Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende spor yapicam her aksam mutlaka 1.5 kilo demiştin değilmi?? Benim için oldukça iddialı bir hedef bide Ramazan var.. Heyecanlıyım oldukcaa

Peşembe günleri de mi bildirim yapılıyor ☺

Normalde cuma günleri yapıyoruz canım ama yarın oruç tutacak olan arkadaşlar bugün sabahtan bildirim yapacak. Çünkü sahurda yediklerimiz genelde ertesi gün sabahımızı etkiliyor. Bir daha ki cumaya da büyük ihtimal yine aynı uygulamayı yaparız.

Bende spor yapicam her aksam mutlaka 1.5 kilo demiştin değilmi?? Benim için oldukça iddialı bir hedef bide Ramazan var.. Heyecanlıyım oldukcaa

Bence kaçamaksız bir hafta geçirirsen yapabilirsin. Bana bak mesela. Hiç kaçamak yapmadım. Sadece dün birkaç küçük parça yedim. 1.6 verdim. Bence sen daha iyisini yapabilirsin.

Bence kaçamaksız bir hafta geçirirsen yapabilirsin. Bana bak mesela. Hiç kaçamak yapmadım. Sadece dün birkaç küçük parça yedim. 1.6 verdim. Bence sen daha iyisini yapabilirsin.
Ya kaptanım ancak bu kadar olur ya..ikimizde gramı gramına aynı kiloyu vermişiz..
Desene yarış bitmedi, bugun büyük gün, son virajdayııııız

Hahahaha iyi çarpıştık resmen Olur yarın yeniden tartılırız Tebrik ediyorum seni de Harika bir sonuç

Gecen cuma:87.5
Bugun:87.9
Sonuc dogru degil su durumda gene de iyi cikti diyorum kac gundur tuvalete cikamiyorum+aksam yesil mercimek yedim
Bugün yediklerine dikkat edip yarın yine tartıl canım. Hiç olmazsa biraz daha iner aşağıya. Sıkma sakın canını.

buna çok sevindim
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağım
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalı kıskanıyom

buna çok sevindim
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağım
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalı kıskanıyom

Kaçamak yapmıyor ve yürüyor. Ayrıca her gün menü yazıyor. İncelersen görürsün bence işin sırrı boğazını tutmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…