- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yazmışım kaptan..
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 64.3
Fark -500
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74,9
Bu hafta 75,2
Fark +300gr
Nerde hata yaptın derseniz spordan dolayı old. Düşünüyorum çünkü pazartesiden beri özen gösterdim yediklerime sporum boşa gitmesin diye artı her zamanki tartılma saatimden çok erken ve wc çıkamadan tartıldım. Haftaya ödemler gider umarım.
Sanırım çok yanlış zamanda spora başladım coronadan korkuyorum acaba dondursam mı kaydımı
Günaydın kızlar
Geçen hafta ; 57.00
Bugün; 56.9
Fark; -100
Kaçamaksız ve bol sporlu hareketli bi hafta geçirdim ama fark çok az nerde hata yapıyorum ben acaba ya, gerçi kıyafetlerden incelmeyi anlıyorum vucudumda bi toparlanma var ama tartı morelimi bozdu genede
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar![]()
Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.7
Bugün 72.0
Fark -700 gr. Şükür bu haftaki hedefi yakaladım
Yanlış yazmışım kaptan..
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 64.3
Fark -500
Gecen cuma:57.7
Ve kg sabit 57.7kg tartımı bozuk.acaba.
Ama regl oldum.Bi kaç güne toparlarım umarim
Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 75.1 kg
Bu cuma 74.5 kg
Fark -600 gr
Ya sorma kaptanım gitmedi bir türlü ama bu hafta şunu gördüm ben buraya yazmaya çalıştığımda dikkat edeyim diye strese girdiğimde ve sürekli tartıldığımda gitmiyordu bu hafta obu değiştirdim. Atıştırmalık bir şeyler yesem bile kafam rahattı. Birkaç hafta daha böyle devam etmek istiyorum. Tabi bir de çok doygunluk hissi olmadan bıraktım yemeyi. Midem rahatsız oluyordu bu hafta iyiydi o da etkili oldu sanırımGayet güzel bir sonuç![]()
![]()
Kurtulamadık gitti şu 7 li rakamlardan
![]()
-iyiyim canım senden naber
pazar gününden perşembe gününe kadar yatılı misafirlerim vardı. Dün onları geçirirken sende gel diye ısrar ettiler ve sonuçç ben yine annemin yanında edirnedeyim
oysaki evime döneli 10 gün olmuştu
yol tartıyı etkilermii kaptanım ya menü yazamadim ama hiiç kaçamak yapmadım birazdan yine tartılıp yazicam. Senin kilo bildirimini göremedim oysaki heyecanla bekliyordum