Geçen hafta: 75,2 kg
Bu hafta:76,3 kg
Fark: +1,100 gr
Şaşkınlıklar içindeyim aç kalıcam diye korkumdan sahurda yedim de yedim sanki ondan böyle oldu.
Günaydın kızlar büyük bi hüsrana uğradım bugün okadar spor yaptım yediklerime dikkat ettim 100 gram gitmiş
Geçen hafta; 55.00
Bugün; 54.9
Bazen gerÇekten anlamıyorum nasıl oluyor senin bazen menülerine yorum yapmıyorum çünkü genelde iyi oluyor bence haftaya gidecek sakın veremedim diyip moral bozup yemeye devam etmeGünaydın kızlar büyük bi hüsrana uğradım bugün okadar spor yaptım yediklerime dikkat ettim 100 gram gitmiş
Geçen hafta; 55.00
Bugün; 54.9
Bende anlamıyorum valla cnm son kilolar zor gider diyolar olabilirmi acaba diye düşünmeye başladımBazen gerÇekten anlamıyorum nasıl oluyor senin bazen menülerine yorum yapmıyorum çünkü genelde iyi oluyor bence haftaya gidecek sakın veremedim diyip moral bozup yemeye devam etme
Kaçtı hedefinBende anlamıyorum valla cnm son kilolar zor gider diyolar olabilirmi acaba diye düşünmeye başladım
Bikac gündür baya zor günler geçiriyorum.Kardesim doğum yaptı ama bebeği acilen yogunbakima aldılar.Bi de üstüne sokağa çıkma kısıtlaması var.Elimiz kolumuz bağlı.Kızlar listede olan olmayan herkesten kilo bildirimi bekliyorum mutlaka. Bunadira90 3oglanannesi ve Arc-en-ciel sizlerde dahil kızlar.
50 kilo cnmKaçtı hedefin
Bikac gündür baya zor günler geçiriyorum.Kardesim doğum yaptı ama bebeği acilen yogunbakima aldılar.Bi de üstüne sokağa çıkma kısıtlaması var.Elimiz kolumuz bağlı.
Sabah tartıldım 57.5 kg cıktı.Regl olcam oyuzden de olabilir bi de uykusuzluk var.
77.8Kızlar listede olan olmayan herkesten kilo bildirimi bekliyorum mutlaka. Bunadira90 3oglanannesi ve Arc-en-ciel sizlerde dahil kızlar.
hedefine az kalmışBikac gündür baya zor günler geçiriyorum.Kardesim doğum yaptı ama bebeği acilen yogunbakima aldılar.Bi de üstüne sokağa çıkma kısıtlaması var.Elimiz kolumuz bağlı.
Sabah tartıldım 57.5 kg cıktı.Regl olcam oyuzden de olabilir bi de uykusuzluk var.
Hımm ben bir kere 52 kg olmuştum ama bana yakışmadı halbuki boyuma göre çok iyi bir rakam boyun da 1,53 ama ben biraz etli kalmayı tercih ediyorum göbeğim gitsin varsın 60 kg olayım50 kilo cnm
Inşallah canım ya.Dikkat ediyorum ama Ramazanda hep +görüyorum.Galiba düzen bozulduğu içinGeçmiş olsun canım inşallah bir an önce annesinin yanına döner bebişSen yine de tedbirini elden bırakma canım. Biliyorsun ucu kaçınca toparlaması daha zor oluyor. O yüzden soruyorum sana da kilonu
Zaten 56 ile mezun oldum.Ama ramazanda +gördüm.Sadece dua ediyoruz.Ama kardeşim çok uzuluyo.Kiyamiyorum işte.Insallah daha iyi olur.hedefine az kalmış
Benimde ilk doğumumda bebeğim bendem ayrı yerdeydi 10 gün çok zor olmuştuama benim ve onun sağlığımız için daha iyi birşeydi sabrettim dua ettim kavuştum yavruma siz de dua edin minicik yavrum Allah sağlık versin
Hımm ben bir kere 52 kg olmuştum ama bana yakışmadı halbuki boyuma göre çok iyi bir rakam boyun da 1,53 ama ben biraz etli kalmayı tercih ediyorum göbeğim gitsin varsın 60 kg olayım
Hayırlı olsun canım, inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşur bebeğine.Bikac gündür baya zor günler geçiriyorum.Kardesim doğum yaptı ama bebeği acilen yogunbakima aldılar.Bi de üstüne sokağa çıkma kısıtlaması var.Elimiz kolumuz bağlı.
Bazen böyle oluyor, sıkma canını. Ödem vs de olabiliyor sonra birden bire iniyor. Senin menülerin gayet güzeldi bence, bi iki gün içinde birden düşecektir..Günaydın kızlar büyük bi hüsrana uğradım bugün okadar spor yaptım yediklerime dikkat ettim 100 gram gitmiş
Geçen hafta; 55.00
Bugün; 54.9
Sagol canım.Insallah.Haber bekliyoruz oyleHayırlı olsun canım, inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşur bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?