.00 kuymak, ölçü nasil verilir bilmiyorum 1 su bardagi kadar diyebilirim sanırım

16.00 3 kuru kayısıyı kaynar suda beklettim, suyunu ictim ve kayısıları yedim

20.00 2 yumurtadan menemen, 2 cay kaşığı bal kaymak, yarim dilim ekmek

Su 3 litre

Derin ev temizliği yaptim cok yorgun hissediyorum. Yarin kayinvalidemler gelecek, haftasonu kalacaklar. Ipin ucu kacmaz umarim :(

Yine epey dengesiz bir gün oldu :KK43:

Sabah limonlu su

11.00 kuymak, ölçü nasil verilir bilmiyorum 1 su bardagi kadar diyebilirim sanırım

16.00 3 kuru kayısıyı kaynar suda beklettim, suyunu ictim ve kayısıları yedim

20.00 2 yumurtadan menemen, 2 cay kaşığı bal kaymak, yarim dilim ekmek

Su 3 litre

Derin ev temizliği yaptim cok yorgun hissediyorum. Yarin kayinvalidemler gelecek, haftasonu kalacaklar. Ipin ucu kacmaz umarim :KK43:
Mmmm kuymak ha:KK53:
Nerden aklıma düşürdün:sinirli:

Back
X