- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Kızlar yarın tartı günü diye bugun hafif bi yemek yapayım dedim. Geçenlerde efsuncum detoks için lahana çorbasından bahsetmişti, o gün bugündür lahana alıp yapayım derken bugüne kısmet oldu..
Ben lahanayı sadece sarma yapıp tüketiyordum bu zamana kadar, ilk defa yemeğini denedim bugun..Ben bile inanamadım, süper bi tadı var ve yapımı 20 dakika sürdü...içine az bulgur da attım ki pilava yada ekmeğe gerek kalmasın doyurucu olsun.. lahana nın ödem attırıcı etkiside var biliyorsunuz..kısacası süper lezzetli ve pratik bi diyet yemeği oldu..bundan sonra sık sık yapıcam.. hepinize tavsiye ederim.. içine evde olan havuç ve karnabaharı da kattım..şahane oldufotosuna bakabilirsiniz..
Teşekkür ederim kaptanım, gel beraber olsunAfiyet olsun canım harika görünüyor. Ama az da olsa tartı günü öncesi bulgurdan uzak durmak lazım. Haberin olsun
Hemen arkadan geliyorum kaptanım 21. SıraCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar 2 ayda bir canım Baharcığımın hazırladığı ve benim en sevdiğim liste yayınlandı. İlk 10'a maalesef bizim takımdan kimse giremedi ama bir daha ki listeye ilk 10' da bir sürü kişi olacağımıza inanıyorumBakın bakalım kaçıncı sıradasınız
Teşekkür ederim kaptanım, gel beraber olsun
Haklısın, koca tencerenin içine yarım bardaktan az fazla bulgur attım sadece..atmasam doyurucu olmaz diye düşünmüştüm..daha çok sulu yerinden yiyim o zaman
Tüh...14. sıradayım..ilk 10 a girememişim
Ooo ne güzel, akraba ziyareti mi? Benim yerime de gez Kayseri'yi, ben bebekle eve kapanıp kaldım.. Haftasonu kayınvalidemin yanına köye gidiyoruz sadece..Hafta sonu Kayseri'deyim inşallahUzun zaman oldu gitmeyeli. Umarım kaçırmam bir şeyler
Sıralama hesaplanırken diyet süresi de işleme katılıyor mu acaba?Bir daha ki listeye ilk 10' dayız hepimizBen çok oturdum o listenin 1. sırasına nasıl keyifli anlatamam
Kayseri =Hamur işi ve mantılar.Biraz zor sanki.Hayırdır kaptanım.Ziyaret falanmiHafta sonu Kayseri'deyim inşallahUzun zaman oldu gitmeyeli. Umarım kaçırmam bir şeyler
Teşekkürler canım o kadar dengesiz bir haftaydi ki adet de olmadım çok fazla tatlı açığı çıktı toparlamam lazim kendimi aslında spor yapmaya başlamıştım bu hafta ama bu Corona tüm if duzenimi bozduIF yapma ama yediklerine dikkat et canım. Baktın ki kaçırdın ekstradan hareket et. Hiç olmazsa dengelersin
Mutlu yıllar
Bende seni takipteyim.15. YimSıralama hesaplanırken diyet süresi de işleme katılıyor mu acaba?
Sıralama hesaplanırken diyet süresi de işleme katılıyor mu acaba?
Eveet, gördüümBende seni takipteyim.15. Yim
Bi dahaki liste ne zaman yapılcak kaptanımYok canım toplam verilen kilonun yüzdesi sıralamayı etkiliyor
Ooo ne güzel, akraba ziyareti mi? Benim yerime de gez Kayseri'yi, ben bebekle eve kapanıp kaldım.. Haftasonu kayınvalidemin yanına köye gidiyoruz sadece..
Kayseri'ye gelip ye yememek olur mu caaanım mantıları, yemekleri, pastırma, sucukları..
Ay bugun ne çok kullandım bu emojiyi..
Kayseri =Hamur işi ve mantılar.Biraz zor sanki.Hayırdır kaptanım.Ziyaret falanmi
Bizim yerimizede ye cnm bişey olmazDaha önce söylemiştim Kayseri' de okuduğumu. Okul bittikten sonra da hem çalıştım Kayseri' de hem de üniversitenin Tiyatro ekibiyle oyunculuğa devam ettim. Tiyatrodan arkadaşlarımdan bir tanesi çok güzel lambader yapıyor ağaç dallarından. Dün akşam yapmış bir tane çok güzel olmuş. Ben satın aldım. Kargoya güvenemedik tabii hem gidip onu alalım hem de arkadaşlarımı ziyaret edeyim diye düşündük. Zaten uzun zamandır niyetliydik Kayseri için kısmet bu haftayaymış. Hem misafir gidip hem de nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gittiğim arkadaş Çerkez ayrıca
Bi dahaki liste ne zaman yapılcak kaptanım
Bizim yerimizede ye cnm bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?