Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün akşam yemeği saatini geçirince akşam öğünü yapmadım. Şu an ölüyorum açlıktan

Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (15:00)

Çeyrek beyaz ekmek içerisinde sucuk, kaşar, dometes ve yeşil biber tost
2 su bardığı ayran

Spor yok. Su sayamadım ama 1,5 litre olmuştur. Bugün çok içemedim.

Bak şimdiden yerini yapıyor parmaklarımı kapatamıyorum çok şişim falan ödem
Şaka şaka senin ödem sorunun epeydir vardı hatta doktora gitmiştin bunun için bir ara demek hala geçmedi LAydLiNe

O zaman bişey çıkmamıştı canım. Bu kez yine aynı oldu. Normalde umursamam ben ödemi ama cidden acı veriyor. El parmaklarının kapanmaması kötü bişey. Allah kimseye yaşatmasın. Kavrayamıyorsun hiçbir şeyi. Ve kavramaya çalıştıkça acı veriyor. Ama bu kez turşu ve regl kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Normalde tuzlu şeyler yemiyorum ama turşuya dayanmam çok zor oluyor.

Gülmekten resmen gözümden yaş geldi :))))

Hiç sağlıklı olmamış canım menün. Lütfen daha sağlıklı beslen. Metabolizmana zarar vermemelisin.

Yalnız eli bayağı iyi göstermişsin Her an tokat yiyecekmişim gibi bir his var içimde

Selam kızlar, :)
Kahvaltı 11 de
Kaşarlı sucuklu yeşil ve kapya biberli bi krep yaptım harika ötesi oldu.. onu yedim
Çay domates biber

Saat 15. De
1 avuç kayısı çekirdeği

Saat 19.00 da
Boool bool salata
1 barak ayran
1 yk dünkü kıymalı patatesli fırın yemeğim.

Şimdi de çay içicem

Sabah 12 :30 melemen zeytin tel peynir ekmek resmen doyana kadar yedim arkadaşlar
Ara bitki çayı yanında az çekirdek badem 10 Antep 6
Türk kahvesi
Mısır püskülü + kiraz sapı

Akşam yemeği yok bugün cumartesi gününe kadar böyle.deneyecem arkadaşlar yeni programım böyle tek öğün
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel hareket yaptım bugün çok iyi çalıştım
Su 2 litre

Çok iyi yapmışsın canım yememekle.. süt iç tok tutar Bu arada uzun zaman sonra hoş geldin

Kızlar ben bugün biraz erken kaçıyorum. Yarın iş var ve erken kalkmam lazım. Yarın sabah görüşürüz. Geçmiş okumaya devam edeceğim ona göre
Kaptanım, oku oku zor bitirirsin sen o geçmişi..bu hafta baya gırgır, şamata, yemek tarifleri..derken iyice aştık kendimizi..

Uzay yürüyüş aleti diye biliyorum canım güzel bir alet basen kalça için gayet güzel bir alet
Hm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..

Hm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..
Evet o bence güzel bir alet keşke benim olsa

Şuan sen kaç kilosun canım ben en son tartıldığımda 65.400 idim ama tam 1 ay oldu sanırım tartıya çıkmayalı

Bende step tahtası sipariş verdim birazda step yapayım motive olayım diyorum... eliptik ve yürüyüş bandım var onların çok faydasını gördüm özellikle eliptik 57 kiloya düşmüştüm

Iyi akşamlar kızlar, bi sabah bi geceye doğru uğrayabiliyorum, telefonu alınca oğlum bırak telefonu diyor bu ara biraz atarli
Bugünkü menümü yazacağım ama öncelikle belirtmeliyim ki AÇIM niye böyle bilmiyorum, gece oğlan uyuyunca kitap okuyorum hemen fırsattan istifade, 1 saat sonra karnım guruldamaya başlıyor.
Sabah 9.00
1 sade türk kahvesi, 2 gün kurusu
Kahvaltı 10.30
3 dilim hellim
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
Bol maydonoz domates

Ara 15.30
3 çatal ananas, 3 çilek

Akşam 18.30
1 küçük kase süzme yoğurt, 1 tabak sulu köfte, az salata
Su 2lt Spor yok, sadece akşam evde tek kale futbol oynadık, spor oyunu olsun derken 2dk plank, 10 sınav cektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…