Canım çok çok az yemişsin, nasıl ayakta duruyorsun? Sana önceki sayfalarda yazmıştım görmedin sanırım..nasılsın?. spor nasıl gidiyor? seni zorluyor mu? Daha önce spordan sonra bazı rahatsızlıklar tutulmalar yaşadığını söylemiştin. Şimdi nasılsın?12.03.2020
05:30
1 sb maydanoz sapı suyu
15:30
3 tk kavrulmş patates sarımsaklı yoğurt
16: 30
Maden suyu 1 şişe
20:45
3 yk patlıcan yemeği
1 kase şehriye çorbası
SPOR
30 dk bisiklet
12 dk eliptik
15 dk yürüyüş
11.03.2020
07:30
1tk çörekotu yağı
1 Bardak su
17:45
3 yk bulgur pilavı 1 çk pulbiber
20:20
1 büyük kase mercimek çorbası
SPOR 18:30 20:00 arası
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
15 dk eliptik
Su: 900 ml
Ayy onu hiç düşünmemiştim.. inşallah yarın şişkinlik olmaz..evet pek kahvaltı alışkanlığım yok..kahvaltı ve öğleni birleştiriyorum genelde... Haftasonu hariç..Menün çok güzel canım.Afiyet olsun.Ama lahana siskinlik yapabilir.Galiba kahvaltı yapamiyodun sen.
Efsuncuğum, senin tavsiyenle aldığım lahananın yemeğini denedim ilk defa.. umarım faydasını görürüm..
Sen napıyosun nasılsın? Spor salonu nasıl gidiyor? Kendini çok zorlamıyorsun değil mi? Sağlığın herşeyden önemli, kendine çok yüklenmemelisin..
Bi ses ver.. özlettin iyice kendini..
Özür dikerim canım ya görmedimCanım çok çok az yemişsin, nasıl ayakta duruyorsun? Sana önceki sayfalarda yazmıştım görmedin sanırım..nasılsın?. spor nasıl gidiyor? seni zorluyor mu? Daha önce spordan sonra bazı rahatsızlıklar tutulmalar yaşadığını söylemiştin. Şimdi nasılsın?
Çok zorlamadan kendini devam et bence canım, yediklerin çok çok az geldi bana, biraz daha iyi beslenmelisin bence.Ben de iyiyim şükür..Özür dikerim canım ya görmedim
Spor çok güzel bugün biraz eksik yaptım ayaklarım ve ayak baş parmağım beniçok zorladı çünkü gğn içinde 1 bçk saat çarşuds yğrğdüm yoruldm yorgun gittim spora vücudum kaldırmadı. Bisiklet ve yürüyüş bandı zorlamıyor da eliptik çok fena ayaklarım dizlerim çok acıyor. Zaten 10 15 dk yaptırıyorlar. Yakında kolları da ekleyeceğiz çalışmalara.
Şuanda benim evde kendimi zorladığım kadar beni zorlamadıkları için tutulmadım hiç sadece ilk gün eve gelibce omzum takıldı o kadar.
Sen nasılsın :)
Bazen kilo az gidiyo ama incelme, sıkılaşma oluyo canım, öyle olmuştur.. haftaya daha iyi verirsin canım inşallahGünaydın kızlar
Geçen hafta ; 57.00
Bugün; 56.9
Fark; -100
Kaçamaksız ve bol sporlu hareketli bi hafta geçirdim ama fark çok az nerde hata yapıyorum ben acaba ya, gerçi kıyafetlerden incelmeyi anlıyorum vucudumda bi toparlanma var ama tartı morelimi bozdu genede
Spora başlanılan ilk zamanlar da + görüyor bi çok kişi... sebebi ne bilmiyorum. Dediğin sebepler de eklenince çok normal canım..öğleden önce bidaha tartıl bence.. haftaya süper bi sonuç göreceksin emin ol..Kilo bildirimi
Geçen hafta 74,9
Bu hafta 75,2
Fark +300gr
Nerde hata yaptın derseniz spordan dolayı old. Düşünüyorum çünkü pazartesiden beri özen gösterdim yediklerime sporum boşa gitmesin diye artı her zamanki tartılma saatimden çok erken ve wc çıkamadan tartıldım. Haftaya ödemler gider umarım.
Sanırım çok yanlış zamanda spora başladım coronadan korkuyorum acaba dondursam mı kaydımı
Maşallah.. tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta 72.7
Bugün 72.0
Fark -700 gr. Şükür bu haftaki hedefi yakaladım
Teşekkür ederim:)Maşallah.. tebrikler
İnşallah cnm, incelmek süper bişey demekki spor işe yarıyo diyorum kendi kendime ama genede insan tartıdada güzel bi sonuç görmeyi istiyoBazen kilo az gidiyo ama incelme, sıkılaşma oluyo canım, öyle olmuştur.. haftaya daha iyi verirsin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?