Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Farkettim de 11 den beri uyanığm ama hiç su içmemişim hiç aklıma gelmiyor su içmek

Evdekilerden farklı giyinmek istiyorm artık ama beden olarak emin olamadm 48 ler mitmiş 46 aşsam mı diz üzerinden daha kısa durur mu galan diye emin olamadm bne yapsam

Evdekilerden farklı giyinmek istiyorm artık ama beden olarak emin olamadm 48 ler mitmiş 46 aşsam mı diz üzerinden daha kısa durur mu galan diye emin olamadm bne yapsam

Fikir sahibi olmak adina evdekileri dene demiştim canim. İnsan deneyip daha iyi görebiliyor sanki Örneğin bunun daha kısasi daha bolu olsa yada daha uzunu dari vs...

Son düzenleme:

Bu dönem kıyafet almak için hiç uygun bir dönem değil bence canım. Ayrıca şu an zayıflama aşamasında olduğun için yakın zamanda aldığın kıyafetler sana bol gelmeye başlayacak. Yenilenme için bence biraz daha bekle. Hem virüs derdi azalmış olur hem de sen biraz daha zayıflamış olursun. Benim de kıyafet ihtiyacım var ama bekleyeceğim biraz daha.

Bir beden küçük al o zaman illa ki alacaksan hiç olmazsa onun içine girebilmek için zayıflarsın. Ben öyle bir elbise almıştım ve yaz gelince çok rahat girdim içine

Kızlar bu arada kargoda çalışan iki kişiye covid 19 teşhisi konulmuş bizim burada. Kargolar bu ara çok riskli. Yazık adamlara da. Çok mecbur kalmadıkça kargo kullanmamak lazım. Gelen kargoları da dikkatli açmak ve kullanmak lazım. Aklınızda olsun.

Hayat neşemi getirmeye çalışıyorum yenilenmeye ihtiyacım var ve zaten sürekli tasarruf modunda olduğum için düzgün kıyafetim yok. Genelde evde de çamaşır sulu delik şeyler ya da eşofman giyiyorum gördüm ki bu fedakarlıkların bi değeri olmuyor ben de bu sene kendime bi güzellik yapmak istiyorum.
Şu psikolojimle daha fazla zayıflayamıyorum yaşama hevesimi getirmem lazım.
Az çok beni tanımışsınızdır psikolojik olarak inişler çıkışlar içindeyim tooarlanmam lazım hayattan kendimi çok soyutlafım evlendiğimden beri.

Canım mutlaka hergün yaz buraya, inan yazacağını bilmek bile insanı durduruyor yeme içme konusunda
Değişiklik iyi olur tabi, ama bu süreçte mağazaya gidip deneme. Evde deneyip olmazsa değişim için geri gönderme şansın yok mu?

Kizlar canım acayip yumurtalı ekmek çekiyor. Yağda kizarttigimizdan. İftarda 1 kase çorba yanında 3 dilim çavdar ekmeginden yumurtalı ekmek yesem çok mu olur

Son düzenleme:
Ben hiç online kıyafet almadm prosedürünü bilmiyorum olmazsa nasl göndericem falan filan o yğzden korkuyorm daha çok :)

Merhaba herkese.
Sonunda canlı derslerim bitti.
3 tane canlı dersim vardı bu gün.
Allah'ım şu hastalık geçse de tekrar okullar açılsa.
Tahtada mis gibi dersimizi anlatsak.
Ne kadar zor böyle.

Kizlar canım acayip yumurtalı ekmek çekiyor. Yağda kizarttigimizdan. İftarda 1 kase çorba yanında 3 dilim çavdar ekmeginden yumurtalı ekmek yesem çok mu olur
Canım, şimdi baktım 1 orta dilim ekmek 101 kaloriyken, 1orta dilim yumurtalı ekmek 178 kalori yazıyo.. ona göre düşün..
Canın çok istediyse çorbayla beraber 2 dilim ye bence..

Kaptanım ben bu gün canlı yayınlardan ancak fırsat buldum yazını okumayı. Ve 1.5 litre içtim.

Ben hiç online kıyafet almadm prosedürünü bilmiyorum olmazsa nasl göndericem falan filan o yğzden korkuyorm daha çok :)
Ben bi kaç kere aldım, bazısı nette göründüğünden daha kalitesiz çıktı, bazısı anormal küçük yada büyük oldu, değiştirmek için tekrar benim kargoya vermem gerekti, küçüğünü getirttim giremedim, 1 beden büyüğü çuval gibi oldu, eşim bi kaç kere kargoya gidip geldikten sonra cinnet geçirdi en sonunda elimde kalan sıfır ürünü benden zayıf olan bi tanıdığıma hediye ettim..
Ha arada bi iki kerede güzel, kaliteli, bedeni uygun denk geldi.. ama artık dokunup görmeden almak istemiyorum..

@LAdyLine Geldim kaptanım.Dun tartıldım ama Ramazan geldiğinden beri -gormedim bi de üstüne 57.6 kg takılı kaldı tartım.Moralim bozuldu.Reglim henüz bitti.Ama yinede hergun spor yapıyorum.Bide yediklerime de dikkat ediyorum.Ama aşırı bi siskinlik var karnimda.

İşte benm korkum da bu mağazaya da gidemiyorum :) 1 ay daha bekleyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…