Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben geldim :KK200: Çok şükür bugün daha iyiydim. Oruç tutabildim ama üzerimde bir halsizlik kırgınlık vardı. İftarda çok fena şeyler kaçırdım ama sanırım ondan sonra kendime geldim. Dün çok ama çok kötüydüm. Şimdi şükür sorun kalmadı.

Kötü de olsa menümü yazayım. Dünkü hastalıktan sonra kendimi bıraktım biraz maalesef. Umarım cumaya kadar toparlarım kendimi :dua::dua:

Sahur
4 tane sigara böreği
1 tane haşlanmış yumurta

İftar
1 tabak patatesli tavuk yemeği
1,5 el büyüklüğünde pide
Salata
5 tane küçük baklava arası dondurma

21:00
1 avuç antep fıstığı ve kaju

Biliyorum batırdım ama bir yerden düzeltmem lazım diye yazdım menümü. Yarın çok daha iyi olur umarım.

İyi akşamlar herkese..
Sahur
1 kase ekşili çorba
6 yeşil zeytin
2 ince dilim pastırma

16.00
1 elma
1 salatalık

İftar
1 tabak etli yeşil fasulye
3 kaşık pirinç pilavı

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş.

Benim yediklerimin yanında pilav çok masum kalmış. Afiyet olsun :KK68: Sınav ertelendi canım siz ne durumdasınız? Umarım oğlunu olumsuz etkilememiştir. Biz sevindik çünkü biraz eksiğimiz vardı.

Kızlar ben geldim :KK200: Çok şükür bugün daha iyiydim. Oruç tutabildim ama üzerimde bir halsizlik kırgınlık vardı. İftarda çok fena şeyler kaçırdım ama sanırım ondan sonra kendime geldim. Dün çok ama çok kötüydüm. Şimdi şükür sorun kalmadı.
İyileşme çok sevindim canım, Rabbim sağlık versin önce, kiloyu yine verirsin inşallah..

Benim yediklerimin yanında pilav çok masum kalmış. Afiyet olsun :KK68: Sınav ertelendi canım siz ne durumdasınız? Umarım oğlunu olumsuz etkilememiştir. Biz sevindik çünkü biraz eksiğimiz vardı.
teşekkür ederim canım, pilavı güya ev ahalisine pişirmiştim, ben yemicektim ama dayanamadım..
Sınavın ertelenmesine önce üzüldük, oğlum artık sürecin uzamasından sıkılmıştı, hayırlısı olsun dedik..bizim de eksiğimiz var ama olduğu kadar artık...
İnşallah bu süreçte sizde eksiklerinizi toparlarsınız..

teşekkür ederim canım, pilavı güya ev ahalisine pişirmiştim, ben yemicektim ama dayanamadım..
Sınavın ertelenmesine önce üzüldük, oğlum artık sürecin uzamasından sıkılmıştı, hayırlısı olsun dedik..bizim de eksiğimiz var ama olduğu kadar artık...
İnşallah bu süreçte sizde eksiklerinizi toparlarsınız..

Oğluna ilet lütfen her işte bir hayır vardır. Sakın sıkmasın canını. Bu iki haftayı güzelce değerlendirsin :KK68:

Öğünlerin çok hafif olduğu için bis... erimiştir bile, makarna sağlıksız ama az yemişsin zaten..ben de uzun zaman sonra pirinç pilavı yedim bugun:KK43:
Baya az kalorili bi gün olmuş, afiyet olsun 👍
Teşekkür ederim canım :) sana da afiyet olsun menün gayet güzel. Pirinç pilavını az yemişsin canım sorun olmaz ki. Aslında ölçüyü kaçırmadığımız sürece de yememiz gerekiyor. Vücudun alışması gerekiyor. Hedefe ulaştıktan sonra kilomuzu koruma döneminde yemediğimiz şeyleri birden yiyince vücut şaşırıyor. Bu da metabolizmayı etkiliyor. Ama az da olsa yemiş olsak vücut bu tarz yiyeceklere alışık olduğu için normal karşılıyor. Tabiki ölçüyü kaçırmadığımız müddetçe :KK36:

Teşekkür ederim canım :) sana da afiyet olsun menün gayet güzel. Pirinç pilavını az yemişsin canım sorun olmaz ki. Aslında ölçüyü kaçırmadığımız sürece de yememiz gerekiyor. Vücudun alışması gerekiyor. Hedefe ulaştıktan sonra kilomuzu koruma döneminde yemediğimiz şeyleri birden yiyince vücut şaşırıyor. Bu da metabolizmayı etkiliyor. Ama az da olsa yemiş olsak vücut bu tarz yiyeceklere alışık olduğu için normal karşılıyor. Tabiki ölçüyü kaçırmadığımız müddetçe :KK36:
Ne güzel bi yorum, ne güzel bi bakış açısı..👍
Haklısın, sonuçta ömür boyu pirinç pilavı dan uzak duramayacağıma göre ölçülü ve az yemek en mantıklısı...
Ben zaten bazı yiyecekleri komple yasaklayan diyetlere karşıyım kendi adıma..

