- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Cok tatliKızlar bakın çocuklarla Ramazan davulcusu yaptık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatliKızlar bakın çocuklarla Ramazan davulcusu yaptık![]()
aynen öyle gerçi 10 dk sürdü sonra tekrar koltuklarda zıplamaya devam pil tutmuş gibiler hiç enerjileri bitmiyor maşallah bende kendimi şarj edecek şeyi bulsam ne güzel olacakYa çok güzel olmuş bizde oğlumla hergun biseyler yapmaya çalışıyoruz böyle.Yoksa onları zaptetmek çok zor.
Cok tatli... elinize sağlık
![]()
Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsınızKızlar günaydın
Dün akşam yada sahurda yediklerim dokundu galiba çok hastayım. Sabaha karşı 5 ' te maalesef orucum da bozuldu. Mide ağrısı, bulantı, kusma, ishal çok kötüydüm. Şimdi biraz daha geceye göre ağrılarım yok ama sanki her an yeniden ağrıyacakmış gibi bir his var. Umarım yediklerim dokunmuştur. Çünkü büyük kız da benimle aynı. Eşim de ve küçük kız da hiçbir şey yok.
Hay Allahım ne oluyor bize böyleBende burdayım kızlar bdv de dert okuyomgönül senin bunalım hali bana da gecti bacım sabahtan beri yataktan çıkamadım
Bahar yorgunluğu diyelim biz. Her bunalımımızın bir kulbu var zaten bu da bahar olsun :)) etmeye çalışıyorum da vücut kitlendi zaar rakam bile oynamıyoHay Allahım ne oluyor bize böyle
Biç oradaki dertleri okuyup dertlenemem benim derdim bana yetiyor
Diyetine dikkat et bak cuma günü gelince birden içimden canavar çıkabilir![]()
Bende de pek ilerleme yok bi ileri bi geri ama ben son 3 gün falan atağa geçiyorum. Bir de kuru dolma yaptım eşim gitti işe evde tekim ve hergün o dolmayı ve tabi mozaik pastayı bitirmeye çalışıyorum o bakalım nasıl etki edecek. İkisi de öyle lezzetli ki mümkün değil atamam yenecek oBahar yorgunluğu diyelim biz. Her bunalımımızın bir kulbu var zaten bu da bahar olsun :)) etmeye çalışıyorum da vücut kitlendi zaar rakam bile oynamıyo![]()
komşulara versen daha iyi olur sanki dolma neyse de mozaik pastaBende de pek ilerleme yok bi ileri bi geri ama ben son 3 gün falan atağa geçiyorum. Bir de kuru dolma yaptım eşim gitti işe evde tekim ve hergün o dolmayı ve tabi mozaik pastayı bitirmeye çalışıyorum o bakalım nasıl etki edecek. İkisi de öyle lezzetli ki mümkün değil atamam yenecek o![]()
Mozaik pasta bitmedi mi daha?Bende de pek ilerleme yok bi ileri bi geri ama ben son 3 gün falan atağa geçiyorum. Bir de kuru dolma yaptım eşim gitti işe evde tekim ve hergün o dolmayı ve tabi mozaik pastayı bitirmeye çalışıyorum o bakalım nasıl etki edecek. İkisi de öyle lezzetli ki mümkün değil atamam yenecek o![]()
Öğünlerin çok hafif olduğu için bis... erimiştir bile, makarna sağlıksız ama az yemişsin zaten..ben de uzun zaman sonra pirinç pilavı yedim bugunHepinize hayırlı akşamlar kızlar
Sahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
Çay ve salatalık
Saat 14.00
1 avuç karışık fındık ve antep fıstığı
Saat 16.30
4 tane bis...latatutamadım
İftar 20.10
4 yk makarna
1 kase marul cacığı
3 hurma
Çay