- 27 Nisan 2020
- 22
- 47
- 3
- 35
Ebru sen gel ben sana baklava yapcam lahmacun yapcamen kisa zamanda bekliyorum zatenEn son 13 nisanda tartildim 84.700 dum daha tartılmadım pazar tartilcam
Umarım yalan haberdir yoktur virüs ne diyim bilemedim vallaAlınan yerler var canım aslında ama sizi neden almadılar bilmiyorum. Ama haber vermeleri gerekirdi mutlaka.
Mutlaka virüs pozitif vakalar ve aileleri karantina da oluyor. Devlet hiç bir şekilde başıboş bırakmıyor. Bundan emin olabilirsiniz. Yaşadığım ilçede 5 köyde sadece 1 er vaka çıkmasına rağmen kocaman köyler karantinaya alındı. Korkmayın ve tedbiri de elden bırakmayınUmarım yalan haberdir yoktur virüs ne diyim bilemedim valla
Pazar olmaz. Bizim tartı günümüz cuma. Oruç tutuyorsan cuma saat 17.00 de tartılıp buraya yazacaksın tamam mı?En son 13 nisanda tartildim 84.700 dum daha tartılmadım pazar tartilcam
Bence asılsız olması daha büyük ihtimal çünkü cidden virüs pozitif çıkanlar gecenin bir yarısı bile olsa evden alınıyorlar. Takma kafana bence dedikodudur.Umarım yalan haberdir yoktur virüs ne diyim bilemedim valla
Tamm cuma tartılırım ins vermisimdirdePazar olmaz. Bizim tartı günümüz cuma. Oruç tutuyorsan cuma saat 17.00 de tartılıp buraya yazacaksın tamam mı?
Canım ben etsiz çiğköfte kalorisinden hesaplamıştım, bi sıkımı 40-50 kaloriden hesaplayabilirsinAysegul 6666 Antep sıkması kac kalori bir tanesi.
Sonunda bugün yapabildim günlerdir aklımdaydı. İftari bekliyorum umarım kaçırmam
Bundan sonrada Reyhan şerbeti var denemek istediğim yapolokey2244 yada dira90 nin tarifiydi yanlış hatırlamıyorsam.. rica etsem bir daha yazabilirmisiniz tarifi
Beğendiniz mi merak ettim, afiyet olsunAysegul 6666 Antep sıkması kac kalori bir tanesi.
Sonunda bugün yapabildim günlerdir aklımdaydı. İftari bekliyorum umarım kaçırmam
Bundan sonrada Reyhan şerbeti var denemek istediğim yapolokey2244 yada dira90 nin tarifiydi yanlış hatırlamıyorsam.. rica etsem bir daha yazabilirmisiniz tarifi
Afiyet olsun canım, beğendin mi Antep köftesini? Bugün marbling de yapmış Antep köfte, nasıl denk gelmiş aynı günhanımlar kusura bakmayın... çılgınlar gibi yedikten sonra kendi kendime dedim ki bir gun antep köftesini de yapayım ben iflah olmam sanırım
sahur
2 h yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin
(spordan önce sade kahve 12-3 arası yeşilçay içiyorum)
iftar
300 ml su
1 kase kabak çorbası
mantıdan az yedim sarmadan 5-6 tane gerisini hatırlamıyorum
çiğköfteden baya yedim 1.5 lavaş(ev yapımı) ve salata
çiğköftenın yağı çok az yarım çay bardağı gelir en fazla tam hesaplamadım
2 lt su hedefliyorum
spor yapacağım mutlaka 45-50 dklık yarını ve perşembeyi hafif geçirmeye çalışacağım menü planlarımı yaptım
Bu kadar yürümek yeterli egzersiz yapma canım. Cezanı çekmişsin zaten.Herkes yaziyorken bende paylaşayım
Sabah 8.30da
2 tereyağlı yumurta
Çeyrek tam buğday ekmeği çay
Öğlen 12 de
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 kâse yoğurt
Akşam 6 da
1 tabak taze bakla yemeği
1 çeyrek tam buğday ekmeği
1 kâse yoğurt
Bitmediiiiii
1 dilim baklavakendime ceza olarak 10 km yürüdüm bacaklarimi hissetmiyorum birazdan Bacak ağrılarım geçince 40 dakika egzersiz yapacağım
Yeter mi diyorsun kaptanBu kadar yürümek yeterli egzersiz yapma canım. Cezanı çekmişsin zaten.
Yeter mi diyorsun kaptanbak buna çok sevindim iflahım kaydı yorgunluktan bi daha ağzıma surmeyecem 1 haftadır yarı aç yarı tok yatıyorum baklavayla heba etmiycem
Bendim o benn :) dur hemen yazayım kızAysegul 6666 Antep sıkması kac kalori bir tanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?