Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba... Umarım iyisiniz.. Bugun uğrayamadim buraya.. malum gündemimiz, egitimler falan...
Menüm..
Kahvaltı 7.30 1 haşlanmış yumurta, bol salatalık, 1 küçük küp beyaz peynir, 1 küçük küp kaşar, 2 zeytin.

Öğlen 12.00 yarım kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 tane karnıyarık (fırında yapılmış sordum ekstra🤪) 1 yemek kaşığı zeytinyağli taze fasulye, bol yeşil salata, yarım kase cacık

Akşam 18.00 2 servis kaşığı domates soslu makarna, 2 servis kaşığı tavuk göğüs kavurma

Hareketleri erkene aldım artık biliyorsunuz

30 düz mekik, 20 capraz mekik, 20 topuk dokunma, 20 bacak kaldırarak mekik, 30 squat, 20 iç bacak squat, 20 yan eğilerek squat, 20 sn. Plank, 30-50 zıplama, 50 şer yanlara eğilme, 50 şer yanlara doğru eğilme kollar açık.
Bugun sıkıldım gerçekten spor yaparken. 🥴

Yarın büyük gün... Hedefime ulaştığımı düşünmüyorum herhangi bir hafiflik hissetmiyorum doğrusu.. Neyi yanlış yapıyorum demicem suyu coğaltmam lazım. 2 gündür zorla aklıma gelirse içiyorum... Hayırlısı.. 🙄

12.03.2020
05:30
1 sb maydanoz sapı suyu

15:30
3 tk kavrulmş patates sarımsaklı yoğurt

16: 30
Maden suyu 1 şişe

20:45
3 yk patlıcan yemeği
1 kase şehriye çorbası

SPOR
30 dk bisiklet
12 dk eliptik
15 dk yürüyüş

11.03.2020
07:30
1tk çörekotu yağı
1 Bardak su

17:45
3 yk bulgur pilavı 1 çk pulbiber

20:20
1 büyük kase mercimek çorbası

SPOR 18:30 20:00 arası
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
15 dk eliptik

Su: 900 ml

12.03.2020
05:30
1 sb maydanoz sapı suyu

15:30
3 tk kavrulmş patates sarımsaklı yoğurt

16: 30
Maden suyu 1 şişe

20:45
3 yk patlıcan yemeği
1 kase şehriye çorbası

SPOR
30 dk bisiklet
12 dk eliptik
15 dk yürüyüş

11.03.2020
07:30
1tk çörekotu yağı
1 Bardak su

17:45
3 yk bulgur pilavı 1 çk pulbiber

20:20
1 büyük kase mercimek çorbası

SPOR 18:30 20:00 arası
30 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
15 dk eliptik

Su: 900 ml
Canım çok çok az yemişsin, nasıl ayakta duruyorsun? Sana önceki sayfalarda yazmıştım görmedin sanırım..nasılsın?. spor nasıl gidiyor? seni zorluyor mu? Daha önce spordan sonra bazı rahatsızlıklar tutulmalar yaşadığını söylemiştin. Şimdi nasılsın?

Menün çok güzel canım.Afiyet olsun.Ama lahana siskinlik yapabilir.Galiba kahvaltı yapamiyodun sen.
Ayy onu hiç düşünmemiştim.. inşallah yarın şişkinlik olmaz..evet pek kahvaltı alışkanlığım yok..kahvaltı ve öğleni birleştiriyorum genelde... Haftasonu hariç..

09:30
2-3 dilimle sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz kapya biber
Yarım dilim kızarmış tost ekmeği
1 kupa siyah çay

14:30
bulgur pilavı üstü etli kuru fasulye 1 tabak
Yoğurt

17:30 salata ve 1,5 dilim peynirli pide
2 lt yakın su

:KK200: Efsuncuğum, senin tavsiyenle aldığım lahananın yemeğini denedim ilk defa.. umarım faydasını görürüm..
Sen napıyosun nasılsın? Spor salonu nasıl gidiyor? Kendini çok zorlamıyorsun değil mi? Sağlığın herşeyden önemli, kendine çok yüklenmemelisin..
Bi ses ver.. özlettin iyice kendini..:KK200:

İyıli geceler ben de menumü yazayım
7.30 1haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı k kadar vişnereçeli
1 dilim peynir

12.00 nescafe 2 tanegün kurusu

14.00 brokoli yoğurt 1 köfte büyüklüğünde
tavuk eti

16.00 çay kuru dud küçük bir avuç

18.00 pırasa havuç yemeği 5 kaşık
Yoğurt

21.00 1portakal
2.5 lt su

Kilo bildirimi
Geçen hafta 74,9
Bu hafta 75,2
Fark +300gr

Nerde hata yaptın derseniz spordan dolayı old. Düşünüyorum çünkü pazartesiden beri özen gösterdim yediklerime sporum boşa gitmesin diye artı her zamanki tartılma saatimden çok erken ve wc çıkamadan tartıldım. Haftaya ödemler gider umarım.

