Sağol cnm yok değil şükür çaydanlık komple dökülmedi allahtanÇok üzüldm canımm umarım ağır bir yanık değildir çabucak geçer
Farkettim de 11 den beri uyanığm ama hiç su içmemişim hiç aklıma gelmiyor su içmekAynen canım. Sen benim eski hallerimi bilmiyorsun. Daha önce de söylemiştim. Su içmeyi çok severim. Ama son zamanlarda sanırım çok fazla çay kahve tükettiğim için suyu normalden az içiyordum. Şimdi onları azalttım biraz. Onun yerine suyu koydum tekrar. Su hayattır
Evdekilerden farklı giyinmek istiyorm artık ama beden olarak emin olamadm 48 ler mitmiş 46 aşsam mı diz üzerinden daha kısa durur mu galan diye emin olamadm bne yapsamKaptanım rica ediyorum 900 gram
Aaa çok sevindim birlikte yarışıcaz holeyy
Hoşgeldin canım.. Ebru ben. 37 yasindayim. öncelikle azminizden ötürü tebrik ederim.. asla pesetmemis birini gördüm okurken.. 5 kiloya yakında ben doğmuşum ve 38 beden çocukken falan giymisimdir herhalde genç kızlık ergenlik bile 40 bedendi. Evlendigimde 67 ile evlenmistim 42 beden 2002 de bı dahada görmedim zatenbu arada bekarim hedefim 70 ilk etapta.. birlikte başarıcaz inaniyorum..
Gelmelisin bence de hedeflerden uzaklasmamak için çok önemli burası.. evde olanları dene bence fikir sahibi olursun ne istediğini ve ne istemediğini anlaman açısından canim.. bu arada benimde hedefim Haziran 1 itibariyle 70 görmekti ama imkansız neredeyse.. kaplumbağa hizindayim..
Evdekilerden farklı giyinmek istiyorm artık ama beden olarak emin olamadm 48 ler mitmiş 46 aşsam mı diz üzerinden daha kısa durur mu galan diye emin olamadm bne yapsam
Gelecrğiö inşallah artık buralara gidişatı toparlamam lazım çünkü 1 temmuz 2020 ye kadar 71 kg olma hedefimden çoooo çok uzaklaşacağım yoksa ve vaktm çok az kaldı.
Ben hem uzun pant. Giyerim ama aetık biraz diz üstü şort (evde) kapri falan giymek istiyorm hep bacaklarımı saklama derdim vardı 2 gündür balkonda bacaklarımı güneşlendiriyorum hem kendime de yenilik olur defactodan bişeker baktm ama siparişe cesaret edemedim ya olmazsa die mağazaya da gidip denemek istemiyorum ne yapsam ki ya daha önce giymediğim tip şeyler old için ekstra cesaret edemedim şöle çiçekli hafif bol dizüstü şortlar var denesem mi hep düz pantolon giydim hayatım boyunca. Yenilenmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Evdekilerden farklı giyinmek istiyorm artık ama beden olarak emin olamadm 48 ler mitmiş 46 aşsam mı diz üzerinden daha kısa durur mu galan diye emin olamadm bne yapsam
Farkettim de 11 den beri uyanığm ama hiç su içmemişim hiç aklıma gelmiyor su içmek
Hayat neşemi getirmeye çalışıyorum yenilenmeye ihtiyacım var ve zaten sürekli tasarruf modunda olduğum için düzgün kıyafetim yok. Genelde evde de çamaşır sulu delik şeyler ya da eşofman giyiyorum gördüm ki bu fedakarlıkların bi değeri olmuyor ben de bu sene kendime bi güzellik yapmak istiyorum.Bu dönem kıyafet almak için hiç uygun bir dönem değil bence canım. Ayrıca şu an zayıflama aşamasında olduğun için yakın zamanda aldığın kıyafetler sana bol gelmeye başlayacak. Yenilenme için bence biraz daha bekle. Hem virüs derdi azalmış olur hem de sen biraz daha zayıflamış olursun. Benim de kıyafet ihtiyacım var ama bekleyeceğim biraz daha.
Canım mutlaka hergün yaz buraya, inan yazacağını bilmek bile insanı durduruyor yeme içme konusundaGelecrğiö inşallah artık buralara gidişatı toparlamam lazım çünkü 1 temmuz 2020 ye kadar 71 kg olma hedefimden çoooo çok uzaklaşacağım yoksa ve vaktm çok az kaldı.
