Geçmişe baktım haftalık mis ve benim 1 kilom var daha cumaya inşallah ne kadar olursaKaptanım koyduğun hedef haftalıktı dimi? Ben öyle hatırlıyorum
45 sayfa öncesinde buldum sonunda*** 13. Takım 664. Etap 28 Şubat - 6 Mart Kilo hedefleri ***
@dira90 : 58 - 57.5
LAydLiNe : 73 - 72
Aysegul 6666 6 : 80.3 - 79
@Efsun64 : 75.6 - 74.8
@fanur : 75.4 - 74.4
3oglanannesi : 65 - 64.5
polokey2244 : 72.2 - 71.5
@Dildev : 73 - 72
Kiloverenbiri i : 91 - 89.8
K krtp86 : 57.6 - 57
@15 Bahar gelecek : 70 - 69.5
@_bloom_ : 65.9 - 65
@Queen mom : 79 - 78
@Aylakkadin : 64.5 - 63.8
@damlapal : 83.8 - 82.5
pessinus : 72.8 - 72
berceste_ : 96 - 93.5
Diyetin ilk haftalarında ödem vs..den dolayı çok kilo kaybediliyor ya o yüzdendir senin hedef.Geçmişe baktım haftalık mis ve benim 1 kilom var daha cumaya inşallah ne kadar olursa
Afiyet olsun canım, önce sigara böreği ve lavaş gözüme çarptı ama gün toplamında çok az yemişsin..suyu da 2.5 yapsan süper olur..Bu günü bu saatte kapatıyorum kızlar. Çok pis hırslandım
Menüme gelecek olursak
11.00 de
limonlu ılık su
11.30 da
1 haşlanmış yumurta
2 sigara böreği
Domates salatalık biber
1 lavaş (çiğköfte lavaşı kadar)
Çay
17.00 de
2 kase mercimek çorbası
Hepsi bu :) 30 dakika da spor yaptım
Akşama kadar su 2 litre olur.
Gece adaçayı içerim sadece kızlarrr :)
Sağ ol canım suyu artırmaya çalışıcam. Sigara böreğini aslında yemiycektim ama o ara telefonla konuşurken yemişim haberim bile yok. Eşime dedimki burdaki iki börek nerde nolur ben yedim de noluur :) o da maalesef sen yedin kac zamandır bise yememiştin diye sana engel olmadım dedi dostum mu düşmanım mı bilemedim :) :) :)Afiyet olsun canım, önce sigara böreği ve lavaş gözüme çarptı ama gün toplamında çok az yemişsin..suyu da 2.5 yapsan süper olur..
Bence yavaştan vücudunu kıtlık moduna sokmaya çalışıyorsun canım çok az yiyorsun vücuduna aslında zarar veriyorsun.diyet az yemek değil ki. Hedefine bu hafta yaklaşsan bile böyle devam edersen duracak kilo vermen ve motivasyonun yerle bir olacak. Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Düzgün öğünler oluşturSağ ol canım suyu artırmaya çalışıcam. Sigara böreğini aslında yemiycektim ama o ara telefonla konuşurken yemişim haberim bile yok. Eşime dedimki burdaki iki börek nerde nolur ben yedim de noluur :) o da maalesef sen yedin kac zamandır bise yememiştin diye sana engel olmadım dedi dostum mu düşmanım mı bilemedim :) :) :)
Sağol canım öğünlerimi toparlamaya çalışacağım. Dün bi arkadaş söylemişti kimdi hatırlamıyorum " benim depolarım fazla doluymuş ki acıkmıyorum" demişti. İşte aynı ben. Bi insan hiçmi acıkmaz ya yok vallahi. açlık hissim zerre bile yok beni bu hale çikolatalar pastalar getirdi onları bırakınca ortaya böyle saçma sapan bi menü çıkıyo :) ama daha dikkatli olucam canım söz :)Bence yavaştan vücudunu kıtlık moduna sokmaya çalışıyorsun canım çok az yiyorsun vücuduna aslında zarar veriyorsun.diyet az yemek değil ki. Hedefine bu hafta yaklaşsan bile böyle devam edersen duracak kilo vermen ve motivasyonun yerle bir olacak. Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Düzgün öğünler oluştur
Ay kahkaha attııım...çok yaşa emiiiSağ ol canım suyu artırmaya çalışıcam. Sigara böreğini aslında yemiycektim ama o ara telefonla konuşurken yemişim haberim bile yok. Eşime dedimki burdaki iki börek nerde nolur ben yedim de noluur :) o da maalesef sen yedin kac zamandır bise yememiştin diye sana engel olmadım dedi dostum mu düşmanım mı bilemedim :) :) :)
Danışan avucu ne demek? İlk defa duydum?Menümü yazayım unutmadan..
