Çok iyi anlıyorum hatta yan yatakta bir anne bebeğini emzirdiğinde sesimle ağladığım zamanları bilirim sütlerim dolup taşardı sağıp sağıp biberonla götürürlerdi sen yazınca o günler geldi aklıma Allah yavrularımıza sağlık versinZaten 56 ile mezun oldum.Ama ramazanda +gördüm.Sadece dua ediyoruz.Ama kardeşim çok uzuluyo.Kiyamiyorum işte.Insallah daha iyi olur.
Merhaba Gülce Su, çok güzel yazmışsın, tebrik ederim. Öpüyorum seni güzel kızmerhaba ben Gülce Su Ebru'nun kızıyım. Mesaj yazmayı çok merak ettiğim için annem izin verdi.
Merhabalar gülce sumerhaba ben Gülce Su Ebru'nun kızıyım. Mesaj yazmayı çok merak ettiğim için annem izin verdi.
Merhaba gülce ne güzel yazmışsın imla kurallarına da çok uygun yazıyorsun tebrik ediyorum senimerhaba ben Gülce Su Ebru'nun kızıyım. Mesaj yazmayı çok merak ettiğim için annem izin verdi.
Amin.insallah.cok zormus ama eve cıktı bugün beşiği boş diye ağlıyo kardeşim.Allah bilir onun nasıl yanıyo yüreği.Rabbim iyilik sağlık versin inşallah hemen.Çok iyi anlıyorum hatta yan yatakta bir anne bebeğini emzirdiğinde sesimle ağladığım zamanları bilirim sütlerim dolup taşardı sağıp sağıp biberonla götürürlerdi sen yazınca o günler geldi aklıma Allah yavrularımıza sağlık versin
Çok sağol canım.Gececek inşallah.Dua ediyoruz.Hem lohusa psikolojisi hem üzüntü hepsi zor geliyo tabi.Ilk defa yaşıyoruz böyle biseyi.Ama iyi olacak cimcimemiz de inşallahdira90 canım kardeşinin gözü aydın hayırlısıyla hastaneden de çıkar inşallah kendini yalnız hissetmesin birçok insanın yaşayabileceği bir durum. Bebeğine kavuşacağı birlikte yaşayacakları güzel anlara odaklanmaya çalışsın hepsi geçiyor bunların. Birer anı olarak kalacak bütün yaşadıkları
Teşekkür ederim amin. Ben çocuklara pek almıyorum kendim yapmaya çalışıyorum bana kızıp güya iyilik yapıyor çocuklara sağolsun olan bana oluyor. Evde olunca da insan yemek istiyorüzülme bence, gerçekten menülerine suyuna sporuna bakıyorum bu şartlarda verememen çok zor eğer ki gizli gizli birşey yemiyorsan
. İnşallah Ebrucuğum ama bu ramazanın 2. Tartısı
Ay canım ne tatlı baban varmış ne kadar güZel iyi niyetiyle saf duygularıyla sana birşeyler yollamış çok seviyorum bu tarz fedakar babaları imreniyorum
Maşallah size Allah sizi ayırmasın hep mutlu olun inşallah
Canım benim hoşgeldin.. Yüzümüzde bir tebessüm ettin, ne iyi ettin.. öpüyorum senimerhaba ben Gülce Su Ebru'nun kızıyım. Mesaj yazmayı çok merak ettiğim için annem izin verdi.
Geçmiş olsun canım. Kardesin hayırlısıyla bebeğine kavuşur inşallah..Bikac gündür baya zor günler geçiriyorum.Kardesim doğum yaptı ama bebeği acilen yogunbakima aldılar.Bi de üstüne sokağa çıkma kısıtlaması var.Elimiz kolumuz bağlı.
Sabah tartıldım 57.5 kg cıktı.Regl olcam oyuzden de olabilir bi de uykusuzluk var.
Tebrik ederim canım menulerinden beklenen bir sonuctuGünaydın ben de az önce tartildim
geçen hafta 72 bu hafta 71
Kahvaltılımı da yazayım 2 haşlanmış yumurta 5 siyah 5 yeşil zeytin domates salatalık nane bol eksili bir gün olsun
küçük kızıyım
Merhabalar gülce susen ebrunun küçük kızı mısın acaba büyük kızı mı:)
Küçük kızıyım.
Merhabalar gülce susen ebrunun küçük kızı mısın acaba büyük kızı mı:)
Teşekkür ederim. Birinci sınıfa gidiyorum.Merhaba gülce ne güzel yazmışsın imla kurallarına da çok uygun yazıyorsun tebrik ediyorum seni
Memnun oldum canım :) evde annenle ve ailenle geçen bu zamanı umarım güzel değerlendiriyorsundur. Bu kadar uzun süreli zaman her zaman ele geçmez:) iyi günler tatlı kızımküçük kızıyım
Küçük kızıyım.
sahurda çok fazla yiyince bu sefer de susuzluk oluşuyor normal kahvaltı şeklinde gitsen artık daha iyi olur h yumurta domates salatalık(içlerindeki su oranı fazla yemek lazım) kuruyemişler de çok tok tutuyor bu hafta daha iyi geçer umarımGeçen hafta: 75,2 kg
Bu hafta:76,3 kg
Fark: +1,100 gr
Şaşkınlıklar içindeyim aç kalıcam diye korkumdan sahurda yedim de yedim sanki ondan böyle oldu.
Kaptanım çoluk çocuktan fırsat bulup kk giremiyorum.Ha bir de evde oldukları için telefonim elime geçmiyor.Alsam ya şarjı bitiyor ya da elimden kapıyorlar.Çocuklara da birşey diyemiyorum psikolojileri mahvolmuş evde kala kala.
Waoowwwgeçen hafta:87.9
bu hafta:86.0
2-3 gündür spor yapamıyorum ağrıdan bugün yapacağım inşallah
Oooo süpersin fıstığıım, maşallahgeçen hafta:87.9
bu hafta:86.0
2-3 gündür spor yapamıyorum ağrıdan bugün yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?