Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 2582967

Bunu kendime mıtivasyon fotosu olarak paylaşıyorum.
15 gündür aynı kilolarda gidip geliyorum...
Bu haftaki hedefime yaklaşamadım bile.
Kendimi hareketlendirmem gerektiğini biliyorum ama olmuyor......
Cuma hedefim 76,2 inşallah.
Canım bende eski halimin fotoğrafını bulup onu çıkarttım sürekli bakıyorum 🥰🥰

Günaydın kızlar yediklerime o kadar da dikkat etmeme rağmen geçen hafta 70.9 iken bu hafta 72.7 çıktım. İmkânsiz böyle olması. Annemdeyim tartıda bir problem olabilir çünkü gerçekten imkansız :(((((

Günaydın kızlar yediklerime o kadar da dikkat etmeme rağmen geçen hafta 70.9 iken bu hafta 72.7 çıktım. İmkânsiz böyle olması. Annemdeyim tartıda bir problem olabilir çünkü gerçekten imkansız :KK43:((((
Bencede tartı da problem var.. farklı tartı ile tartılınca sonuçta farklı çıkabiliyor..

Günaydın kızlar yediklerime o kadar da dikkat etmeme rağmen geçen hafta 70.9 iken bu hafta 72.7 çıktım. İmkânsiz böyle olması. Annemdeyim tartıda bir problem olabilir çünkü gerçekten imkansız :KK43:((((

Sıkma canını sakın eminim tartıdan kaynaklıdır. Sen yediklerine dikkat et yine de.

Ben sabah tartıda berbat bir rakam gördüm. O yüzden eve gidince yeniden tartılacağım. Muhtemel sabah ki kilomdan daha az çıkacağım. Çıkmazsam eğer bu hafta takımı batırdım resmen :oops::oops:

Eğer takımı batırırsam bu hafta kim var kim yok herkesi alıyorum listeye :rapci::rapci:

Cuma 65.1
Ptesi 65.0
Cuma 65.1

Dun gece churros tarifi denedim :KK43: 3 tane parmak büyüklüğünde yedim gece 12 falandı

Off bu gece yemelerim ne olacak ya :( sabah 7de tartildim, cocugu doktora götürdüm geldim ancak yazabildim sonucu.

Simdi saat 14 sayilir, kahvalti ettim ve 1 litreye yakin su içtim ama 65.2 çıktım su an. Çünkü günler sonra tuvalete cikabildim cok şükür. Beslenmemde hata yok diyemem, ama bu tuvalet konusu da cok etkiliyor kilomu

Back
X