Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yarın cumaaaaaaaaaaa büyük gün bugünü herkes hafif geçirsin olur mu?
Ben evden yemeğimi getirdim akşamki menümde belli kaçamaksız hafif bir gün olcak inşallah ☺ kaptanım tartı günü öncesi spor yapmanın bi zararı varmı acaba bi keresinde arkadaşım kaslar şişiyo tartıda fazla çıkarsın gübi bişey demişti saçma geldi bana ama bilemedim

Günaydınn...

Ben bugün cuma sanıyordum. kalktım tartıldım 81,800 çıktım. salı günü tartılmıs 82 küsür çıkmıştım yanlış hatırlamıyosam. moralimi bozup demoralize olmak istemiyorum.. regl dönemim ve yine olmayacağım.. ama bu durumu tersine çevirmek için buradayım.. ilk haftam benim açımdan iyi geçti vücudum bu sürece alışacak illaki...

Günümüz güzel geçsin

Kızlar ya bişey daha sorcam arkadaşım bana organik sirke getirmiş sabahları suyla karıştırıp içsemmi diyorum, kullanan varmı cidden faydası varmı acaba

Kızlar ya bişey daha sorcam arkadaşım bana organik sirke getirmiş sabahları suyla karıştırıp içsemmi diyorum, kullanan varmı cidden faydası varmı acaba

Diyete ilk başladığımda denemiştim sonra fark ettim ki sabah aç karnına mideye asit göndermek oldukça saçma

Ne güzel bir düşünce bu böyle

Suyu yazmıyorum çünkü istisnasiz 2 3 lt arası içiyorum..

Harç karnıyarık ve kabak dolmasının içine koyduğumuz şey. Soğan kıyma domates biberden oluşuyor. Evet miktar olarak çok fazla. O 1 tabaktaki miktarı koca bir tencere karnabahar yemeğinin içine koyarsın. Ama koca etçil..

Al dana danışan avucu

Eklentiler

• Screenshot_20200305-092557_Instagram.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 33
A ha hah hah
Böyle danışmaya can kurban..
Afiyet olsun..

Ben dana danisanim

Bende tavşan avucu gibi bi tabir zannetmiştim, TLF düzeltti diye düşünmüştüm..çünkü ben bazen bi şey yazıp yolluyorum, bakıyorum ki bambaşka bi kelimeye çevirmiş telefon..

Kızlar ya tartı öncesi regl oldum hafta başından beri kilo dengesini sağlayamamıştım zaten sebebi buymuş üzüldüm fazla çıkabileceğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…