aynı benim eşim acayip Abur cubur düşkünü ve çocuklara da aşıladı bu huyunu çok tartışıyoruz bu konuda ister istemez aklın kayıyorTeşekkür ederim amin. Ben çocuklara pek almıyorum kendim yapmaya çalışıyorum bana kızıp güya iyilik yapıyor çocuklara sağolsun olan bana oluyor. Evde olunca da insan yemek istiyor
maşallah ya nasıl kilo verdin öyle tebrik ederimgeçen hafta:87.9
bu hafta:86.0
2-3 gündür spor yapamıyorum ağrıdan bugün yapacağım inşallah
Bizde de telefonu almıyorlar ellerine ama televizyon izliyorlar ve artık şu kadar izle bu kadar izle diyemiyorum kurallarımız esnedi birazKaptanım çoluk çocuktan fırsat bulup kk giremiyorum.Ha bir de evde oldukları için telefonim elime geçmiyor.Alsam ya şarjı bitiyor ya da elimden kapıyorlar.Çocuklara da birşey diyemiyorum psikolojileri mahvolmuş evde kala kala.
Eh daha ne olsun tebrik ederimBen 63.600 olmuşum 65 bi haftada 1.5 kilo vermisim.ins devamı gelir
Ben 63.600 olmuşum 65 bi haftada 1.5 kilo vermisim.ins devamı gelir
Evet yanlış yazmışım 85den 83.600Yanlış mı yazdın Ecem sanki ben seni daha fazla hatırlıyorum?
Teşekkür ederim canım son iki güne kadar iyi geldim ama son iki gün 1 haftalık yemek yedim sanırım evde tek olduğum için köye gidince de topluca yediğimiz için o kadar yemek yedim evde tek olunca canım pek bi yemek istemiyor ama kalabalıkta gerçekten çok yiyebiluyormus insanGeçmiş olsun canım. Kardesin hayırlısıyla bebeğine kavuşur inşallah..
Tebrik ederim canım menulerinden beklenen bir sonuctu
Ne haddimize sen bize Önerilerde bulun, idolümsünBen şimdi mutfağa , yemek hazırlamaya gitmeden önce tartıldım. Burda iftar 7 de malum. Buraya ilk geldiğimde yani geçen hafta tam 67 ydim. Şuanda ise 64.7gün boyu yememek benim için çok iyi oluyor. Biraz daha dikkat edebilsem ve spora ağırlık verebilsem keşke bunlar için önerilere açığım. Sonuç olarak:
67-64.7=2.3 kg vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?