Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım, ben evde olduğum halde tedirgin oldum..okulların tatil edilme ihtimali bile varmış...

Bende tedirginim vatandaşla da diyoloğum var iş dolayısıyla, sürekli elimi yıkayıp kolanyalıyorum başka bişey gelmiyo elimden senin işin dahada zor cnm dahada dikkatli olmanız lazım sağlık çalışanları olarak, umarım dahada yayılmaz virüs

Haklısın canım, ben evde olduğum halde tedirgin oldum..okulların tatil edilme ihtimali bile varmış...

Hemen edilmeli bence illa ki çocuklar arasında vaka görülmesine gerek kalmadan. Umarım Milli Eğitim Bakanı en kısa zamanda alır tedbirini

Aynen canım umarım yayılmaz ama hastanede dezenfektan bile bulamıyoruz şu an düşün artık

Aynen canım umarım yayılmaz ama hastanede dezenfektan bile bulamıyoruz şu an düşün artık
Herkes kendi önlemini kendi alıcak ozaman malesef, en büyük tesellim bu virüs sanıldığı kadar ölümcül değil, sars, ebola, domuz giribi bunların yüzdelerine bakınca daha ölümcül oldukları görülüyo, bağışıklığımızı güçlü tutup hijjen kurallarına dikkat edeceğiz bu süreçte, benim bağışıklığım yerlerde mesela, eşim sabahları zorla pekmez içirmeye başladı hiçte sevmiyorum, işe yararmı oda muamma umarım boşa yemiyorumdur ya yemesi işkence

Evet canım zaten risk altında değiliz yaş ve sağlık olarak ama çalıştığımız yer itibariyle birazcık tereddüt ediyorum. Hatta geçenlerde çok ağır atlattığım bir hastalık olmuştu hatırlarsanız belki de diyorum atlattım

Evet cnm olabilir, ben zaten bunun ilk vaka olduğunu düşünmüyorum bi çok kişi farketmeden atlattı bence, bende geçenlerde çol fena hastaydım ama ateşim yoktu sürekli kontrol ettim kendimi, Allah yardımcınız olsun cnm en zoru sizin iş izinlerde iptal edilmiş galiba sağlık çalışanlarının

Daha önce yapmışsın, başarmışsın...yine başaracaksın...sen bi başla, gerisi çorap söküğü gibi gelecek...haydi bismillah..başlamak, bitirmenin yarısıdır..

arkadaşlar selam güne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla başladım suyum da yanımda şimdi bir temizliğe girişeyim ter atayım akşam menümü yazarım inşallah

arkadaşlar selam güne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla başladım suyum da yanımda şimdi bir temizliğe girişeyim ter atayım akşam menümü yazarım inşallah

Hoş geldin canım Bu kadar alana kadar niye bekledin? Ne güzel mezun etmiştik seni

Ben bu ara yoğunum bağışıklığını düşmesinden korktuğu için eşim if yaptırmıyor bir de 3 gündür doğumgünü kutluyorum 3 pasta kestim inşallah çok fazla sacmalamamisimdir

IF yapma ama yediklerine dikkat et canım. Baktın ki kaçırdın ekstradan hareket et. Hiç olmazsa dengelersin

Mutlu yıllar

Brn burdayım kaptanım, milli eğitim bakanı 16.30 da açıklama yapacakmış tatil ile ilgili...merakla onu bekliyorum..

Hoş geldin canım Bu kadar alana kadar niye bekledin? Ne güzel mezun etmiştik seni
Hoşbulduk ebrucuğum doyasıya herşeyden yedim ama görüntüm hiç güZel değil biliyorsun boyum 1,5 metre en iyisi kendimi arkadaşlara tanıtayım ben ama o bir liste vardı neyse ben buradan söylerim
Sevgili arkadaşlarım
Ben Gönül Almanya’da yaşıyorum evli 2 erkek çocuk annesiyim biri 3,5 diğeri 5 yaşında evdeyim çalışmıyorum işletme mezunuyum 37 yaşındayım

Kızlar yine ilerlemiş sayfalar.Ben hem regl ile uğraşıyorum.Hemde yds ye az kaldı.Dersler çok yoğun su sıralar.Kalan vaktimde de oğlumla ilgileniyorum.Bi de benim kpss maratonum var.
Şu sıralar gündem karışık bu koronavirus yüzünden paranoyak oldu herkes.Ama korkmamak elde degil.Hastaneler okullar avmler..Insanlar rahatca gezemiyo bile.

Hoşgeldin tekrar, bende 3 çocuk annesi, 37 yaşında, şuan izinde olan bir öğretmenim.. Kayseri de yaşıyorum.. inşallah yeniden istediğin kiloya dönersin canım..

Hoşgeldin tekrar, bende 3 çocuk annesi, 37 yaşında, şuan izinde olan bir öğretmenim.. Kayseri de yaşıyorum.. inşallah yeniden istediğin kiloya dönersin canım..
Çok memnun oldum Ayşegül Allah yardımcın olsun 3 çocuk kolay değildir heralde
İnşallah her ay en az 3 kg versem süper olur

Çok memnun oldum Ayşegül Allah yardımcın olsun 3 çocuk kolay değildir heralde
İnşallah her ay en az 3 kg versem süper olur
Eveet hiç sorma..büyük 8. Sınıfta LGS stresi...ortanca 4. Sınıf..küçük ise 13 aylık tek kızı evin..eylülde okula başlayınca nasıl yetişeceğim ev okul çocuklara bilmiyorum...
Evet, 3 kilo ayda süper olur bencede..ben haftada 1 kilo civarında ilerledim şimdiye kadar.. önemli olan hızlı değil, sağlıklı gitmesi..tam 3 ay bitti ben diyete başlayalı.. hedefim 75 ti ama bi moladan sonra devam ederim diye düşünüyorum..

Iyi aksamlar kizlar menümü yazayım.
Kahvaltı 08.00
1yumurtadan mantarlı omletin yarışı
1dilim tb ekmek
1dilim peynir
Salatalik domates
Yeşillik marul nane ekşimen

13.00
Türk kahvesi şekersiz
1kucuk avuç ceviz badem kuru uzum

15.00
1kase mercimek çorbası
Salata

18.30 Akşam
1kucuk tabak zeytinyağlı pırasa
1bardak ayran
1dilim tb ekmek

2.5 lt su
Spor yok.
Bir de yeşilçayimi içip günü kapatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…