Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Efsuncuğum, senin tavsiyenle aldığım lahananın yemeğini denedim ilk defa.. umarım faydasını görürüm..
Sen napıyosun nasılsın? Spor salonu nasıl gidiyor? Kendini çok zorlamıyorsun değil mi? Sağlığın herşeyden önemli, kendine çok yüklenmemelisin..
Bi ses ver.. özlettin iyice kendini..

Afiyet olsun canım harika görünüyor. Ama az da olsa tartı günü öncesi bulgurdan uzak durmak lazım. Haberin olsun

Kızlar 2 ayda bir canım Baharcığımın hazırladığı ve benim en sevdiğim liste yayınlandı. İlk 10'a maalesef bizim takımdan kimse giremedi ama bir daha ki listeye ilk 10' da bir sürü kişi olacağımıza inanıyorum Bakın bakalım kaçıncı sıradasınız

Afiyet olsun canım harika görünüyor. Ama az da olsa tartı günü öncesi bulgurdan uzak durmak lazım. Haberin olsun
Teşekkür ederim kaptanım, gel beraber olsun
Haklısın, koca tencerenin içine yarım bardaktan az fazla bulgur attım sadece..atmasam doyurucu olmaz diye düşünmüştüm..daha çok sulu yerinden yiyim o zaman

Hemen arkadan geliyorum kaptanım 21. Sıra

Teşekkür ederim kaptanım, gel beraber olsun
Haklısın, koca tencerenin içine yarım bardaktan az fazla bulgur attım sadece..atmasam doyurucu olmaz diye düşünmüştüm..daha çok sulu yerinden yiyim o zaman

Hafta sonu Kayseri'deyim inşallah Uzun zaman oldu gitmeyeli. Umarım kaçırmam bir şeyler

Hafta sonu Kayseri'deyim inşallah Uzun zaman oldu gitmeyeli. Umarım kaçırmam bir şeyler
Ooo ne güzel, akraba ziyareti mi? Benim yerime de gez Kayseri'yi, ben bebekle eve kapanıp kaldım.. Haftasonu kayınvalidemin yanına köye gidiyoruz sadece..
Kayseri'ye gelip ye yememek olur mu caaanım mantıları, yemekleri, pastırma, sucukları..
Ay bugun ne çok kullandım bu emojiyi..

IF yapma ama yediklerine dikkat et canım. Baktın ki kaçırdın ekstradan hareket et. Hiç olmazsa dengelersin

Mutlu yıllar
Teşekkürler canım o kadar dengesiz bir haftaydi ki adet de olmadım çok fazla tatlı açığı çıktı toparlamam lazim kendimi aslında spor yapmaya başlamıştım bu hafta ama bu Corona tüm if duzenimi bozdu

Kayseri =Hamur işi ve mantılar.Biraz zor sanki.Hayırdır kaptanım.Ziyaret falanmi

Daha önce söylemiştim Kayseri' de okuduğumu. Okul bittikten sonra da hem çalıştım Kayseri' de hem de üniversitenin Tiyatro ekibiyle oyunculuğa devam ettim. Tiyatrodan arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel lambader yapıyor ağaç dallarından. Dün akşam yapmış bir tane çok güzel olmuş. Ben satın aldım. Kargoya güvenemedik tabii hem gidip onu alalım hem de arkadaşlarımı ziyaret edeyim diye düşündük. Zaten uzun zamandır niyetliydik Kayseri için kısmet bu haftayaymış. Hem misafir gidip hem de nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gittiğim arkadaş Çerkez ayrıca

Bizim yerimizede ye cnm bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…