Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten 56 ile mezun oldum.Ama ramazanda +gördüm.Sadece dua ediyoruz.Ama kardeşim çok uzuluyo.Kiyamiyorum işte.Insallah daha iyi olur.
Çok iyi anlıyorum hatta yan yatakta bir anne bebeğini emzirdiğinde sesimle ağladığım zamanları bilirim sütlerim dolup taşardı sağıp sağıp biberonla götürürlerdi sen yazınca o günler geldi aklıma Allah yavrularımıza sağlık versin

dira90 canım kardeşinin gözü aydın hayırlısıyla hastaneden de çıkar inşallah kendini yalnız hissetmesin birçok insanın yaşayabileceği bir durum. Bebeğine kavuşacağı birlikte yaşayacakları güzel anlara odaklanmaya çalışsın hepsi geçiyor bunların. Birer anı olarak kalacak bütün yaşadıkları

Amin.insallah.cok zormus ama eve cıktı bugün beşiği boş diye ağlıyo kardeşim.Allah bilir onun nasıl yanıyo yüreği.Rabbim iyilik sağlık versin inşallah hemen.

Çok sağol canım.Gececek inşallah.Dua ediyoruz.Hem lohusa psikolojisi hem üzüntü hepsi zor geliyo tabi.Ilk defa yaşıyoruz böyle biseyi.Ama iyi olacak cimcimemiz de inşallah

Teşekkür ederim amin. Ben çocuklara pek almıyorum kendim yapmaya çalışıyorum bana kızıp güya iyilik yapıyor çocuklara sağolsun olan bana oluyor. Evde olunca da insan yemek istiyor

Geçmiş olsun canım. Kardesin hayırlısıyla bebeğine kavuşur inşallah..

Günaydın ben de az önce tartildim
geçen hafta 72 bu hafta 71
Kahvaltılımı da yazayım 2 haşlanmış yumurta 5 siyah 5 yeşil zeytin domates salatalık nane bol eksili bir gün olsun
Tebrik ederim canım menulerinden beklenen bir sonuctu

Geçen hafta: 75,2 kg
Bu hafta:76,3 kg
Fark: +1,100 gr

Şaşkınlıklar içindeyim aç kalıcam diye korkumdan sahurda yedim de yedim sanki ondan böyle oldu.
sahurda çok fazla yiyince bu sefer de susuzluk oluşuyor normal kahvaltı şeklinde gitsen artık daha iyi olur h yumurta domates salatalık(içlerindeki su oranı fazla yemek lazım) kuruyemişler de çok tok tutuyor bu hafta daha iyi geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…