Teşekkür ederim dediğim gibi bugün menü yazacağım diye yememeye çalıştım. Burası iyi geliyor bu vesile ile kilo vermiştim geçen sefer. Menümyazarken vicdan azabı duyup , yuh diyorum bazenCanım suyu en az 2 yapmalısın, pizza revani gibi kaçamaklardan ne kadar uzak dursak, o kadar iyidir, sahurda en azından haşlanmış yumurta, ve bi kaç hurma yemeni öneririm..ilk gün için güzel bi menü yinede, afiyet olsun
Tam da öyle hiç belli olmuyor diyor herkes ama kıyafetler artık olmuyorAayy iki tane çıtır gelmiş...
Hangisini Yanıma alsam acaba..
Biricemrenil Biri Milyaay
Yok yok seçemedim ikisiyle de rakip olayım ben...
Kızlar hoşgeldiniz. Benim de boy 172. 72 ile girdim takıma ben de.. Uzun boylu olmanın çok avantajı olduğu gibi bi çok da dezavantajı var. Biri de kilo. Belli olmuyor diye yiyorsunuz yiyorsunuz. Cevrenizde aksaan ne var senin kilonda senin boy var kaldırıyor dedikce gaza geliyorsunuz.....
Ahh ahh bilirim ben o durumları...
Koşu bandı mi vardı canım sende? Nerede yürüyorsun?Menümü de atayım fırsat bulmuşken..
13.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 kaşık mantar sote, 5 yeşil zeytin, çay
17.00
Yeşil çay
21.00
3-4 bardak siyah çay
Akşam yemeği saatimi kaçırdım malesef, 20.30 gibi fırsat buldum ama yemek için geç bi saat olduğu için yemedim..sahurda yicem artık..şuan çok açım, birşeylere saldırmadan yatarım umarım..
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş..
Kızım uyumuşken yürüyüşümü fazla yapim dedim ama geberdim
Evet canım, yürüyüş bandı var..onda yürüyorum.Koşu bandı mi vardı canım sende? Nerede yürüyorsun?
Menümü de atayım fırsat bulmuşken..
13.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 kaşık mantar sote, 5 yeşil zeytin, çay
17.00
Yeşil çay
21.00
3-4 bardak siyah çay
Akşam yemeği saatimi kaçırdım malesef, 20.30 gibi fırsat buldum ama yemek için geç bi saat olduğu için yemedim..sahurda yicem artık..şuan çok açım, birşeylere saldırmadan yatarım umarım..
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş..
Kızım uyumuşken yürüyüşümü fazla yapim dedim ama geberdim
Yazayım canım menümü
Kahvaltı (12:30)
1,5 sahanda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
6-7 tane küçük doğranmış sucuk
Akşam (20:00) Geç oldu maalesef
1,5 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
1 büyük bardak ayran
2 lt su spor yok
Sahur için hafif tutmayı düşünüyorum. Haşlanmış yumurta yiyeceğim. Ama yanında ne yerim emin değilim.
800-900 kaloridesin canım, güzel bi menü olmuş, afiyet olsunYazayım canım menümü
Kahvaltı (12:30)
1,5 sahanda yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
6-7 tane küçük doğranmış sucuk
Akşam (20:00) Geç oldu maalesef
1,5 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
1 büyük bardak ayran
2 lt su spor yok
Sahur için hafif tutmayı düşünüyorum. Haşlanmış yumurta yiyeceğim. Ama yanında ne yerim emin değilim.
Haklısın kaptanım, şuan duvarları kemiresim geliyorKendini çok aç bırakmışsın canım bu hiç iyi bişey değil. Benim de akşam yemeğim geç oldu ama sahura kadar oturmayı düşündüğüm için yedim bu kez. Zaten yarından sonra düzene girer bütün saatler. Yürüyüşün çok iyi
Hoşgeldin canım grubun ilk sayfasında bir form var onu doldurman yeterliMerhaba arkadaslar benide guruba alirmisiniz
800-900 kaloridesin canım, güzel bi menü olmuş, afiyet olsun
Ben olsam ekmekleri 1 er dilim yerdim, bana fazla gibi geldi. Spor olsa daha iyiydi.
Hani su 2.5 olacaktı, son gün sözünü tutmadın
Yatmadan 2.5 bardak içersen tamamlanır canım, sen bilirsin tabi..
Merhaba arkadaslar benide guruba alirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?