Dün.
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
Öğlen 14.00
Yarim muz yarim elma ile hazırlanmış 1 kase yulaf ezmesi
1 danışan avcu kadar findik
Akşam
1 tabak kıymalı harç
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Bugün
Sabah 9.00
2 salam beyaz peynir mariola yapılmış sandviç
Öğlen 15.00
1 avuç findik
4 serçe parmağı tahilli grissini
Akşam 18.30
1 kase yayla çorbası
1 tabak kıyma harcı
1 dilim ekmek
Menü çok güzel canım tebrik ederimİyi akşamlar kızlar
Sabah 08.30 ; 3 adet yulaf poğaça (3 ünün toplamı 1 poğaça boyutunda çok gelmesin gözünüze)
Limonlu Maydanoz ve roka
Şekersiz çay
Öğlen 12.30; 4 adet köfte
1 kase mercimek çorbası
Çok az fırında sebze (brokoli, havuç,kabak)
Ara 16.00; 1 avuç içi kadat çiğ badem, fındık
Şekersiz kahve
Akşam 18.00; ızgara somon
1 kase mevsim salata
Su 2.5 litre (kendimi aştım bugün ☺) sporla beraber 3 e tamamlamaya çalışcam
Saat 8 de 45 dk cardio yapcam sonrasında şekersiz yeşil çay içerim günü kapatırım
Teşekkür ederim cnm keşke her günümü böyle güzel geçirebilsemMenü çok güzel canım tebrik ederim
Canım ben annemden biliyorum bizimle zorla sofraya oturur iki lokma bir şey yerdi ben doydum deyip kalkardı akşama kadar yemek namına bir şey yemez atıştırmalıkları gömer akşam da bir iki kaşık çorba yer doydum der ama kilo falan veremez. Her seferinde kıtlık modunda vücudun yemelisin derdim diyetisyeni yoğun bir menü hazırladı 7-8 kilo verdi iki ayda tabi sonra diyetisyeni bıraktı yeme düzeni eskisine döndü eski kiloları geri aldı. O yüzden söylüyorum çok yakınımda bu örnek olduğu için:)Sağol canım öğünlerimi toparlamaya çalışacağım. Dün bi arkadaş söylemişti kimdi hatırlamıyorum " benim depolarım fazla doluymuş ki acıkmıyorum" demişti. İşte aynı ben. Bi insan hiçmi acıkmaz ya yok vallahi. açlık hissim zerre bile yok beni bu hale çikolatalar pastalar getirdi onları bırakınca ortaya böyle saçma sapan bi menü çıkıyo :) ama daha dikkatli olucam canım söz :)
bende bilmiyorum da olacak gibiKızlar bu arada merak ettim, sevgili kaptanımız koyduğu hedeflere yaklaştık mı? Nasıl gidiyor? Kim ne durumda? Ben yaklaştığımı düşünüyorum ama cuma günü ne çıkar bilmiyorum
Canım çok az kalori almışsın sanki sonra vücut strese girip kalori tamamlamak istiyor ilerleyen saatlerdeBu günü bu saatte kapatıyorum kızlar. Çok pis hırslandım
Menüme gelecek olursak
11.00 de
limonlu ılık su
11.30 da
1 haşlanmış yumurta
2 sigara böreği
Domates salatalık biber
1 lavaş (çiğköfte lavaşı kadar)
Çay
17.00 de
2 kase mercimek çorbası
Hepsi bu :) 30 dakika da spor yaptım
Akşama kadar su 2 litre olur.
Gece adaçayı içerim sadece kızlarrr :)
O benim işte depo sağlam bizde alman gereken kaloriyi hesaplayabilirim istersenSağol canım öğünlerimi toparlamaya çalışacağım. Dün bi arkadaş söylemişti kimdi hatırlamıyorum " benim depolarım fazla doluymuş ki acıkmıyorum" demişti. İşte aynı ben. Bi insan hiçmi acıkmaz ya yok vallahi. açlık hissim zerre bile yok beni bu hale çikolatalar pastalar getirdi onları bırakınca ortaya böyle saçma sapan bi menü çıkıyo :) ama daha dikkatli olucam canım söz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?