Ben hem uzun pant. Giyerim ama aetık biraz diz üstü şort (evde) kapri falan giymek istiyorm hep bacaklarımı saklama derdim vardı 2 gündür balkonda bacaklarımı güneşlendiriyorum hem kendime de yenilik olur defactodan bişeker baktm ama siparişe cesaret edemedim ya olmazsa die mağazaya da gidip denemek istemiyorum ne yapsam ki ya daha önce giymediğim tip şeyler old için ekstra cesaret edemedim şöle çiçekli hafif bol dizüstü şortlar var denesem mi hep düz pantolon giydim hayatım boyunca. Yenilenmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Ben hiç online kıyafet almadm prosedürünü bilmiyorum olmazsa nasl göndericem falan filan o yğzden korkuyorm daha çok :)Canım mutlaka hergün yaz buraya, inan yazacağını bilmek bile insanı durduruyor yeme içme konusunda
Değişiklik iyi olur tabi, ama bu süreçte mağazaya gidip deneme. Evde deneyip olmazsa değişim için geri gönderme şansın yok mu?
Canım, şimdi baktım 1 orta dilim ekmek 101 kaloriyken, 1orta dilim yumurtalı ekmek 178 kalori yazıyo.. ona göre düşün..Kizlar canım acayip yumurtalı ekmek çekiyor. Yağda kizarttigimizdan. İftarda 1 kase çorba yanında 3 dilim çavdar ekmeginden yumurtalı ekmek yesem çok mu olur
Kaptanım ben bu gün canlı yayınlardan ancak fırsat buldum yazını okumayı. Ve 1.5 litre içtim.Kızlar üçer saat aralıklarla su bildirimi istiyorum herkesten. Aslında saat başı istemeyi düşündüm ama sanırım biraz ağır gelir. Önce bir 3 saat deneyelim. Saat 15:00 te oruçlu olanlar hariç diğerlerinden o saate kadar içilen su miktarını istiyorum. Takımın şu su meselesini bir çözelim. Ben dün 3 lt ye çıktım. Eski güzel günlerime yeniden döndüm. 1 su bardağı 200 ml. İsteyen su bardağı hesabı yapsın. İsteyen ml olarak ayrı hesaplasın. Ben iki şişe ayarladım kendime. 1 tanesi 1,5 litrelik diğeri 0,5 litrelik. 0,5 le içmesi çok kolay oluyor. Ve daha çok içiliyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Ben bi kaç kere aldım, bazısı nette göründüğünden daha kalitesiz çıktı, bazısı anormal küçük yada büyük oldu, değiştirmek için tekrar benim kargoya vermem gerekti, küçüğünü getirttim giremedim, 1 beden büyüğü çuval gibi oldu, eşim bi kaç kere kargoya gidip geldikten sonra cinnet geçirdiBen hiç online kıyafet almadm prosedürünü bilmiyorum olmazsa nasl göndericem falan filan o yğzden korkuyorm daha çok :)
Geldim kaptanım.Dun tartıldım ama Ramazan geldiğinden beri -gormedim bi de üstüne 57.6 kg takılı kaldı tartım.Moralim bozuldu.Reglim henüz bitti.Ama yinede hergun spor yapıyorum.Bide yediklerime de dikkat ediyorum.Ama aşırı bi siskinlik var karnimda.Yeni listeyi yapmam gerekiyor ama daha yapmam gereken bir sürü iş var. Saat 15:00 te su bildirimi için geleceğim. Herkes bildirim yapsın olur mu?
Efsun64 nerelerdesin tatlım özledim seni
dira90 dün bildirim yapmadın canım?
@chentiq dünkü menünü bekliyorum. Bak valla sopalarım ona göre
@fanur bu hafta lütfen menü yaz artık yoksa üzülerek seni izne ayırmak zorunda kalacağım.
@cankizzzz kaçtın yine kaçak kayboldun nerelerdesin?
İşte benm korkum da bu mağazaya da gidemiyorum :) 1 ay daha bekleyim bari.Ben bi kaç kere aldım, bazısı nette göründüğünden daha kalitesiz çıktı, bazısı anormal küçük yada büyük oldu, değiştirmek için tekrar benim kargoya vermem gerekti, küçüğünü getirttim giremedim, 1 beden büyüğü çuval gibi oldu, eşim bi kaç kere kargoya gidip geldikten sonra cinnet geçirdien sonunda elimde kalan sıfır ürünü benden zayıf olan bi tanıdığıma hediye ettim..
Ha arada bi iki kerede güzel, kaliteli, bedeni uygun denk geldi.. ama artık dokunup görmeden almak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?