Günaydın kaptanım.Bende geldim.Günaydın
Bugün en erkenci benim galiba
Günaydın kaptanım.Bende geldim.
Kizlar gunaydinnnn
Ben evden yemeğimi getirdim akşamki menümde belli kaçamaksız hafif bir gün olcak inşallah ☺ kaptanım tartı günü öncesi spor yapmanın bi zararı varmı acaba bi keresinde arkadaşım kaslar şişiyo tartıda fazla çıkarsın gübi bişey demişti saçma geldi bana ama bilemedimKızlar yarın cumaaaaaaaaaaa büyük gün bugünü herkes hafif geçirsin olur mu?
Kızlar ya bişey daha sorcam arkadaşım bana organik sirke getirmiş sabahları suyla karıştırıp içsemmi diyorum, kullanan varmı cidden faydası varmı acaba
Günaydınn...
Ben bugün cuma sanıyordum. kalktım tartıldım 81,800 çıktım. salı günü tartılmıs 82 küsür çıkmıştım yanlış hatırlamıyosam. moralimi bozup demoralize olmak istemiyorum.. regl dönemim ve yine olmayacağım.. ama bu durumu tersine çevirmek için buradayım.. ilk haftam benim açımdan iyi geçti vücudum bu sürece alışacak illaki...
Günümüz güzel geçsin
Suyu yazmıyorum çünkü istisnasiz 2 3 lt arası içiyorum..Danışan avucu ne demek? İlk defa duydum?
1 tabak kıymalı harç nasıl bişey, soğan kıyma maydanoz dan mı oluşuyo? Sanki bana miktarı biraz fazla gibi geldi. Bunun dışında gayet güzel görünüyor, suyu yazmamışsın o da çok önemli bence..
1500 kaloriyi kesin alman lazım canım düşürme sakın ve sağlıklı yiyeceklerle tamamlarsan kilo verirsin canimKilom 72 boyum 1.62 yaşım da 27
A ha hah hahSuyu yazmıyorum çünkü istisnasiz 2 3 lt arası içiyorum..
Harç karnıyarık ve kabak dolmasının içine koyduğumuz şey. Soğan kıyma domates biberden oluşuyor. Evet miktar olarak çok fazla. O 1 tabaktaki miktarı koca bir tencere karnabahar yemeğinin içine koyarsın. Ama koca etçil..
Al dana danışan avucu
Ben dana danisanimSuyu yazmıyorum çünkü istisnasiz 2 3 lt arası içiyorum..
Harç karnıyarık ve kabak dolmasının içine koyduğumuz şey. Soğan kıyma domates biberden oluşuyor. Evet miktar olarak çok fazla. O 1 tabaktaki miktarı koca bir tencere karnabahar yemeğinin içine koyarsın. Ama koca etçil..
Al dana danışan avucu
Al sana danışan avucu yazdı herhalde ..bazen TLF kafasına göre düzeltiyor..Ben dana danisanim
Bende tavşan avucu gibi bi tabir zannetmiştim, TLF düzeltti diye düşünmüştüm..çünkü ben bazen bi şey yazıp yolluyorum, bakıyorum ki bambaşka bi kelimeye çevirmiş telefon..Suyu yazmıyorum çünkü istisnasiz 2 3 lt arası içiyorum..
Al dana danışan avucu
Yok ya hoşuma gitti ben de deyim dedimAl sana danışan avucu yazdı herhalde ..bazen TLF kafasına göre düzeltiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?