Ben de aşamıyorum bi türlü.. pasta tatlı kurabiye ye dur diyebiliyorum çoğu zaman ama çaya attığım 1 kaşık şekeri bırakamadım..dün bide 2 kase komposto yedim şeker krizinde..Şekersiz gün oluşturayım dedim ama dün akşam gözüm döndü ve 2 paket jelibon yedim :)) Çok kötü birşey o şekersizlik ya..Nasıl aşıyorsunuz o kriz anlarını ?
Günaydın herkese..Günaydın kızlar.
yani şöyle söyliyeyim.Dün onları yedikten sonra bana bir uyuşma geldi tabiri caizse.Bildiğin rahatladım.sonrasında tabi ki karnım ağrıdı ve rahatsız hissettim ama anladım ki bu sigara gibi birşey.İnanılmaz sinir bozucu bir durumBen de aşamıyorum bi türlü.. pasta tatlı kurabiye ye dur diyebiliyorum çoğu zaman ama çaya attığım 1 kaşık şekeri bırakamadım..dün bide 2 kase komposto yedim şeker krizinde..
Aslında gözümüzün döndüğü o kriz anlarında daha masum şeylerle bastırabiliririz.. mesela 2 gün önce de şeker krizine girmiştim, 3 kuru hurma yedim atlattım..yada kuru kayısı, kuru üzüm gibi de yenilebilir ..yani şöyle söyliyeyim.Dün onları yedikten sonra bana bir uyuşma geldi tabiri caizse.Bildiğin rahatladım.sonrasında tabi ki karnım ağrıdı ve rahatsız hissettim ama anladım ki bu sigara gibi birşey.İnanılmaz sinir bozucu bir durum
Öncelikle karbonhidrat değilde sebze yada protein ağırlıklı beslen ve turşu yeme cnm oda baya ödem yapıyo, hareket edebiliyomusun gün içinde spor falan güzel olur, suyuda arttırıp ödem çayı tarzı şeyler içebilirsinSalı menüsü:
09:00 bol baharatlı 2 yumurta+1 avuç maydonoz
13:00 küçük bi kase deniz börülcesi+1 kuru kayısı+1 kuru hurma
16:00 1 avuç fındık
19:00 1 kase mercimek çorbası+1 tabak yeşil mercimek+turşu
Çarşamba menüsü:
09:00 1 avuç elma kurusu ile hazırlanmış sütlü yulaf ezmesi
15:00 ayvalık tostu
18:30 1 kase mercimek çorbası+1 tabak yeşil mercimek+turşu+1 kase yoğurt
dün sabah tartıda +800 gördüm. hem yeme miktarlarıma hem de saatlerime dikkat etmeme rağmen neden böyle çıktığını bilmiyorum. yarın cuma. ne önerirsiniz?
şimdi kahvaltı olarak peynirli yumurta yedim sadece... önümde koca bir gün uzanıyor
Salı menüsü:
09:00 bol baharatlı 2 yumurta+1 avuç maydonoz
13:00 küçük bi kase deniz börülcesi+1 kuru kayısı+1 kuru hurma
16:00 1 avuç fındık
19:00 1 kase mercimek çorbası+1 tabak yeşil mercimek+turşu
Çarşamba menüsü:
09:00 1 avuç elma kurusu ile hazırlanmış sütlü yulaf ezmesi
15:00 ayvalık tostu
18:30 1 kase mercimek çorbası+1 tabak yeşil mercimek+turşu+1 kase yoğurt
dün sabah tartıda +800 gördüm. hem yeme miktarlarıma hem de saatlerime dikkat etmeme rağmen neden böyle çıktığını bilmiyorum. yarın cuma. ne önerirsiniz?
şimdi kahvaltı olarak peynirli yumurta yedim sadece... önümde koca bir gün uzanıyor
Aslında gözümüzün döndüğü o kriz anlarında daha masum şeylerle bastırabiliririz.. mesela 2 gün önce de şeker krizine girmiştim, 3 kuru hurma yedim atlattım..yada kuru kayısı, kuru üzüm gibi de yenilebilir ..
ben benimkini çok şımartmışım sanırımBana da arada geliyor yokluyor, yüz bulamazsa dönüp gidiyor o içimdeki canavar.. bi yüzüne gülsem, tepeme çıkacak biliyorum
Tarçin en etkilisi sekersiz 21 gun yaptim bir ara yulaf ezmesine,yesil elmayi dilimleyip uzerine tarcin koyarak,1 lt suyun icine tarcin kabugu atarak kullandim baya ise yaradiŞekersiz gün oluşturayım dedim ama dün akşam gözüm döndü ve 2 paket jelibon yedim :)) Çok kötü birşey o şekersizlik ya..Nasıl aşıyorsunuz o kriz anlarını ?
Harika görünüyor gerçekten cnm afiyet olsun, annemde çok yapardı lahana yemeği o içine kıymada katardı ama, en son bekarken yemişimdir bende heralde ☺Kızlar yarın tartı günü diye bugun hafif bi yemek yapayım dedim. Geçenlerde efsuncum detoks için lahana çorbasından bahsetmişti, o gün bugündür lahana alıp yapayım derken bugüne kısmet oldu..
Ben lahanayı sadece sarma yapıp tüketiyordum bu zamana kadar, ilk defa yemeğini denedim bugun..Ben bile inanamadım, süper bi tadı var ve yapımı 20 dakika sürdü...içine az bulgur da attım ki pilava yada ekmeğe gerek kalmasın doyurucu olsun.. lahana nın ödem attırıcı etkiside var biliyorsunuz..kısacası süper lezzetli ve pratik bi diyet yemeği oldu..bundan sonra sık sık yapıcam.. hepinize tavsiye ederim.. içine evde olan havuç ve karnabaharı da kattım..şahane oldufotosuna bakabilirsiniz..
Evet, kıymalı daha güzel olurdu bence de, ama ne yazık ki eşim, sulu yemeklerin içinde kıyma yada et olunca pek sevmiyor..Harika görünüyor gerçekten cnm afiyet olsun, annemde çok yapardı lahana yemeği o içine kıymada katardı ama, en son bekarken yemişimdir bende heralde ☺
Bende sebzelerin içinde sevmem pek, eşim tam tersi herşeyi etli yerEvet, kıymalı daha güzel olurdu bence de, ama ne yazık ki eşim, sulu yemeklerin içinde kıyma yada et olunca pek sevmiyor..o yüzden etsiz yaptım.. yoksa ben tam bir etoburum..
Kayısı hurma dut vs kuru meyvelerden tatlı ihtiyacını karşılayabilirsinŞekersiz gün oluşturayım dedim ama dün akşam gözüm döndü ve 2 paket jelibon yedim :)) Çok kötü birşey o şekersizlik ya..Nasıl aşıyorsunuz o kriz anlarını ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?