- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Haklısın canım, ben evde olduğum halde tedirgin oldum..okulların tatil edilme ihtimali bile varmış...Günaydın kızlar
Dün gece açıklanan haber oldukça tedirgin etti beni. Hastanede çalışıp tedirgin olmamak zor gerçi. Bu aralar evde olanlar mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya ve daha az insanla görüşmeye özen gösterin.
Bende tedirginim vatandaşla da diyoloğum var iş dolayısıyla, sürekli elimi yıkayıp kolanyalıyorum başka bişey gelmiyo elimden senin işin dahada zor cnm dahada dikkatli olmanız lazım sağlık çalışanları olarak, umarım dahada yayılmaz virüsGünaydın kızlar
Dün gece açıklanan haber oldukça tedirgin etti beni. Hastanede çalışıp tedirgin olmamak zor gerçi. Bu aralar evde olanlar mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya ve daha az insanla görüşmeye özen gösterin.
Haklısın canım, ben evde olduğum halde tedirgin oldum..okulların tatil edilme ihtimali bile varmış...
Bende tedirginim vatandaşla da diyoloğum var iş dolayısıyla, sürekli elimi yıkayıp kolanyalıyorum başka bişey gelmiyo elimden senin işin dahada zor cnm dahada dikkatli olmanız lazım sağlık çalışanları olarak, umarım dahada yayılmaz virüs
Herkes kendi önlemini kendi alıcak ozaman malesef, en büyük tesellim bu virüs sanıldığı kadar ölümcül değil, sars, ebola, domuz giribi bunların yüzdelerine bakınca daha ölümcül oldukları görülüyo, bağışıklığımızı güçlü tutup hijjen kurallarına dikkat edeceğiz bu süreçte, benim bağışıklığım yerlerde mesela, eşim sabahları zorla pekmez içirmeye başladı hiçte sevmiyorum, işe yararmı oda muamma umarım boşa yemiyorumdur ya yemesi işkenceAynen canım umarım yayılmaz ama hastanede dezenfektan bile bulamıyoruz şu an düşün artık
Herkes kendi önlemini kendi alıcak ozaman malesef, en büyük tesellim bu virüs sanıldığı kadar ölümcül değil, sars, ebola, domuz giribi bunların yüzdelerine bakınca daha ölümcül oldukları görülüyo, bağışıklığımızı güçlü tutup hijjen kurallarına dikkat edeceğiz bu süreçte, benim bağışıklığım yerlerde mesela, eşim sabahları zorla pekmez içirmeye başladı hiçte sevmiyorum, işe yararmı oda muamma umarım boşa yemiyorumdur ya yemesi işkence
Evet cnm olabilir, ben zaten bunun ilk vaka olduğunu düşünmüyorum bi çok kişi farketmeden atlattı bence, bende geçenlerde çol fena hastaydım ama ateşim yoktu sürekli kontrol ettim kendimi, Allah yardımcınız olsun cnm en zoru sizin iş izinlerde iptal edilmiş galiba sağlık çalışanlarınınEvet canım zaten risk altında değiliz yaş ve sağlık olarak ama çalıştığımız yer itibariyle birazcık tereddüt ediyorum. Hatta geçenlerde çok ağır atlattığım bir hastalık olmuştu hatırlarsanız belki de diyorum atlattım
Daha önce yapmışsın, başarmışsın...yine başaracaksın...sen bi başla, gerisi çorap söküğü gibi gelecek...haydi bismillah..başlamak, bitirmenin yarısıdır..
Kesinlikle... Motivasyon çok önemli.. Omuzlarimiz düşecek yine biz kaldıracağız.. defalarca başlamış başarısız olmuş biri olarak ve halaaa da tartıda gr oynatamamis biri olarak ben UMUTSUZLUK YASAK diyebiliyorsam, sizz oohhhooooo...
arkadaşlar selam güne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla başladım suyum da yanımda şimdi bir temizliğe girişeyim ter atayım akşam menümü yazarım inşallah
Ben bu ara yoğunum bağışıklığını düşmesinden korktuğu için eşim if yaptırmıyor bir de 3 gündür doğumgünü kutluyorum 3 pasta kestim inşallah çok fazla sacmalamamisimdirKızlar siteden virüs bulaşmıyor nerelerdesiniz
Ben bu ara yoğunum bağışıklığını düşmesinden korktuğu için eşim if yaptırmıyor bir de 3 gündür doğumgünü kutluyorum 3 pasta kestim inşallah çok fazla sacmalamamisimdir
Hoşbulduk ebrucuğum doyasıya herşeyden yedim ama görüntüm hiç güZel değil biliyorsun boyum 1,5 metreHoş geldin canımBu kadar alana kadar niye bekledin? Ne güzel mezun etmiştik seni
Hoşgeldin tekrar, bende 3 çocuk annesi, 37 yaşında, şuan izinde olan bir öğretmenim.. Kayseri de yaşıyorum.. inşallah yeniden istediğin kiloya dönersin canım..Hoşbulduk ebrucuğum doyasıya herşeyden yedim ama görüntüm hiç güZel değil biliyorsun boyum 1,5 metreen iyisi kendimi arkadaşlara tanıtayım ben ama o bir liste vardı neyse ben buradan söylerim
Sevgili arkadaşlarım
Ben Gönül Almanya’da yaşıyorum evli 2 erkek çocuk annesiyim biri 3,5 diğeri 5 yaşında evdeyim çalışmıyorum işletme mezunuyum 37 yaşındayım
Çok memnun oldum Ayşegül Allah yardımcın olsun 3 çocuk kolay değildir heraldeHoşgeldin tekrar, bende 3 çocuk annesi, 37 yaşında, şuan izinde olan bir öğretmenim.. Kayseri de yaşıyorum.. inşallah yeniden istediğin kiloya dönersin canım..
Eveet hiç sorma..büyük 8. Sınıfta LGS stresi...ortanca 4. Sınıf..küçük ise 13 aylık tek kızı evin..eylülde okula başlayınca nasıl yetişeceğim ev okul çocuklara bilmiyorum...Çok memnun oldum Ayşegül Allah yardımcın olsun 3 çocuk kolay değildir heralde
İnşallah her ay en az 3 kg versem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?