- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Sırrım bol bol yürümek canım, geberene kadar, adım atamayacak hale gelip, çarpık çurpuk yürüyecek kadar çok yürümek..buna çok sevindim
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağım
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalıkıskanıyom
Ben de öyle canım yaaMesela şu an benim canım neler istiyor neler ama tutuyorum kendimi
Kalori hesabı yapıp ona göre yiyorum, bi de bol su içiyorum..en az 2.5..bazen 3 oluyo geçiyo hatta tam hesaplayamazsam 2.5 yazıyom menüye.. yani 2.5 tan az içmiyorumbuna çok sevindim
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalıkıskanıyom
Bir de beraberdik sanki bu hafta.. Bana meydan okudunduamann ben seni unuttum ya
Hemen toz olmalıyım burdan
Geçen hafta kaçtın kızz?Bir de beraberdik sanki bu hafta.. Bana meydan okudundu
Gerçi çıkın çıkın gelin hep beraber olalım diyenAysegul 6666 muydu unuttum..
Neyse ben kaptanima takılmaya devam edeyim...
Eki Görüntüle 2624291
Kaptan. Bu hafta benden kaç kilo şişkosun? Geçen haftaya göre fark azaldı mi arttı mi... Bak çok isim var. Geçmişe gidip farka baktırttirma bana
buna çok sevindim
Az önce dolapta ne kadar giysi varsa denedim hiçbiri olmuyor..sıkışarak dahi giyemiyorum..moralim çok bozuk...ne ara aldım ben bu kiloları
Kaptanıııım, dün gece yürücem diyodun, yürüdün mü? Kaç dakika yürüdün?Mesela şu an benim canım neler istiyor neler ama tutuyorum kendimi
Yok canım yürüyemedim. Hem kaçamak yaptım hem de yürüyemedim. Eğer kaçamak yapmayıp yürüseydim sanırım biraz daha fazla verirdimKaptanıııım, dün gece yürücem diyodun, yürüdün mü? Kaç dakika yürüdün?
Dün ben o kadar çok yorulmuşum ki yürümekten, uyurken bile ayaklarım sızlıyordu, hala da yorgunluk hissi var, bu gün daha az yürüyebilirim sanırım
Kesinlikle, bence de...Yok canım yürüyemedim. Hem kaçamak yaptım hem de yürüyemedim. Eğer kaçamak yapmayıp yürüseydim sanırım biraz daha fazla verirdim
Kesinlikle, bence de...
Bu arada bugun tartıda önce bi iki kere 72.4 çıktım aslında, 4-5-6. seferlerde 72.5 çıkınca sonuncusunu yazdım, haberin olsun
Yarın iftardan önce daha güzel bi sonuçla gelebilirim yani
Hiiiç bozma moralini... tekrar giyiceksin onları hiç şüphen olmasin.. bak çentik dediydi dersin...Az önce dolapta ne kadar giysi varsa denedim hiçbiri olmuyor..sıkışarak dahi giyemiyorum..moralim çok bozuk...ne ara aldım ben bu kiloları
Yok canım yürüyemedim. Hem kaçamak yaptım hem de yürüyemedim. Eğer kaçamak yapmayıp yürüseydim sanırım biraz daha fazla verirdim
Bilmiyorum. Kaptanima sor.. kaptan kaptaaaannn geçen hafta senden ne kadar daha fittim ben? Hani senin şu tosun gibi kilo aldigin hafta? Yani geçen hafta...Geçen hafta kaçtın kızz?
aynen doğru söze ne nedir ki “haklısın”Kaçamak yapmıyor ve yürüyor. Ayrıca her gün menü yazıyor. İncelersen görürsün bence işin sırrı boğazını tutmakta
Bu zayıflama işi kafada bitiyor keyfim yoksa bir bardağı bile kaldırmam sanırım bugünler öyleydim enerjim yokSırrım bol bol yürümek canım, geberene kadar, adım atamayacak hale gelip, çarpık çurpuk yürüyecek kadar çok yürümek..
Malum başka mekik vs spor yapamıyorum, kendimi yürüyüşe verdim..
yok canım baksana hiç enerjim yok bayağ zorlanıyorum ama spor yapmadan yatmayacağım bugün sen naptın sporGonullll sende çok iyisin bu konuda.. bende ki özgüven de ne bilimm.. kimlerle yarisiyorum
Rakibimin farkındayım planımı yaptım.. takip ne kelime benim tek odak noktam sensin suan
Süper herşeyiyleİyi akşamlar herkese
Sabah 11.00; 2 yumurtadan kavurmalı omlet
Domates
Salatalık
1 dilimm peynir
3 zeytin
Ara öğün 14.30; 1 çay bardağı süt yarım muz 1 kaşık çiya tohumuyla yaptığım puding
Akşam 17.00; 2 tane fırında baget
1 kase kadar yoğurtlu kabak
Su 2 litre
Spor 30 dk hitt kardiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?