Hepinize hayırlı akşamlar kızlar

Sahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
Çay ve salatalık

Saat 14.00
1 avuç karışık fındık ve antep fıstığı

Saat 16.30
4 tane bis...lata :KK43: tutamadım :KK43:

İftar 20.10
4 yk makarna
1 kase marul cacığı
3 hurma
Çay

2 litre su
10 mekik :confused:
100 ip atlama

Benden hiç farkın kalmamış bugün :KK48::KK48: Ama sen ekstradan spor yapmışsın. Kendini çok aç bıraktığın için dayanamamışsın o bisküvilere.

Benim diyette en büyük sınavım bu pasta tatlılarla oluyo, hafta da 2-3 kere pasta kek tatlı vs pişiyor bizim evde, biri bitmeden diğerinin planını yapıyorlar..gözümün önünde olunca da yemeden dayanmak çok zor oluyor:işsiz:

Evde olmadıkları zaman kolay oluyor aslında ama ben dün bir şey fark ettim. Her zaman tatlı aldığımız çok kaliteli bir pastahane var burada. Eşim dün tatlı alırken orada kalmamış. Başka yerden almış. İnanır mısın tadına bile bakmadım. :olamaz::olamaz: Bir ara hastanede de tatlı getirmişlerdi arkadaşlar. Önce nereden alındığına baktım. Benim beğendiğim yerden değil de adını duymadığım başka bir yerden almışlardı. Hiç canım çekmedi :KK70::KK70:Biraz fazla seçiciyim ama yine de buluyorum yiyecek iyi bir yer :oops:

Iyi geceler kızlar
Bende menumü paylaşıp kacayim çok yorgunum uykum var bugün bende batırmış olabilirim ama eşim evde olunca ne kadar dikkat etsemde tek olduğum gibi edemiyirum
Sabah 11 de
1 kaşarlı sucuklu tost🙄🙄🙄 (Eşim sabah uyanıp hazırlamış yok diyip kirazmazdım😶😶😶😶🤔)
Akşam 6 da 1 küçük boy lahmacun
Domates salatalık
Bol bol su miktarı yazmıyorum çünkü çok su içiyorum 🙄
30 dakika egzersiz 45 dakika leslie
Şu an ayakta duracak halim yok kendimi çok yorgun hissediyorum

Selamlar :KK54: önce menüm

Sahur, 1 has. Yum., 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 tk tahin pekmez

Saat 16.00 2 adet Antep sikma

18.30 1 adet salatalık

İftar 20.00
1 kase çorba, 4 yk musakka, 6 yk peynirli sade makarna

Spor şimdi yapacağım, 1.5 lt kadar su içtim sahura kadar 2 yi geçer.

Iyi geceler kızlar
Bende menumü paylaşıp kacayim çok yorgunum uykum var bugün bende batırmış olabilirim ama eşim evde olunca ne kadar dikkat etsemde tek olduğum gibi edemiyirum
Sabah 11 de
1 kaşarlı sucuklu tost🙄🙄🙄 (Eşim sabah uyanıp hazırlamış yok diyip kirazmazdım😶😶😶😶🤔)
Akşam 6 da 1 küçük boy lahmacun
Domates salatalık
Bol bol su miktarı yazmıyorum çünkü çok su içiyorum 🙄
30 dakika egzersiz 45 dakika leslie
Şu an ayakta duracak halim yok kendimi çok yorgun hissediyorum
Enisteler sagolsunlar.. Geçen hafta Gonulcugumun eşi, bu hafta seninki 🤣🤣🤣
Ama benim rakipler dişli tabi herşeye rağmen direniyolar😁

İyi geceler arkadaşlar. Grupta benim gibi tatlıya dayanamayan arkadaşları gördükçe seviniyorum 😄ama Ramazan bitince daha çok dikkat edeceğimize inanıyorum az kaldı herşey daha güzel ve özenli olacak inşallah. Benim menüm :

sahur
1 kase zerdeçallı yoğurt

iftar
2 biber dolması
1 kase cacık
Yarım kase tavuk çorbası

1 kahve yanında çikolatalı gofret (az kaldı bitmek üzere 🤣)
2 lt su

Back
X