Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

umut hep vardır hepte olacak zaten benim bu kaçıncı dr değiştirmem
Geçmiş olsun..Dr ne dedi, ilaç krem vs verdi mi?
ilaçlar değişti şampuan değişti bakalım birde bunları deneyeceğiz
Günaydın kızlar..bu aralar çok durgun sakin burası...Biraz canlandıralım mı artık ne dersiniz?
biraz durgun sanki
Hoşgeldin canım.Cok geçmiş olsun kizina da.Cumaya gerçekten az kaldı.Hafta nasil basliyo bitiyo anlamiyorum.Hopp tartı günü geliyo
Hoş buldum canım teşekkür ederim aynen valla salı oldu bile
Geldim ben geldim koştum yetiştim
kaptan geldi şimdi coşar takım
kimse görmedi endişelenme

Akşamın az olmuş canım. Kahvaltı ve ara öğün gayet iyi. Bilerek mi iki öğün yaptın? Kusura bakma kimler if yapıyor aklımda tutamıyorum. Eğer yapıyorsan menü yazarken üstte belirt olur mu? Patatesli börek için kocaman tebrik ediyorum seni. Ödülünü cuma günü tartı verecek sana Adım sayın çok iyi

Ben gördüm benden kaçmadı Sabah bir simit fazla. Öğle hiç olmamış. Öğünlerin saatini de yaz olur mu bir daha yazarken

Cumaya iki gün kaldı dikkat et canım o zaman ama unutma regl olsak bile kilo verebiliyoruz. Hatta eğer regl zamanı kaçamak yapmazsak metabolizma fazla çalıştığı için daha iyi kilolar verebiliyoruz Ama genelde az besleniyorsun. Senin daha doyurucu beslenmen lazım.

merhaba herkeze yuğunluktan anca yazabildim
Dünkü menüm
Sabah30
maydanoz yumurta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek

Ara10:00
1 türk kahvesi
5 badem

Öğlen30
Tas kebabının etleri
2 kaşık bulgur pilavı
salata

Ara00
kefir

Akşam(yamasam daha iyi aslında

17:00 1 tabak keeviz yemeği
yoğurt

20:00
yarım yağda yumurta ekmek biskivü ün helvası((
krize girdim

sanırım biraz sabırzısım ama bu kadar fazla kilonun biranda gitmeyeceğini unutmamam lazım

Tamam kaptanım, haklısın.. daha doyurucu beslenmeye çalışıcam..

Dün bir diyetisyenin yazısını okudum. Duygusal ve fiziksel açlık üzerine. Krize girdiğinde canın bir şeyler mi çekti yoksa ne bulursan onu mu yedin? Gün içinde yediklerine bakarsam eğer seninki fiziksel açlık gibi duruyor çünkü çok az yemişsin. Bu da akşam yemeğinde patlamış. İşte bu yüzden sürekli söylüyorum size kendinizi aç bırakmayın. Doyurucu ve sağlıklı beslenin diye.

Kızlar yine herkes kayboldu bir yerlere

Geldim bende, öğle arasında arkadaşları kandırdım bir yarım saat yürüyüş yaptık iyi geldi valla, bugün sistemlerde güncelleme yapılıyor çalışmayıncada can sıkıntısından herkes bişeyler yiyip duruyo banada ikram edip duruyolar, bugünü kazasız belasız atlatırım inşallah

Bizde yürüdük 40 dk tempolu bir şekilde. Şükür benim arkadaş da diyet yapıyor da ben rahatım

Bizde yürüdük 40 dk tempolu bir şekilde. Şükür benim arkadaş da diyet yapıyor da ben rahatım
Ben benimkileri kandırmaya çalışıyorum bak yaz geliyo zayıflayın diye (bitanesi zayıf, ikisinin 10 kilo kadar fazlası var) ama onlarda beni yemeğe teşvik ediyolar arada zorla yürüyüşe çıkarıyom söylene söylene yürüyoruz bakalım belki şevke gelirler

Sen pes etme sakın onlar etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…