- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar herkese..
Sahur
1 kase ekşili çorba
6 yeşil zeytin
2 ince dilim pastırma
16.00
1 elma
1 salatalık
İftar
1 tabak etli yeşil fasulye
3 kaşık pirinç pilavı
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş.
İyileşme çok sevindim canım, Rabbim sağlık versin önce, kiloyu yine verirsin inşallah..Kızlar ben geldimÇok şükür bugün daha iyiydim. Oruç tutabildim ama üzerimde bir halsizlik kırgınlık vardı. İftarda çok fena şeyler kaçırdım ama sanırım ondan sonra kendime geldim. Dün çok ama çok kötüydüm. Şimdi şükür sorun kalmadı.
teşekkür ederim canım, pilavı güya ev ahalisine pişirmiştim, ben yemicektim ama dayanamadım..Benim yediklerimin yanında pilav çok masum kalmış. Afiyet olsunSınav ertelendi canım siz ne durumdasınız? Umarım oğlunu olumsuz etkilememiştir. Biz sevindik çünkü biraz eksiğimiz vardı.
Ben bi kaç gündür, bu hafta + olduğum için depresyona ve umutsuzluğa girmiştim, sanki bi daha veremeyecekmişim gibi hissetmeye başlamıştım ama bugun düzeldim biraz şükür...Ben yokken her şey yolunda mıydı? Herkes iyi mi?
İyileşme çok sevindim canım, Rabbim sağlık versin önce, kiloyu yine verirsin inşallah..
teşekkür ederim canım, pilavı güya ev ahalisine pişirmiştim, ben yemicektim ama dayanamadım..
Sınavın ertelenmesine önce üzüldük, oğlum artık sürecin uzamasından sıkılmıştı, hayırlısı olsun dedik..bizim de eksiğimiz var ama olduğu kadar artık...
İnşallah bu süreçte sizde eksiklerinizi toparlarsınız..
Ben bi kaç gündür, bu hafta + olduğum için depresyona ve umutsuzluğa girmiştim, sanki bi daha veremeyecekmişim gibi hissetmeye başlamıştım ama bugun düzeldim biraz şükür...
Teşekkür ederim canım :) sana da afiyet olsun menün gayet güzel. Pirinç pilavını az yemişsin canım sorun olmaz ki. Aslında ölçüyü kaçırmadığımız sürece de yememiz gerekiyor. Vücudun alışması gerekiyor. Hedefe ulaştıktan sonra kilomuzu koruma döneminde yemediğimiz şeyleri birden yiyince vücut şaşırıyor. Bu da metabolizmayı etkiliyor. Ama az da olsa yemiş olsak vücut bu tarz yiyeceklere alışık olduğu için normal karşılıyor. Tabiki ölçüyü kaçırmadığımız müddetçeÖğünlerin çok hafif olduğu için bis... erimiştir bile, makarna sağlıksız ama az yemişsin zaten..ben de uzun zaman sonra pirinç pilavı yedim bugun
Baya az kalorili bi gün olmuş, afiyet olsun![]()
Ne güzel bi yorum, ne güzel bi bakış açısı..Teşekkür ederim canım :) sana da afiyet olsun menün gayet güzel. Pirinç pilavını az yemişsin canım sorun olmaz ki. Aslında ölçüyü kaçırmadığımız sürece de yememiz gerekiyor. Vücudun alışması gerekiyor. Hedefe ulaştıktan sonra kilomuzu koruma döneminde yemediğimiz şeyleri birden yiyince vücut şaşırıyor. Bu da metabolizmayı etkiliyor. Ama az da olsa yemiş olsak vücut bu tarz yiyeceklere alışık olduğu için normal karşılıyor. Tabiki ölçüyü kaçırmadığımız müddetçe![]()
Hepinize hayırlı akşamlar kızlar
Sahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
Çay ve salatalık
Saat 14.00
1 avuç karışık fındık ve antep fıstığı
Saat 16.30
4 tane bis...latatutamadım
İftar 20.10
4 yk makarna
1 kase marul cacığı
3 hurma
Çay
2 litre su
10 mekik
100 ip atlama
Benim diyette en büyük sınavım bu pasta tatlılarla oluyo, hafta da 2-3 kere pasta kek tatlı vs pişiyor bizim evde, biri bitmeden diğerinin planını yapıyorlar..gözümün önünde olunca da yemeden dayanmak çok zor oluyor![]()
Enisteler sagolsunlar.. Geçen hafta Gonulcugumun eşi, bu hafta seninkiIyi geceler kızlar
Bende menumü paylaşıp kacayim çok yorgunum uykum var bugün bende batırmış olabilirim ama eşim evde olunca ne kadar dikkat etsemde tek olduğum gibi edemiyirum
Sabah 11 de
1 kaşarlı sucuklu tost(Eşim sabah uyanıp hazırlamış yok diyip kirazmazdım
)
Akşam 6 da 1 küçük boy lahmacun
Domates salatalık
Bol bol su miktarı yazmıyorum çünkü çok su içiyorum
30 dakika egzersiz 45 dakika leslie
Şu an ayakta duracak halim yok kendimi çok yorgun hissediyorum
Çokheveslenme enisten dun geldi bugunn gittiEnisteler sagolsunlar.. Geçen hafta Gonulcugumun eşi, bu hafta seninki
Ama benim rakipler dişli tabi herşeye rağmen direniyolar![]()
Çokheveslenme enisten dun geldi bugunn gittibeni gecemeyeveksin
![]()