Bak şimdiden yerini yapıyor parmaklarımı kapatamıyorum çok şişim falan ödem
Şaka şaka senin ödem sorunun epeydir vardı hatta doktora gitmiştin bunun için bir ara demek hala geçmediLAydLiNe
Hahahahahahaha
Gülmekten resmen gözümden yaş geldi :))))İyi akşamlar nasılsınız? İyisiniz umarım.
Kahvaltı 11.30 elim kadar ev ekmeği, tereyağ, domates, salatalık
güya bugün yemeyecektim evdekileri kokuları alabilseydiniz kesinlikle hak verirdinizanneme ekmek yapma diyorum yapiyo.. biz oturup yarısını iyiyince hakverdi artık yapmayacak..
Neyse dedim akşam yemem artık...
Yedim tabiki1 tabak yogurtlu karnıbahar haslama, bir el kadar ekmekte akşam yedim saat 18.00 de olayda adı geçen el ektedir.. sevgilerimle.. Eki Görüntüle 2620329
iyi akşamlarr
kahvaltı(14.30)
3 yk yulafı su ile pişirdim içine 6 çekirdekli siyah üzüm kakao tarçın ekledım
ara öğün(17.30)
dalgona kahvesi tadını pek beğenmedim ama aşşırı şişirdi hala kötüyüm
yanında 2 kurabiye birazcık kurabiyenin de etkisi olabilir
2.5 lt su
10 dklık kol inceltme egzersizi
20 squat
İyi akşamlar nasılsınız? İyisiniz umarım.
Kahvaltı 11.30 elim kadar ev ekmeği, tereyağ, domates, salatalık
güya bugün yemeyecektim evdekileri kokuları alabilseydiniz kesinlikle hak verirdinizanneme ekmek yapma diyorum yapiyo.. biz oturup yarısını iyiyince hakverdi artık yapmayacak..
Neyse dedim akşam yemem artık...
Yedim tabiki1 tabak yogurtlu karnıbahar haslama, bir el kadar ekmekte akşam yedim saat 18.00 de olayda adı geçen el ektedir.. sevgilerimle.. Eki Görüntüle 2620329
Çok iyi yapmışsın canım yememekle.. süt iç tok tutar Bu arada uzun zaman sonra hoş geldinBugün akşam yemeği saatini geçirince akşam öğünü yapmadım. Şu an ölüyorum açlıktan
Kahvaltı (10:30)
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle (15:00)
Çeyrek beyaz ekmek içerisinde sucuk, kaşar, dometes ve yeşil biber tost
2 su bardığı ayran
Spor yok. Su sayamadım ama 1,5 litre olmuştur. Bugün çok içemedim.
Kaptanım, oku oku zor bitirirsin sen o geçmişi..bu hafta baya gırgır, şamata, yemek tarifleri..derken iyice aştık kendimizi..Kızlar ben bugün biraz erken kaçıyorum. Yarın iş var ve erken kalkmam lazım. Yarın sabah görüşürüz. Geçmiş okumaya devam edeceğim ona göre
Uzay yürüyüş aleti diye biliyorum canım güzel bir alet basen kalça için gayet güzel bir aletArkadaşlar uzay mekiği aleti var evde onun bana.n Asıl bir faydası olur acaba yapsam mı
Hm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..Uzay yürüyüş aleti diye biliyorum canım güzel bir alet basen kalça için gayet güzel bir alet
Evet o bence güzel bir alet keşke benim olsaHm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..
Ahh canım bende çok özledim sizleri ama kontrolü kaybettim çok yiyorum çok kilo aldım
Şuan sen kaç kilosun canım ben en son tartıldığımda 65.400 idim ama tam 1 ay oldu sanırım tartıya çıkmayalıAy adaaa seni gördüm çok mutlu oldum iyiyiz biz aynı devam gördüğün gibi zayıflamaya devam ben seni geçmişim inanabiliyormusun ama vereceğim tabigelsene sende senin enerjin bize çok iyi gelecek gel seni 55 kg yapayım burada
Bende step tahtası sipariş verdim birazda step yapayım motive olayım diyorum... eliptik ve yürüyüş bandım var onların çok faydasını gördüm özellikle eliptik 57 kiloya düşmüştümHm tamam hatırladım, bi ara abimgilin de vardı, kolları ve bacakları oynatarak, yürüyüş gibi yapılıyo dimi, şu parklarda da spor aletlerinin içinde olandan sanırım..baya yoruyordu hatırladım..
Ramazanda da kilo veriliyor önemli olan başlamak zaten canım insan kilo verdikçe daha motive oluyorAy sizlerle yarın tekrar başlasam mı kendime güvenemiyorum önümüz ramazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?