Sanırım çok yanlış zamanda spora başladım coronadan korkuyorum acaba dondursam mı kaydımı

Canım çok çok az yemişsin, nasıl ayakta duruyorsun? Sana önceki sayfalarda yazmıştım görmedin sanırım..nasılsın?. spor nasıl gidiyor? seni zorluyor mu? Daha önce spordan sonra bazı rahatsızlıklar tutulmalar yaşadığını söylemiştin. Şimdi nasılsın?
Özür dikerim canım ya görmedim :(
Spor çok güzel bugün biraz eksik yaptım ayaklarım ve ayak baş parmağım beniçok zorladı çünkü gğn içinde 1 bçk saat çarşuds yğrğdüm yoruldm yorgun gittim spora vücudum kaldırmadı. Bisiklet ve yürüyüş bandı zorlamıyor da eliptik çok fena ayaklarım dizlerim çok acıyor. Zaten 10 15 dk yaptırıyorlar. Yakında kolları da ekleyeceğiz çalışmalara.
Şuanda benim evde kendimi zorladığım kadar beni zorlamadıkları için tutulmadım hiç sadece ilk gün eve gelibce omzum takıldı o kadar.

Sen nasılsın :)

Günaydın kızlar
Geçen hafta ; 57.00
Bugün; 56.9
Fark; -100
Kaçamaksız ve bol sporlu hareketli bi hafta geçirdim ama fark çok az nerde hata yapıyorum ben acaba ya, gerçi kıyafetlerden incelmeyi anlıyorum vucudumda bi toparlanma var ama tartı morelimi bozdu genede

Özür dikerim canım ya görmedim :KK43:
Spor çok güzel bugün biraz eksik yaptım ayaklarım ve ayak baş parmağım beniçok zorladı çünkü gğn içinde 1 bçk saat çarşuds yğrğdüm yoruldm yorgun gittim spora vücudum kaldırmadı. Bisiklet ve yürüyüş bandı zorlamıyor da eliptik çok fena ayaklarım dizlerim çok acıyor. Zaten 10 15 dk yaptırıyorlar. Yakında kolları da ekleyeceğiz çalışmalara.
Şuanda benim evde kendimi zorladığım kadar beni zorlamadıkları için tutulmadım hiç sadece ilk gün eve gelibce omzum takıldı o kadar.

Sen nasılsın :)
Çok zorlamadan kendini devam et bence canım, yediklerin çok çok az geldi bana, biraz daha iyi beslenmelisin bence.Ben de iyiyim şükür..
Bugün öğleden önce bi daha tartıl en az 300-400 Gr az çıkabilirsin..bende bazen öyle oluyo nedense .

Günaydın kızlar
Geçen hafta ; 57.00
Bugün; 56.9
Fark; -100
Kaçamaksız ve bol sporlu hareketli bi hafta geçirdim ama fark çok az nerde hata yapıyorum ben acaba ya, gerçi kıyafetlerden incelmeyi anlıyorum vucudumda bi toparlanma var ama tartı morelimi bozdu genede
Bazen kilo az gidiyo ama incelme, sıkılaşma oluyo canım, öyle olmuştur.. haftaya daha iyi verirsin canım inşallah

Kilo bildirimi
Geçen hafta 74,9
Bu hafta 75,2
Fark +300gr

Nerde hata yaptın derseniz spordan dolayı old. Düşünüyorum çünkü pazartesiden beri özen gösterdim yediklerime sporum boşa gitmesin diye artı her zamanki tartılma saatimden çok erken ve wc çıkamadan tartıldım. Haftaya ödemler gider umarım.

Sanırım çok yanlış zamanda spora başladım coronadan korkuyorum acaba dondursam mı kaydımı
Spora başlanılan ilk zamanlar da + görüyor bi çok kişi... sebebi ne bilmiyorum. Dediğin sebepler de eklenince çok normal canım..öğleden önce bidaha tartıl bence.. haftaya süper bi sonuç göreceksin emin ol..

Back
X