Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar birşey deyimmi benim oruç planım değişmis ve yeni fark ettim
Bende bir.elma.muz.portakal yedim
Yarından itibaren sadece kahvaltıyla oruç tutacam bakalım ne kadar başarılı olacam
O yüzden yarın dünyayı yemeyi planlıyorum kahvaltida

tmm benim bildiğim gibi ama az yaptığım için tavada yapıp pişiriyorum dediğin gibi karnıyarıktan daha sağlıklı ben birde kürdan kebabını çok yaparım ve severim hepsi aynı mantık baktığında ama kızartıldığı için daha lezzetli oluyor bu bir gerçek
Allah razı olsun kalbimden yakaladın beni şuan ben de türkiyedeyken bekarken çantamda kuru mama ile gezerdim bazen gördüğüm kedilere verirdim tanıyanlar tintin gelirdi yanıma ama senin gibi özenipte hiç yemek hazırlamamıştım
Çok güzel menünü de saatlerini de çok beğendim umarım bu şekilde devam edersin

Karnın ağrıyorsa folik asit eksikliğin ve kansızlığın var demektir canım. Sana tavsiyem regl dönemine 1 hafta kala özellikle brokoli yemeye başla inan o ay ağrın çok çok azalır hatta olmaz bile
Hiç bilmiyodum cnm çok teşekkür ederim folik asit hapımda var aslında onu kullansam olurmuki

Ben alabilirmiyim cnm bende tavuk kemiğini kaynatıp içine makarna katıyorum çok seviyolar ama her zaman tavuk olmuyo elimde

LAydLiNe herkes seni merak etti Instagram'da gezecegine gel bı millete selam ver suan arabayı sanayiye götürdü kizlar işini halletsin gelecek

Ayyyy nasıl güldüm nasıl anlatamam Çok tatlısınız yaaaaaaa

Burda heryerde mama var ama mamaya dokunmuyorlar daha çok ekmek türü yiyorlar bende evde yapıp yedireyim dedim canım mama markalarını bilmiyorum hangisi iyi diye bildigim mamayi yaptım
Beni de bilir sokak köpeklerini

Ben alabilirmiyim cnm bende tavuk kemiğini kaynatıp içine makarna katıyorum çok seviyolar ama her zaman tavuk olmuyo elimde
Ben ucuz diye ciger alıyorum tavuk göğüs pahalı istersen iki paket ciğerlere.yapabilirsin canım tavuk ciğeri ama

Sürünerek geldim kızlar resmen ama okuduğum mesajları görünce nasıl mutlu oldum anlatamam Şimdi hızlıca geçmişe gideceğim ama önce neden gelemedim onu anlatayım. Pazartesi regl oldum ama öyle böyle değil çok sancım vardı ve halsizlikten hareket edemez durumdaydım. İki gün boyunca hiç kalkmadan yattım resmen. Bu arada çok şükür işe gitmedim. İş yerinde olsam sanırım çok fena olurdum. Öyle bir ödem var ki vücudumda parmaklarımı ikiye bükemiyorum. Bunların yanında da 3 gündür geçmeyen bir baş ve boyun ağrım var. Ağrı kesiciler de etki etmiyor maalesef. Şu an bile ağrılarım devam ediyor. Bunları size anlatıp demoralize etmek de istemiyorum aslında ama mahcubum size karşı gelemediğim için. Cuma günü büyük bir kaçamak yaptım. Söylemiştim yapacağımı ama çok lezzetliydi. Kendine ödül vermek isteyenlere tarif verebilirim o kadar güzel oldu Bunları yazarken diyorum ki kendi kendime iyi ki takım kaptanıyım yoksa şimdiye kaptan beni takımdan kesin kovalardı Dün biraz kendimi hareket halde bulunca yapmam gereken işleri yapmak için dışarıya çıktım. Tahminimden uzun sürdü işler. Eve gelince de vakit bulamadım bilgisayar başına oturmaya. Cep telefonundan kk ya girmek zulüm gibi geliyor bana o yüzden maalesef girmiyorum. Yoksa telefon her dakika yanımda. Ama artık sizleri ihmal etmemek için girmem gerektiğini anladım. Gelemediğim için çok üzgünüm ve özür diliyorum hepinizden

Sultanbeyli sancaktepe artık korona yuvası kız bu nee herkes ekmeği geçtim sigara stoklama derdinde koronanın 1 aydır yapamadığını milletçe 1 saatte hallettik
Şoka girdim görüntüleri izledikçe. Övünüyordum kendi kendime İngiltere, Fransa gibi olmadık, saldırmadık marketlere diye. Onları aratmadık resmen.
Limonlu sıcak su metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyo diye biliyordum ve 3-4 aydır bayaa içtim sabahları..
Eğer bir sakıncasını görmediysen devam et tabii mutlaka faydası vardır. Bir arak alkali değerleriyle ilgili okumuştum bu bilgileri ama herkesin midesi ve metabolizması aynı olmadığı için önermiyorum. Limon da asitli bir yiyecek ve içecek. Ama suyla seyreltildiği için etkisi azalıyordur tabii ki. Bazı insanların midesi çok hassas bu nedenle zarar verebiliyor. Ama sirke kesinlikle içilmemeli
Eksik olmayin.. Korkum 2 günden değil.. Bu süreç bu şekilde atlatilamaz.. hiç geçmeyecek.. daha da kötü olacak hersey Allahım halimize acısında yüzünüze baksın.. yoksa bittik soyleyim..
Öyle haklısın ki canım ama eninde sonunda bitecek bu eminim ama süreç uzayacak maalesef biraz. Görünen o şu anda. Bir de çernobil çıktı başımıza. Zaten önceden bir sürü sorun açmıştı bize. İnşallah bu kez öyle olmaz. Güzelim dünyayı ne hale getirdik.
Virüs daha çok bulaşmıştır şimdi.Bu durumda kimsenin aklına sosyal mesafe gelmiyor.
Aklı olan dışarı çıkmazdı ama demek ki çok akılsız insan varmış. Ama tabii insanların özel durumlarını bilemiyoruz. Evde var mı yok mu? Küçük çocuğu var mı yok mu? Ben biraz stokçu bir insanım yapım gereği. Aslında sevmiyordum bu özelliğimi ama bu dönemde çok işe yaradı.

Pirinç pilavı ve kurabiyeler haricinde güzel bir menü ama totaldeki kaloriyi hesaplarsak güzel olmuş. Tabii spor yapsan çok daha iyi olurdu bu yediklerinin üzerine.

Sabah tartida eksi görünce o rahatlıkla yedim ucundan, tartılmayayım en iyisi cumaya kadar, sporumu yaptım geldim menümü oğlum uyuyunca yazayım.
Sen ne yedin bakalim??

Ben de senin gibiyim. Tartıda güzel bir rakam görünce cozutuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…